under ytan,

Jag sitter hemma och dricker thé. Har flätat håret och dragit ner pälsmössan långt ner över öronen. Slängt på mig sminket och sitter med skorna på. Jag är redo och klar. Beredd på att gå ner till station för att ta bussen till jobbet. Sitta av mina timmar och försöka tjäna pengar. Precis som varje dag. I söndagskväll när jag skulle tvätta av mitt smink fick jag en reality check. Jag frågade mig själv hur många gånger jag hade stått här framför spegelen, använt samma ansiktstvål och smörjt in mig med samma nattcreme. Hur många gånger har jag gått upp för samma trappa och lagt mig i samma säng. Hur många gånger har jag somnat med tanken att nästa dag är bättre, annorlunda, finare eller roligare.

Just nu känner jag mig fast på något sätt. Är det här allt vad livet har att erbjuda mig? Ska jag fortsätta såhär tills jag fyller 80 och dör eller ska det snart faktiskt hända något. Ska jag fortsätta hålla fast vid tanken att någon dag faktiskt är annorlunda, att jag inte behöver låtsas då eller dra på mig min mask? Ska jag någon dag träffa någon som gör mig helt knäsvag och komplett?

Äsch, allt det här blir bara en jävla massa rapakalja och jag förstår knappt själv vad jag skirver så hur fasen ska ni då kunna förstå? Så istället dricker jag upp det sista av mitt thé, bättrar på läppglanset och går ner till bussen. Påvägen ner springer jag nog även in till konsum och hämtar mina nya skor från Nelly. Tills jag hittar personen som gör mig knäsvag och som jag int ebehöver låtsas inför, så tänker jag inte visa hur jäkla trasig och sårbar jag egentligen är.
XX.


23.35
jag vet inte vad det är som får folk att tro att de kan behandla mig så här. Göra så här mot mig. Jag börjar bli så trött på alltihop nu. Det är inte roligt längre. Ni gick över gränsen för länge sen. Vet inte vart jag ska ta vägen riktigt. Allt blir bara fel och helt fucked up. Är trött på att bli besviken på mig själv. Orkar inte hålla fasaden uppe. Är totalt jävla nere och slut. Inte ens det som brukade göra mig glad fungerar längre. Jag är bara så trött och äcklad av mig själv. Hur kan jag hålla på så här? Vet inte vad jag ska göra och skriva. Är bara så förbannat trött på mig själv.


somebody mixed my medicine,

JAG HAR FÅTT ETT NYTT JOBB. FINALLY. BÖRJAR OM CIRKUS TVÅ VECKOR NÄR MIN UPPSÄGNINGSTID HAR GÅTT UT. SKA BLI SKÖNT ATT KOMMA VIDARE LIKSOM. JAG GILLAR FÖRÄNDRING. NU HÅLLER JAG OCKSÅ TUMMARNA FÖR ATT MATILD OCKSÅ KAN JOBBA DÄR, VI SKULLE ÄGA SÖNDER ALLA DÄR. PUUUSS.

I wish I could choose between heaven or hell,

Hela dagen har gått åt till julrelaterade grejer. Först bakade mamma och jag pepparkakor och lyssnade på julmusik, sen blev det några varv nere på julskyltningen och sen hem igen för att baka lussekatter. Nu har vi tänt första adventsljuset och det är verkligen en trött Elin som sitter här. Jag funderar nu på om jag ska gå ner till Morfars minnesplats och tända ett ljus där med, var ett tag sen jag var där nu.
PUSS.

raise your glas,

Ikväll ska jag och min fina matilda ut och slösa pengar och supa ner oss. Detta har vi längtat mycket efter. It´s gonna be legendary. PUSS.


I´m gonna pick the world up and I´m gonna drop it on your funking head,

Imorgon får jag fin besök här hemma i Kisa av ingen mindre än Matildis. Vi ska laga lite god mat och förfesta här ute i skogen och sen ta tåget in till fina Linköping och festa hela natten lång. Vi ska köra en tjejkväll där vi gör vad vi vill, för det är precis vad vi behöver. Fuck verkligheten som ändå har fuckat ur sig totalt, det är bara att köra på like there is no tomorrow.
PUUSSS.

