my guardian angel.

(mobilblogg). Nu är min lilla bebis hos vetrinären och får stanna där övernatten. Såret på benet ska tvättas och svansen måste kapas av. Min lilla bubbis blir alltså svanslös. Lite tragiskt för han är ju ändå 14 år och får alltså spendera sina sista år utan svans. Fast vem bryr sig om en svans? Huvudsaken är att han klarade sig. PUSSPUSS.

I just wished you knew how much you meen to me,

Inatt sitter jag vaken och vakar över min pälskling. Han har blivit påkörd och har ett rejält sår på bakbenet och är skinnflåd på svansen. Fick största chocken och började storgråta när jag släppte in honom förut. Han har vart vid min sida sen jag var 7 år och är den som alltid tröstat och torkat mina tårar med sina mjuka päls. Vet inte vad jag skulle göra om han försvann, och vetrinären har inte öppet förrens imorgon. Det här kommer bli en jobbig natt...


pissed of,

Idag är jag på sånt där fint humör ni vet? När huvudet dunkar, man borde göra en massa grejer men orkar inte och man är bara allmänt sur. Jag borde gymma, borde plugga körkortsteori och jag borde städa mitt rum, men vad gör jag istället? Sitter här och dampar av mig lite. Vill hem till Kentis och mysa och titta på Criminal Minds. Btw så suger vädret med...
XX.

I started out with nothing, and I have pretty much of it left.


I´m forever keeping my angel close.

Kentis spelade den här för mig igår. Hur fina är den inte? Och hur mycket känner man inte för killen i videon?


fredag i mitt hjärta.

Dagen jag har längtat efter hela veckan är här, jag ska äntligen få träffa Kentis och mysa in mig i hans varma famn. Ska också fika med Matild som jag har saknat dundermegaasmkt den här veckan. Bra dag med andra ord!
PUSS.

regrets.

Denna underbaring stog jag och höll i i Rom. Jag prövade, tänkte, övervägde och hängde tillbaka. På planet tillbaka hem yrde tankarna runt i huvudet, "gjorde jag rätt"? "Skulle jag köpt den"? Och JA, fy fan vad jag skulle köpt den. Särskillt nu när snygga Hanna går runt i den i Paris. Det här är verkligen ett sånt där I Die moment.

 

/översta bilden från Zara//Nedre bilderna från Hannamw/


. . . .

Dom senaste dagarna har jag känt mig väldigt konstig. Kan inte riktigt förklara hur eller varför, har bara gjort det. Inte riktigt känt att jag duger och så där, eller att jag gör något vettigt med mitt liv. Känner för förändring. Vill liksom göra något om dagarna, annat än att fika och shoppa. Mitt nya mål är alltså att ta tag i mig själv och få tillbaka motivationen. Som det lilla blå loket så fint sa "jag tror jag kan".

i as in inspiration.

/weheartit//carolinesmode//loweo//imfancy/


tisdag,


uuuh burn,

Har spenderat dagen hemma hos Kentis med Criminal Minds och Easy A. Det är faktiskt en av de bästa filmer jag sett på länge, galet bra. Annars har det inte hänt mycket och lär väl inte göra det heller.

PUSS.


fucking fredag.


we can cross rivers with our will.

Idag har jag en riktig fuldag. Ingenting sitter eller känns bra, mitt smink ser förjävligt ut och håret ska vi inte ens prata om. Så för att göra denna dag något sådär bättre och tillvaron för mig själv lite lättare så klickade jag hem ett paket från h&m som landade på sisodär 1000 riksdaler. Att jag även klickade hem ett par nya skor igår från nelly.com och ett annat paket från h&m ska vi kanske inte nämna... Jag är bäst på att hålla i pengar.
XX.

the wish to be something or someone else.


The flower said, "I wish I was a tree,"
The tree said, "I wish I could be
A different kind of tree,
The cat wished that it was a bee,
The turtle wished that it could fly
Really high into the sky,
Over rooftops and then dive
Deep into the sea.

And in the sea there is a fish,
A fish that has a secret wish,
A wish to be a big cactus
With a pink flower on it.

