the botten is nådd.

Helgen var bäst och Göteborg var underbart. Idag mår jag dock pecka rent ut sagt och har lust att spendera hela dagen/kvällen/livet i sängen. Men man måste väl ha såna här dagar ibland också för att lära sig uppsakatta annat.
That´s all.

the only coke I do is diet,

Tumblr_li50swf60t1qddn8lo1_500_large_large
Sitter och dricker med Matild hemma hos Kentis. Babe gick precis ner till stan och vi joinar nog snart. Och för övrigt så förtjänat matilda det bästa ever och säger tack hej fuck dej (till fisken forell). Sup ordenligt och fira att det snart är SOMMAR!

 


tio tusen meter upp i luften ser jag allt så klart,

Det blev inget mördarpas på gymmet igår utan istället en fika med Matild. Så mördarpasset blir idag istället, om jag bara kommer iväg till gymmet någon gång. Har fastnat framför datorn och youtube. Lätt hänt när man är lättroad. Annars flyter livet på. Är ledig i helgen så det vankas både utgång och en tripp till Göteborg. Gillasgillasgillas.
PUSSS:

jag är Lucy in the sky, jag är högt över molnen.

Dagen började med att Majsan ringde och väckte mig runt halv ett, var sådär lagom borta så vet varken vad som sas eller bestämdes. Somnade sen om och sitter nu här nyduschad. Pratar med Babe på facebook och tänkte snart åka in till Linköping för att gymma. Ska se om jag tar en tripp till solariet med och bättrar på min obefintliga bränna. Sen blir det raka vägen hem till Kentis för middag och mys, eller iaf om jag får bestämma. Karln lär väl sitta fastklistrad vid datorn och jobbet hela kvällen. Men nu är det lite hurry hurry här, bussen åker vid fyra och jag sitter här som en blöt katt.
PUSS.


+++

Just nu går jag under lite. Har märkt att jag lyckades glömma min plattång hemm hos Kentis och utan den blir jag seriöst deprimerad. Ser ut som ett jävla penntroll om jag inte får platta det.. Får övrigt har jag spenderat dagen/kvällen med Simon. Vi har snackat och grillat lite, måste ju passa på innan han flyttar ner till Skånelandet för gott denna sommar. Annars kan jag också meddela att jag är förbannat trött just nu. Tror det beror på att jag har sovit för mycket då Kenta tog en välbehövlig sovmorgon imorse och låg kvar i sängen med mig. Han kom inte iväg till jobbet förrens vid elva, lite lagom stressad så där. Detta var väl allt jag hade på hjärtat just nu.
PUSS.

kinda' dead.

Sitter hemma hos boyfriend och tittar på fotboll. Vi har spenderat hela dagen med att sova och tycka synd om oss själva då vi hade lite fest igår. Riktigt jävla kul var det och tydligen stack även jag och Matilda in till stan, men det har jag inget minne av alls. Bra där Elin liksom! Ikväll blir det lugna puckar och filmmys + kinamat för hela slanten. Just nu känner jag att det är precis vad som behövs.
PUSSS.

it´s friday im in love.

Vaknade som alltid upp till min fina kentas alarmsingnal klockan 06.00. Sen fortsatte den ringa var femte minut i en timme ungefär tills min morgontrötta karl orkade gå upp. Men hey, vem vill inte vakna till eye of the tiger? Dock sov jag vidare ett tag och stack sen in ill stan för lunch med Majsan och Johanna i domkyrkeparken. Alltid lika trevligt att få höra allt juicy gossip från kära, gamla Berzan. Kan faktiskt erkänna att jag är avis på dem nu med studenten och allt. Jag vill ta den iår igen! Anywho, efter lunchen blev det en tripp på stan och en liten fika och nu sitter jag här och samlar krafter inför kvällens jobb. Har stängngspasset idag igen. Helt äligt hade jag faktiskt nästan hellre gått ut med tjejerna ikväll, men är man fattig så är man och jag behöver pengar. That´s al for now. PUSS,

and the cat wished that i was a fish, a fish that had a secret wish to be a big and green cactus, with a pink flower on it.

Sitter på bussen påväg till gymmet. Måste bli någorlunda fit tills i sommar. Efter gymmet är det raka vägen hem till mitt andra hem för lite mat och sen jobb. Har stägningSpasset ikväll så är nog inte hemma förrens runt ett. PUSSSÅ

onsdag.

Idag är jag trött och tänker därför spendera stora delar av dagen i sängen. Senare ikväll blir det nog mys med Matild. PUSS.

om sanningen ska fram.

Jobbet blev inställt så kör istället e liten utgång med Matild och Kentas fotbolllag. Först blir det Platens för en spelning och en ska vi nog möta upp Majsan på 55an. Göttigt värre
PUSS.    och förlåt babe men vu i råkade drcka upp dina öl...

i hate that frekking virus.

Igår blev min stackars dator besudlad med en massa virus och jag vågar jinte STÄNGA PÅ DEN förrens babe har fixat den igen. Detta betyder att jag DÖÖÖÖÖÖR här hemma av uttråkning då det inte finns något att göra och det enligt mig är för kallt för att sola. Så om det finns någon vänlig själ där ute som vill fördriva min tid innan jag sticker till jobbet så skulle jag vara förevigt tacksam. PUSSSSS.

tisdag.

