Där elden fallnar men fortfarande glöder.

Min räddare just nu är té och magnesyl. Har i princip tappat rösten och huvudet dunkar som en jäkla afrikansk trumma. Men jag ska väl vara glad att jag bli sjuk nu, och inte den veckan som jag åker till Italien. Då hade jag blivit riktigt pissed of så att säga.
Trots att jag knappt orkar lyfta huvudet från kudden så har jag en massa att göra. En massa uppsatser, prov och annat sånt där. Plus att jag ska övningsköra idag igen. Ska bli kul faktiskt, för det gick så bra igår så jag känner att jag börjar få kläm på det här nu.
Men jaa, plugg var det.
PUSS.

nu skulle jag inte säga nej till en fribiljett till himlen.

Min dåliga dag har vänts till en liten bättre dag. Jag har kommit in i en mer positiv tänkebana, troligtvis pga vädret och min fina Olle. Han får mig verkligen att känna mig specielloch perfekt, och om det ska bli någon slags "fajt" så är jag då tamefan redo, för jag är alltid redo att kämpa för den jag aboslut älskar. Haha, det här låter säkert som en jävla massa smörja för de flesta, men jag orkar inte gå ner på djupet på allt och vara sån där. För nu är det positiv jag ska vara. PositivPositivPositiv.

Som sagt så har jag en massa plugg tills imorrn så resten av dagen/kvällen kommer jag spendera med det. Men just nu har jag faktiskt inga som helst problem med det, för nu gillar jag livet och vad det har att erbjuda.
PUSS PÅ ALLT OCH ALLA.

your name is like a splinter in my heart.

Imorse försov jag mig rejält på grund utav alla äckliga drömmar jag har haft inatt. Det spelar liksom ingen roll på att jag inte vill tänka på det och att jag innerst inne vet att det inte kommer ske, men oron finns liksom där, och hjärnan spelar mig ett spratt som börjar bli väldigt jobbigt att stå ut med. Jag försov mig iag, och stressade in till skolan för att göra ett prov men sen åkte jag hem igen. Orkade inte vara kvar pga. en massa olika saker. Men vi kan säga att det är för att jag är sjuk, för det är jag faktiskt också.
Nu har jag sovit sen jag kom hem. Behövde ta igen all sömn som jag missade inatt och nu tänkte jag plugga lite.
Kisses.

- - -

Dreaming of what life could be.

I´m so sick of it, so sick of it all.

Jag är fortfarande ur form. Jag vet inte vad jag ska tycka, tänka, känna eller göra. Allt känns så komplicerat, och det är onödigt för det behöver inte vara såhär och det är bara jag som gör det så här. Till råga på allt har jag tusen saker att göra innan lovet, och jag orkar verkligen inte. Att jag också har gått och blivit sjuk gör inte saken bättre, och helst skulle jag bara vilja ligga hemma i sängen och bara vara.


Alla mina tankar bara far runt i huvudet. Jag tror inte jag förstår hur mycket du faktiskt tycker om mig och vill ha mig, för jag är så van vid att bli trampad och spottad på. Så van vid att bli lämnad och dumpad som en sopa. Innerst inne vet jag att du inte kommer göra det, men rädslan finns fortfarande där. Jag är rädd att förlora dig helt enkelt. För du betyder så mycket och får mig att må så bra. Jag älskar dig tametusan.

Jag vill bara va med dig.

Jag har nog världens bästa pojkvän, för idag när jag verkligen var så totalt nere och mådde piss helt enkelt, så sätter han på den här låten och säger att den handlar om mig. Hur fin är han inte min Olle? Finast, bästast och perfektast av allt skulle jag vilja säga.
PUSS.

saturday.

Helhelg med älsklings Olle. Vi har mysat hela gårkvällen och ikväll åker vi iväg till till Vikingtown för att träffa hans pappa.
Just nu håller vi båda på och pluggar, eller jag gör snarare hans läxor.
PUSS:

21;47


Time for waffles :)


good day.

Idag är dey våffeldagen.
Idag fick jag min studentmössa.
Idag tog jag äntligen mig själv i kragen och fixade engelskan.

Allt som allt en förbannat bra dag.
Att jag nu dock är trött som en gris är en annan femma.
PUSS

Den bästa stunden i mitt liv var den när du kom.


say you want me, say you need me.