I do love shoes,

När vädret är som det är vill jag skämma bort mig själv. Tog ett varmt bad med olja, tände en massa ljus och lyssnade på Yiruma. Sedan trippade jag upp på mitt fina rum och kikade in på Nelly. Wips hips så är två nya skor påväg hem till mig. I do love shoes, and my mum ^^
PUSS.

The deathly hallows,

Igår blev det inget jobb då det tydligen vart ett stort strömavbrott och hela vårt system krashade. Så jag, Anton, Sebbe och Bindi gick istället och käkade och tittade sen på den nya Harry Potter filmen. Den var riktigt bra faktiskt och det var perfekt bio väder. Efter bion upptäckte vi att mina bussar inte gick så istället följde jag med Anton hem och sov där. Kom hem någon gång runt halv två och stressade som ett as helt i onödan, då Bindi senare ringde och sa att vi inte kunde jobba idag heller eftersom att systemet fortfarande inte var fixat. Så nu sitter jag här, tittar på snön,dricker thé och gisar med en arg och blöt Max. Han vägrar nämligen att gå ut och kissa nu när det är snö ute så tillslut blev jag så irriterad så jag bokstavligt talat slängde ut honom i snön. Inte så populärt konstigt nog.
Det var allt för nu. PUSS.

it´s called life,

Ingen bild har nog någonsin passat in så bra som den här just nu. Ena stunden vet jag inte vad jag ska ta mig till för att helt plötsligt älska livet. Just i ögonblicket är mitt största problem att jag inte vet vad jag ska ha på mig imorgon plus att jag vill äta kinis mat. Kan heller inte bestämma vilken längd jag ska ha på mina naglar imorgon (Matildis och jag ska skämma bort oss med nagelförlängning).

KISSES


little girls cry, big girls say fuck.

Alltså nej. Nu struntar jag i det här. Du är inte värd mig alls och det är dagens konstatering. Börjar dock tröttna på att jag alltid hittar skitstövlarna.

I follow you like a lost puppy,

Numb. Det är nog ordet som förklarar mig bäst just nu. Vet inte riktigt och känner ingenting. Vilse i mig själv och alla mina tankar. Galen av att inte veta, inte förstå. Förbannad på mig själv för att jag är som jag är. Ledsen för att det än en gång är mitt fel.


Please touch me so I can screm to you not to touch me,

Har kört en hemma kväll. Eller jag har ju i princip sovit bort hela kvällen men vaknade av ett sms av E där han sa att han inte kunde ses ikväll. Inte mig emot. Känner för att vara själv faktiskt. Så vi ses imorgon istället. Förövrigt rullar livet på, jag var på en ny arbetsintervju igår och det gick väldigt bra så att säga. Har tänkt börja titta på lägenheter nu igen, vill verkligen inte bo hemma längre. Vi firade Simon igår också som fyller 20 år idag, och det var najsigt najsigt. Trevligt folk och en härlig blandning, kan inte bli bättre.

ÄH, who the fuck I'm a kidding liksom? Jag vet inte vad jag ska göra just nu. Det pendlar så att säga. Tankarna far återigen runt i huvudet och det finns alltid en anledning till att det blir så. Lack of trust så att säga. Vet inte om det bara är jag som måste börja inse att jag faktiskt kan lite på vissa killar eller om det är magkänslan som säger att något är fel. Jag vet att det enda jag kan göra är att vänta och se, men jag har aldrig kunnat vänta på något i hela mitt liv. This sucks.

I hate the way you lie,

Insidertips: NEVER GET PERSONAL.

you will always be my hero, even though you have lost your mind.

Jag älskar verkligen Rihannas nya skiva. Bäst är ofc den nya verisionen av love the way you lie, har älskat den låten sen första gången jag hörde den. Så nu blir det ungefär som när man får barn nummmer två (inte för att ja har but you get the picture). Man är alltså lika överlycklig som första gången och man känner sig lite mer komplett. PUSS.