För att halvår sen var det där så jag. Att vilja vara någon annan, känna något annat. I princip vad som helst så länge jag bara skulla slippa mig själv och den ångest jag kände. Idag är det så jävla annorlunda och jag är stolt över att säga att jag är så jävla nöjd med livet just nu. Jag har fortfarande inget jobb, fortfarande ingen stadig inkomst och de där extra kilona som jag skulle se mkt bättre utan sitter fortfarande kvar, men det gör absolut ingenting. Jag vet inte om det beror på att snön äntligen smälter och det börjar bli ljust ute, men fan vad härligt det är att äntligen få känna sig nöjd. Sen har väl Kentis också en stor del med det att göra, för han är så fin.
that´s all. PUSS.

two pictures from Rome.

1. jag och min ömma moder. 2. jag som vräker i mig sallad vid piazza navona (linus är expert på att ta väldigt smickrande bilder).

Sista dagen i Rom. Har gått runt lite i området vi bor i och hittat världens bästa smyckesaffär. Ska tid senare ikväll och spendera mina allra sista euro. Annars går kvällen åt till att packa och äta. Planet går imorgon förmiddag och det ska fasen bli skönt att komma hem. Italien i all sin ära, men jag saknar alla männislor hemma och att kunna gå ner för gatan utan att bli antingen uttitad eller påkörd av en bil.

XX.


still in rome,

Har spenderat dagen med att vandra upp och ner via del corso och ätit lunch vid piazza navona. Inte helt fel det inte. Dock längtar jag hem något förskräckligt. Vill bara hem och pussa på Kentis. Har förövrigt hört något om att det har börjat snöa hemma igen?!?! Hoppas att det inte är sant iaf, för fytusan vad skönt det är att kunna gå på varm, snöfri asfalt.
XXX.

when in rome,

Det är ganska najs att sitta och äta frukost samtidigt som man hör sankt peters klockan ringa in till mässan och ha håkan på i bakgrunden. Solen skiner, det finns INGEN snö och jag kan ha converse på mig. Nu ska jag och familjen snart traska upp till vatikanen som ligger precis vid hotellet. Det ni, det är inte många som kan säga att de bott granne med påven!
PUSS.

rome baby.

bild från förra året när jag var i rom med skolan.

Drar iväg till Rom med familjen imorgon. Ska bli skönt att komma iväg ett tag. Slippa snön och få känna lite värme. Uppleva lite nya grejer fast jag i princip har sett allt där redan. Längtar till shoppingen och tax free haha. Dock är det lite tråkigt att lämna allt här hemma då jag för första gången på länge faktiskt är jävligt nöjd med livet. Men en vecka går snabbt.

PUSS.


.

Namn: Elin Anna Linnea Karlsson
Piercingar: ett i varje örsnibb plus en tragus
Tatueringar: inte än, men det kommer
Längd: 1,58,5
Skostorlek: 38
Hårfärg: brun (råttfärgad egentligen)
Fräknar: kan förekomma på sommaren ja
Motto: LEV FÖR FAN.
Är du kär? yes indeed
Önskar du att du bodde någon annanstans? haha varje dag
Tycker du att du är attraktiv? attraktiv är väl att ta i men söt tycker jag allt att jag är. vissa dagar är bättre än andra.
Dricker du? ofc. just nu coca cola.
Vilket schampo använder du? Bobbys och Lóreal
Vad är du rädd för? att flyga flygpan, myror och andra äckliga kryp plus en massa andra saker som jag inte kommer på nu
Gillar du att tvätta? konstigt nog så gör jag det. känner mig duktig när jag gör det liksom.
Gillar du berg- och dalbanor? NEJ!

Senaste...
Personen du kysste?
Kenta
Filmen du köpte? hmm, har nog fasen inte köpt en film på flera år men sex and the city kanske?
Låten du hörde? kärlek är ett brev skickat tusen gången av håkan.
Låten du laddade ner? jag är en laglig människa
Personen du ringde? Matilda
Personen som ringde dig? Mamma
TV-program du såg?
the city
Person du tänkte på? kenta

Favorit...
Låt:
svårt, men låten som alltid kommer betyda är löjligt nogbad romance med lady gaga. mkt minnen till den
Sak att göra: dansa loss till grym musik
Sport: dans sen är det väl gym
Dryck: cola light, te och vodka redbull
Kläder: klackskor
Film: kan fasen inte välja
Bil: såna där svarta snygga bilar med stora silvriga fälgar. märke spelar ingen roll så länge det inte är SAAB eller volvo
Serie: är ju en sucker för serier men de bästa är väl criminal minds, the hills, the city, jersey shore, made, plain jane, teen mom, 16 and preegnant, CSI, ullared, stylisterna, rebecca & fiona, gossip girl, glee. några stycken så där bara
Människa: dom vet vilka dom är