Först och främst: PA ÄR FRÅN OCH MED IGÅR ÖVER, DONE WITH OCH AVKLARAT.
Så idag fick jag och min grupp en härlig och väldigt välförtjänt ledig dag som jag har spenderat med att städa som tusan. Mitt rum är ny skinande rent och jag väntar bara på att Max ska komma in med sina skitiga tassar och förstöra allt. Snart måste jag dock sätta igång med dagens andra måste, nämligen plugg.
Jag har en engelska sammanfattning tills imorgon, en bok att läsa ut, ett arbete om vatikanen och ett om palatinen att skriva + en massa annan skit. I just loooove natur.
KISSES

I <3 my mum.

Jag har världens bästa mamma. När jag kommer hem sent från skolan, allmänt sur och stressad så ler hon glatt och frågar och jag vill ha nybakad äppelkaka. Detta gjorde kvällen så mycket bättre, och det gäller tametusan att ta tillvara på såna där saker i livet.
PUSS.

22 Mars.

Gud my god vad ont jag har i huvudet. Sitter i skolan och gör det sista med PA redovisningen som vi ska hålla imorgon. Är lite nervös då det känns som vi inte alls är klara och vi inte har tid att gå igenom något. Att Anchana i princip har tappat rösten också gör inte saken bättre. Men men, always look on the bright side of lige är det väl som gäller.
Nu ska jag fortsätta med PA´t och sen imorgon så är det äntligen över.
PUSS

Baby.


I love you. I love you. I love you. I love you.


all I ever wanted.

Helgen har vart underbar. Olle och jag har bara tagit det lugnt, myst, sovit och tittat på film. Sisådär ett halvt kilo godis har vi också lyckats trycka i oss. Eftersom att jag hela helgen har struntat i allt jag har att göra (skolgrejer så att säga) så har jag skapligt mycket att göra ikväll. Bland annat läsa ut en engelska bok, skriva en sammanfattning på hela vår PA redovisning och ett hår & frisör prov. Så vad jag ska göra nu och resten av kvällen/natten är alltså ganska uppenbart.
PUSS.

all my life I´ve been searching for something.

Sitter hemma hos Olle och lyssnar på foo fighters och myser i hans fina tröja. Herrn själv ligger i sängen och tjatar på att jag ska smörja in hans händer för att han är så torr. Ibland skämmer jag allt bort honom lite för mycket.
Förut idag var jag på stan med mamma och pappa. Vi fixade det sista med min balklänning, köpte balskor och beställde tid till att fixa och planera på min balfrisyr. Nu behövs bara handskar och väska och sen är det ready, set and go.
Ikväll ska jag och Olle mysa. Vi ska titta lite på film, new moon för att vara exakt, och äta en massa godis. Jag måste även plugga lite.
PUSS

I thought you were special.


Denna lyssnar jag på nu. Skapligt bra så att säga.

so freakin' tierd.

Alltså jag skulle helt seriöst bara kunna somna hux flux här och nu. Är så himla trött verkligen. Det kan dock bero på att Suss och jag tog ett riktigt jobbigt gympass idag, och efter det simmade vi och plaskade runt lite i bassängen. Jag lärde mig även att åka den stora vattenrutschkanan och fy satan vad kul det var.
Trots att jag är extremt trött just nu så måste jag plugga nu.
PUSS

I´m going all the way, I´m going straight to the top.

Idag har jag verkligen tagit ut det mesta av min studiedag.
Sovmorgon tills halv två då pappa tyckte att jag inte kunde sova mer, så han ringde i tre minuter i sträck tills jag gick upp och svarade. Sen blev det italienska plugg, tv och tjej fix. Har bland annat fixat mig ett göööör snyggt korsörhänge och snart ska jag måla naglarna. Var ett riktigt bra tag sen.
PUSS.

one more thing.

Glömde nämna det förut men jag säger det nu istället. PA ÄR HÄRMED SLUT och vi har lämnat in vår slutrapport som blev så himla fin. Nu är det bara redovisningen kvar men jag vet att vi kommer klara den galant.
Som grädde på moset och för att fira lite så är jag ledig imorgon vilket betyder en lång och skön sovmorgon.
PUSS.

take only what you need from me.

Idag har det vart en alldeles underbart supermega bra dag. Endast en lektion där vi fick sitta och titta på rollspel som Katedral skolan har annordnat. Efter det var jag med på Suss mattelektion och sen sprang vi runt på stan för att försöka hitta en fin bikin till hennes Dubai resa (OM jag är avundsjuk). Men alla affärer är ju så jäkla sega så inga har ju fått in några fina bikinis än. Lite små synd sådär då Suss åker snart.
Efter spring på stan så gick jag hem till Olle. Vi lagade pannkakor och deckade sen i soffan. Där låg vi och myste och sov i några timmar tills Olles mamma kom hem och väckte oss.