I hate sundays,

Först tänkte jag skriva värsta roliga inlägget, för jag var glad. Sen gjorde jag misstaget att läsa min mail och nu är jag inte glad längre. Hela min plan för vårterminen är fuckad. Jag kommer alltså inte läsa på Universitetet i vår pga en jävla kurs som inte står med i behörigheten. Är både arg och ledsen eftersom att jag verkligen hade planerat allt. Nu står jag på ruta ett igen. Fan.
PUSS.

you make me wanna die,

Oftast så gråtar jag när jag egentligen inte vill gråta. Nånting har gått fel eller är inte som det ska. Någon har sårat mig och etc. Men nu tror jag faktiskt att det är jag som har gjort fel. Grejen är den att jag vet inte. Jag vet inte vad jag känner eller ens vad jag vill känna. Det jag tror att jag vill ha är kanske inte det jag vill ha innerst inne? Allt är bara komplicerat och fel. Ska jag följa hjärtat och pirret i magen eller huvudet? Ska jag falla för någon igen och veta att det kan innebära att jag blir sårad igen eller välja den säkra vägen där jag vet att jag är trygg. Ska jag våga chansa eller inte. För grejen är att jag inte vet om jag vågar utsätta mig för allt det där igen. Kommer så väl ihåg hur ont det gör. Herregud vad jag behöver Matilda nu.
PUSS.

jag skulle andas i det tomrum som blev över om du lämnade mig nu,

JAG HAR KOMMIT ÅT EN INSTÄLLNING PÅ MIN MOBIL SÅ ALLA TEXT BLIR FUCKIN STOR OCH EFTERSOM JAG HAR EN SMARTPHONE UTAN ATT SJÄLV VARA SMART SÅ FATTAR JAG INTE HUR MAN TAR TILLBAKA DET. IDAG HAR JAG I ALLA FALL JOBBAT ETT TAH FÖR ATT SEN FÅ FÖLJA MED MIN CHEF OCH TVÅ ANDRA FRÅN JOBBET TILL AKUTEN. LILLE EDIN FICK EN ALLERGISK REAKTION OCH EFTER TRE TIMMAR PÅ SJUKHUSET FICK HAN EN TABLETT OCH VI KUNDE ÅKA DÄRIFRÅN. JAG TROR ATT JAG MÖJLIGEN KAN HA KROSSAT ETT HÄRTA OCH KANSKE ÄVEN MITT. VET INTE HUR JAG SKA GÖRA MED HELA DEN HÄ SITUATIONEN NÄR JAG HELA TIDEN FÖR HÖRA EN MASSA RYKEN OCH ALLA ANDRA LÄGGER SIG I OCH SÄGER ATT DEN OCH DET ÄR BÄST FÖR MIG. BLIR HELT FÖRVIRRAD. NU SITTER JAG IAF PÅ BUSSEN HEM OCH SKA SEN DECKA I SÄNEN MED EN GÅNG. THATL'S ALL. PUSS.

sunday,

Tittar på EMA på mtv och sms'ar med E som var tvungen att åka till Stockholm helt plötsligt. Håller ofc på Lady Gaga som är en av mina favoriter och tycker nästan till och med att Justin Bieber är söt (okej det där sa jag inte).
PUSS.

my drinking is killing me,

JAG ÄR FULL. LIVET ÄR GÖTT. PUSS.

+++

[img src: cobrasnake, carolinesmode]

i've wasted my time on this nothing,

SITTER PÅ TÅGET HEM FRÅN JOBBET. GICK LITE TIDIGARE DÅ DET VAR SÅ SEGT OCH MIN FAVORIT PÅ JOBBET ÄR JU I TURKIET. HAR FÖRÖVRIGT HAFT EN JÄTTEDÅLIG DAG. VART SEG OCH TRÖTT OCH PÅ DÅLIGT HUMÖR MEST HELA TIDEN. NÄR JAG KOMMER HEM SKA JAG BYTA LAKAN OCH TITTA PÅ GOSSIP GIRL. NÅGOT ANNAT KÄNNER JAG INTE ALLS FÖR. JAG VET FÖRRESTEN OM ATT TEXTEN ÄR GIGANTISK MEN JAG HAR TRYCKT IN NÅGON INSTÄLLNING PÅ MOBILEN OCH VET INTE ALLS HUR MA TAR BORT DEN. PUSSIS.

RSS 2.0