Antal…
Gånger du varit kär?
på riktigt? tre
Gånger ditt hjärta brustit? 2
Hjärtan som brustits på grund av dig? 1 som jag vet om och jag hoppas att det inte är fler
Tjejer du kysst?
inga i nyktert tillstånd men annars så är det väl några stycken
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Rebecca och Simon. Rebecca och jag gick i samma klass i nio år och Simon och jag blev vänner i 8an

Senaste…

Boken du läste?
Elsas värld
Personen du fick e-mail av? facebook
Personen du fick brev av? MQ medlemsbrev
Personen du fick sms av? maja
Gången hela din familj åt middag tillsammans? någon vecka sedan
Saken du köpte? jadu, det var väl någon cider eller något igårkväll/natt
Resan du var på? jag gjorde en sju jävla resan från linköping till kisa idag på 6 mil

Vad har du gjort idag? vaknat upp med dödskänslor. gosat med mysmongot och tvingat honom att tycka synd om mig. lagat pannkakor och ätit chips. tittat på the city och liverpool - man united. pussat på kenta och åkt hem. packat det sista inför imorgon och ätit mat.
Var det kul? morgonen kunde jag ha klarat mig utan med annars var det fint
Brukar du svära mycket? yesbox
När stiger du upp på morgonen?
det beror på vad jag har inplanerat dagen efter. men det brukar ju inte vara innan tio
Vad har du på dig?
snygga hello kitty trosor och kennys tröja som luktar gott
Vad ska du göra ikväll? sover och har ångest inför morgondagens flygtur
Vad är du allergisk mot? tomater och pencillin
Var har du ont? i handen och huvudet
Använder du hårspray? jao
Kan du stå på händer? klumpig är mitt mellannamn så nej

Håkan Hellström eller The Ark?
håkan
Salt eller socker? både och, gärna samtidigt (ja, jag är tjock)
Gillar du ketchup? tål det inte så nej
Är du glad nu? ja
Var du glad igår? ja
Vad dansar du till? allt, jag är som en dansande duracellkanin
Stockholm är… ?
en grymt bra stad!
Göteborg är… ? också det en grymt bra dag
Kan du sjunga? min mamma säger att min sångröst skulle passa i ett punkband fast jag sjunger ändå konstant. fråga matilda
Spaghetti eller makaroner? pasta som pasta
Land du vill besöka? jag skulle åka var som helst där det var varmt, soligt och som vore snöfritt


saturday.

Tumblr_lfsnlskoki1qgzz1to1_500_large

Först modevisning på Elsas hus, sedan utgång med Matild.
PUSSIS


with every heartbeat.

 E + K = sant.

ord kan inte beskriva hur mycket denna människa betyder för mig. Min bästa vän, min andra halva.

"dom kunde säga vad som helst till mig, dom kunde dra åt helvete. Men ett enda ont ord om dig, har alltid fått mig upp i ringen".


goldmedal.

Alltså jag borde få en freaking guldmedalj! Trots att jag inte är helt frisk har jag gått bananas här hemma. Jag har städat hela mitt rum, dammat och damsugit, tvättat och bytt lakan, färgkordinerat garderoben och bytt ut alla bilder i mitt insperationskollage som sitter på dörren. Tvingade även mamma att köpa tulpaner till mig så nu ser mitt rum helt jävla great ut. Precis som jag vill ha det. Nu är ju bara frågan hur länge det kommer se ut så här? Tve eller max tre dagar gissar jag...
PUSSS.

I´v got a problem and it´s called spending money,

Alltså jag känner mig usel, riktigt så där dålig. Har slösat bort nästan alla mina cash jag fick fast samtdigt har jag haft fett kul medans jag gjort det. På tal om annat så är en suppersnyggisch earcuff/wrap på väg hem till mig as we speak. Hoppashoppashoppas att den hinner komma hit innan jag drar iväg till Rom. Om jag har tur så är jag även på god väg att få tag på min dröm väska. Den är så snygg så jag dör.
XX.

RSS 2.0