Nu är jag dock hemma och lyssnar på den här och den här. Lite såbra och lagom peppiga liksom.
Snart tänkte jag dock lägga mig i sängen och titta på det nya Glamourama avsnittet.
PUSS.

it sucks being me.

Fortfarande sjuk och helt skakig och dan´.
Spenderar nog dagen i sängen med glass och dåliga tv serier. Skulle kunnat vara bättre så att säga.
puss

sunday bloody sunday.

Det blev ingen tripp till Olle igår. Det blev ingen balträning imorse och inget PA skrivande i eftermiddag heller. Ingen övernattning hos Olle heller för den delen.
Varför?
Joo, jag har nämligen fått vinterkräksjukan. Känns lagom kul då jag är extremt rädd för att spy. Jag klarar inte av det helt enkelt. Så idag ligger jag hemma i sängen och tittar på life of ryan. Jag ska försöka plugga lite också då jag har prov i hud- och nagelvård imorgon. Frågan är ju om jag kan gå till skolan överhuvudtaget.
KISSES

Fuck you and fuck your lies.

Utgång igår med ett väldigt oplanerat avslut. Jag hade iaf en trevlig början tillsammans med mina bästa och fina tjejer, men sedan blev det bara en massa tjafs som dock har löst sig nu. Jag träffade äntligen Simon som var hemma över helgen och fy satan i gatan vad kul det var att träffa honom ingen! Jag har saknat honom skapligt mycket så att säga.
Kvällen har inte så mycket att erbjuda. Jag kör en slapp och mys kväll med mig själv med chips och godis. Runt tolv är det planerat att jag ska åka upp till Olle igen för att sova där. Han är upptagen med annat ikväll så därför blir det så pass sent.
PUSS.

Halleluja moment.

Alltså fytusan vad skönt med en ledig stund. Hela veckan har jag spenderat med näsan i böcker eller knapprandes på datorn. Men nu känner jag att allt börjar falla på plats och börja lösa sig, och bäst av allt är att jag inte behöver stressa längre. Sååå skönt.
Dock har jag en redovisning tills imorrn men den klarar jag allt av. Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen sova.
KISSES

trouble is a friend of mine.

Herregud, just shoot me. Är så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen och nu visar det sig också att vi inte får lämna in vår PA rapport den 18 utan att vi måste lämna in den på måndag istället. Detta, plus en historia uppsats, ett tema arbeta och en stor svenska uppgift ska allt vara klart tills fredag. Helst av allt skulle jag bara vilja åka hem till Olle, stortjuta lite och få tröst. Lite film och godis skulle inte heller sitta fel. För usch vad trött jag är på det här just nu. Men en sak är iaf positivt, och det är vädret. Om det försvinner så lovar jag er, då går jag in i väggen totalt.

10 mars.

Helt ovärd skoldag med en lektion. Efter det satt jag kvar i skolan och väntade ett tag på at vi skulle skriva lite på vårt PA arbete, men tillslut valde vi att inte skriva på det iaf. Så nu sitter jag här, tittar på Disney Channel och skriver på en svenska uppgift och det är väl vad jag kommer göra resten av dagen. Dock funderar jag på om jag inte borde ta en promenad i det otroligt fina vår vädret, blir så glad av det.
KISSES

+++

Hela dagen har beståt av PA skrivande. Hela kvällen kommer att bestå av PA skrivande. Just nu är jag så trött så jag tror att jag hade kunnat sova i minst två veckor i sträck. Jag har även en svenska c läxa tills imorrn, som ska skrivas ikväll + en redovisning till fredag. Fytusan vad jag vill ha helg och fytusan vad jag bara vill ligga hemma i Olles säng och mysa nu.
PUSSAR

I got you.

Idag mår jag inte bra alls faktiskt. Vet inte riktigt vad det är som är fel, kan inte riktigt sätta fingret på det så att säga. Har typ gått runt med en klump i magen hela dagen. Dagen har dock haft sina bra stunder med, som på tåget hem från norrköping då Suss, Sanne, Erik och jag lekte någon jävla namnlek och Sanne och jag kom på vilka fula namn AnnaBritta, Solbritt och Solveig var. Tror nog inte det var någon på tåget som missade att jag höll på att skratta så mycket så jag nästan kissade på mig. Ungefär som den gången Sanne och jag satt och berättade om alla våra upptåg på Lanzarote för Simon (som förövrgit kommer hem på torsdag) och Pontus i cirkus tre timmar. Jag har nog nästan inte skrattat så mycket någonsin i hela mitt liv. Men jaa, just nu är det iag sådär. Men det är väl såhär man ska göra då? Se tillbaka på det bra och roliga som har varit och på det fina som faktiskt finns i mitt liv.
KISSES

I en värld full av liv.