Göttigt väder idag. Har legat ute och solat en massa men inte blivit brun överhuvudtaget. Gotta love mitt pigment alltså. Annars så händer inte mycket förutom att jag dör på smärtan som jag har i min tå nu. Alltså den är helt insane, men ingen sympati får jag överhuvudtaget. Särskilt inte av Kenta som säger att det bara är att "härda ut". Har vart hos tandläkaren också och fått en tid till käkkirurgen som ska operera bort min visdomstand. Finally på det. Har inte så mycket mer att säga faktiskt.
PUSS.

your kiss is cosmic.

Kommer inte ens ihåg när jag var inne här sist. Har sådär lagom fullt upp med att leva livet och njuta av vädret. Men en snabb update om läget just nu hinner jag nog med.
I fredags blev det en tur till akut tandläkaren i Linköping. Fick en massa sprutor och grejer instoppade i min onda tand och efter en halvtimmes smärta och plåga så bestämmer de sig för att de inte kan dra ut den. Ska förhoppningsvis få göra det imorgon istället. Efter tandläkaren blev det en tur runt på stan med mamma och sen for jag hem till Kentis för vad jag trodde skulle bli en filmkväll. Han hade dock andra planer och det blev istället vin hemma hos Suss med fina flickor och sen en liten utgång istället. Runt halv fyra kom jag och Kentis hem och med oss hade vi Suss och Gustav som fick sova i köket av alla ställen?!? I lördags var det jobb soms tod på schemat och jag hade stägningstiden och slutade vid två. När jag kom hem märkte jag även att jag lyckats fucka upp min ena tå så jag har en stor, äcklig och blå nagel nu som gör skit ont. Liksom har jag inte ont i tanden så ska jag självklart ha ont någon annanstans... I söndags tog jag en lång och välförtjänad spvmorgon och väntade sen på att Kenta skulle komma hem från jobbet så vi kunde äta. Vi beställtde hem kina mat och tittade på film hela kvällen. Extremt mysigt om jag får säga det själv. Vi hinner nästan aldrig med sånt längre så när det väl hinns med så är det uppskattat. Idag har jag hängt på stan och fått med mig lite fina grejer hem och sen blev det en picknick vid stångån med Suss och Matild. Vi fettade i oss en massa god mat, solade och snackade en massa skit. Och nu sitter jag här. Har precis pratat med Kenny och har lite panik över att jag tydligen ska bestämma vad vi ska klä ut oss till på Stinas kändis-maskerad-födelsedagsfest på lördag. Fick även reda på att Amanda tydligen ska sjunga på Platens på fredag och att jag tydligen ska dit. Älskar att jag alltid får reda på sådant i tid och sådär när jag inte alls har gjort andra planer redan...

Men ja, vad kan vi nu konstatera efter det här inlägget? Jo, att jag har haft en grym helg och precis har slösat en kvart av min värdefulla tid med att skriva ner onödig skit som ingen enda kommer läsa eller bry sig om. High five på det liksom.
PUSS.

this pain is killing me.

Alltså fuck this! Har så ont i min äckliga visdomstand så ligger i princip och gråter av smärta. Vet inte vad jag ska göra riktigt, för tandläkaren vägrar att ta bort den och jag vägrar äta antibiotika eftersom man får sä äckliga biverkningar. Så jag får ligga här och tycka synd om mig själv och knapra ipren istället. Får ju se hur det kommer funka på jobbet imorgon bara. Annars har det vart en bra dag. Hängt med Maja på stan och handlat lite och tjockat i mig en massa (MASSA) kinamat. Skulle egentligen till gymmet med men skippade det. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och försöka komma över det faktum att jag ska jobba hela helgen och alltså inte kan gå ut imorgon och inte kan mysa med Kentis på lördag. Välkommen till verkligheten Elin, fast jag säger som Vanita "verkligheten suger".
PUSS.

2011/05/04

2 månader idag med Kentis.



Det är okej att spåra ur.

Orkar inte alls gå igenom allt som hänt sen sist men jag kan i alla fall nämna att jag fått jobb som servitris och vart på en riktigt rolig jobb kick-off. Myst en del med Babe har jag också hunnit med. Mycket har hänt de senaste dagarna och det enda jag kan konstatera att vad som helst kan hända när man minst anar det. Personer kan förändras och sjunka väldigt lågt. Har i alla fall kommit fram till att jag borde ha lite bättre vardagskoll nu när jag fått jobb och allt och samtidigt håller på med körkortet. Så första stoppet mot bättre koll är att köpa en kalender. Riktiga vuxenpoäng till mig där alltså. Men nej, känner att det är dags att avrunda en aning, börjar känna mig grymt tråkig som bara sitter här och rabblar en massa skit. Ska nog istället ta tag i kladdkakan som står i ungen och fetta i mig den.
PUSS.

om sanningen ska fram.

så.jäkla.bra.


RSS 2.0