Min kväll består av att lyssna på det här, skriva PA och sova.
PUSS.

baby your all that I want.

Fy satan i gatan vad trött jag är och har vart hela dagen. Har knappt kunnat hålla ögonen öppna så idag ska jag gå och lägga mig super tidigt så att jag orkar vara med hela dagen imorrn. Jag ska ju "chocka" min religions lärare Adam som målade kors i taket idag när han såg att jag var i skolan två dagar i rad. Han tycker alltså att jag tar mig för många sovmorgonar, vilket jag helt ärligt gör också. Men hey, vilken normal människa orkar ta sig upp ur sängen halv sex fem dagar i veckan?

Snart ska jag ringa älsklingen som jag har saknat ganska mycket idag. Jag har gått runt med hans mysiga tröjan hela dagen och sniffat in hans lukt så just nu vill jag bara ligga och gosa med honom, men det får vänta tills lördag.
KISSES

10;31

Som ni ser på rubriken så är klockan runt halv elva och Matild och jag sitter i skolan och kämpar med vårt tema arbete. Tema terrorism. Ganska intressant faktiskt, bara att man blir helt knäpp på hur vissa personer tänker om saker. Sen när blev det okej att självmordsbomba? Och att överta ett land för att de anser att det är ockuperat av otrogna? Detta är lite för mycket enligt mig.

Snart ska jag springa bort till vår "älskade" grannskola Katedral för att hämta lite papper och efter det är det dags för en lång väntan till den sista lektionen. Senare idag blir det fika men älsklingen.
KISSES

kan du måla allt med färger i en vind?

Just nu sitter jag och lyssnar på Disney låtar och skriver och hakkors och hitlerhälsningar. Kände att jag behövde musik som gjorde mig på bra humör och inte gjorde så jag tänkte så mycket på vad jag faktiskt skrev om, för jag blir alltid så arg när jag skriver om nazism etc. Väntar på att älskling ska komma hem också och är fortfarande lite småtjurig över det där med skorna. Imorgon är det en väldigt slapp men samtidigt väldigt jobbig dag. Jag hara bara två letioner, men emellan dem är det ett hål på över fyra timmar. Det känns lagom kul. Men efter skolan blir det fika med Olle och en runda på stan.
KISSES


story of my life.

Matilda, jag går och hänger mig nu. Kommer du ihåg de här skorna jag visade dig? De där skorna som jag verkligen var tvungen att ha? Dom som jag skulle gjort vad som helst för att få? Precis som vi sa är dom slut?!? Gud, varför gör du såhär mot mig? Just nu hatar jag bloggvärlden för att varje gång man hittar något som man verkligen verkligen vill ha så tar det slut på femton sekunder bara för att någon jäkla "modeblogg" har lagt upp en bild på dem. Nää, nu ska jag vara deprimerad resten av dagen. Fy fan alltså ...

2 mars.

Goddagens. Idag är jag hemma för fyytuuuusan vad trött jag var imorse. Trots att jag har sovit igen allt jag har missat i helgen så är det i princip omöjigt för mig att gå upp på morgonen. Jag kan inte mer än säga att jag längtar ihjäl mig tills jag kan flytta till Linköping och börja leva som en normal människa och slippa gå upp halv sex.
Trots att jag är hemma så är det ändå en massa plugg som måste göras. Men först av allt ska jag baka en kladdkaka. Det förtjänar jag allt :)
KISSES

nobody gets me like you do.

Det blev en myskväll hos Olle igår, en välidgt välbehövlig sådan. Det var en massa pussar och mys innan jag var en riktig mes och började gråta till filmen vi tittade på (björnbröder). Jag kände mig sådär mogen och stor då, men hey den är faktiskt ganska sorlig. Vi somnade ganska sent och vaknade väldigt tidigt, men vi valde att stanna i sägen istället och missa en lektion.
Dagen har iaf vart ganska seg. Jag har vart trött och bara längtat efter mer lov. Just nu skulle jag bara vilja gå och lägga mig men nej, går man på berzeliusskilan så får sömn vänta tills man dör. Jag har nämligen en histora uppsats, ett tema arbete och en massa annan skit att plugga. Jippi-kay-fuckin´-ey.
KISSES

RSS 2.0