I´ll take the midnight train going anywhere.

Idag/inatt/resten av mitt liv så finns jag för en vän. Spenderar valborg med henne.
That´s all for now.
PUSS.

NYC,

/HannaMW/

 

 

Snygg tjej, snygga bilder och främst galet snygga kläder/stil.


hard working woman.

Jobb igår och jobb idag. Efter gårdagens/kvällens pass så hade jag så ont i fötterna så jag knappt kunde gå till station. Och vaderna ska vi inte ens prata om. Converse som man inte har gått in än är tydligen inte de bästa skorna när man är servitris, men jag lär mig ju av mina misstag. Tydligen måste jag ha ett par svarta skor idag med, men de enda svarta skorna jag har hemma är med minst fem centimeters klack så jag tror jag skippar det och kör med ett par slitna converse istället. De är ju ändå typ gråa av smuts så det borde funka hehe. Annars så hade jag faktiskt riktigt kul igår på Mörners. Att vara servitris är inte alls så jobbigt och tråkigt som folk har sagt till mig. Antar att det är eftersom att jag ändå är så pass social och stresstålig så lite halvtjuriga kunder biter inte på mig utan jag är trevlig mot alla.
Nu tänkte jag dock slänga i mig lite te och sen hoppa på bussen upp till Lnköping. Som sagt står jobb på schemat idag med.
PUSS.



Och ett stort grattis till brorsan som fyller gammal idag, eller aa, 24 iaf.

klant numero uno.

Alltså jag vet inte vad det är med mig idag. Vaknade tidigt och tog en lång dusch, sen när jag sitter och käkar frukost så intalar jag mig på något sätt att jag ska vara hos frisören vid kvart i tolv istället vid kvart i ett och skyndar mig som fan för att hinna dit. Väl där blir jag ofc informerad om att jag är en timme för tidig. Så det var ju bara att gå hem igen och nu sitter jag här med ångest. Att klippa håret är ju något som jag hatar, det blir aldrig bra och de tar alltid för mycket. Som tur var här jag min lilla håriga bebis här jämte som ligger och snarkar och spinner. Fast tror nog nästan han ligger här mest för att han vill att jag ska klia honom på hakan och inte för att ge mig mentaliskt stöd. Men ja, kanske dags att slänga på sig något snyggt nu då, innan hann jag bara ta på mig första bästa och såg ut som hej kom och hjälp mig, så nu kan ju i alla fall ta på mig något som är mer "jag". Nu ser jag ju verkligen ut som att jag är ifrån Kisa, alltså som vilken vanlig bonde-fjortis som helst. INTE OK.
PUSS.

I´m still in love with Judas baby.

Delade känslor idag. Samtidigt som humöret är på topp och livet är gött så har jag piss ont i visdomstanden och i piercingen som ryker idag. Ska förövrigt snart in till Linköping för att fika med Sanne. Ikväll spelar Kenta match som jag hade tänkt titta på. Jag gav honom ju dock förslaget att alla i hans lag kunde spela utan tröjor så jag skulle finna matchen lite mer intressant, men det förslaget röstades tydligen ner... illa för mig.
That´s all for now.
PUSS.

alone.

Ikväll är en sån där kväll då jag verkligen inte vill sova själv. Är på sånt där supermys och gos humör och skulle helst av allt bara vilja krypa upp på Kentas arm och sova sött. Dock fungerade inte det med hans nya ute-tränings-schema (fint väder=ute träningar) och så skulle han ju även upp tidigt imorgon för att jobba. Så jag får ligga hemma själv ikväll och krama kudden sådär extra hårt och låtsas att jag inte alls är sådär ensam som jag egentligen är.

Förövrigt så ryker min targus piercing imorgon. Har på något sätt lyckats få en dunder infektion i den så vaknade tom. av smärtan inatt. Nu säger mamma att den är helt röd och svullen på baksidan och trycker man lite på den så kommer det ut en massa gult klägg aka var. Så imorgon så är det jag som kryper in med svansen mellan benen hos piercaren och får en massa skäll för att jag inte skött den ordentligt. Men ska jag vara helt ärlig så har jag redan planerat att göra en ny i andra örat, fast den här gången hos en professionel piercare som faktiskt vet vad han gör.

Känner att detta blev lite väl långt och mestadelen består ju faktiskt av sån där intressant fakta som jag vet att de flesta av er nu sitter och försöker memorera eller skriver ner i små anteckningsblock, för jag vet att mitt liv är så jävla intressant. Men ja, återkommer imorgon efter en ensam natt med ett ont öra.
PUSS.

fashiontoast.

/fashiontoast/


You can´t carry it with you if you want to survive.

Och så var det Måndag. Både min mor och far är lediga och har tagit en lång sovmorgon medans jag var uppe med tuppen för att försöka få ut det mesta av dagen. Snart tänkte jag ta en PW till en badplats i närheten och sen blir det hem för att övningsköra/plugga teori. Älskar att köra bil när det är så här fint väder, särskilt med en massa bra musik i bakgrunden. Annars blir det nog en lugn dag, men det kan vara skönt det med.
PUSSS.

+ +

Mycket bilder från denna brud nu men det går ju inte att undvika. Hon är ju så jädra kreativ och snygg. Linnet hon har på sig skulle jag inte säga nej till heller, kommer från H&M om jag inte minns helt fel.

XX.


Sunday.

Alltså jag mår så jävla dåligt just nu. Detta är fasen värre än matkoma. Ligger helt död i sängen och mår illa och svettas så ja, svullandet denna helg/påsk gick nog lite överstyr. Inte nog med maten och godiset som jag vräkte i mig igår, för idag blev det grillbuffé här hemma och jag åt som om jag inte hade gjort det på år och dar. Gud alltså, galet att mat kan få en att må så här...

Men i alla fall. Dagen har annars vart fin. Har vart ute och övningskört en massa i det fina vädret, suttit och solen och pluggat teori med ett glas vin och även hunnit med att städa rummet. High five med mig själv! Kentis ringde också och sa att Mörners ville ha mig som servitris med någon dag i veckan, så hoppas det går vägen och jag blir sommarservitris. Inte helt fel liksom.

Men nu tänkte jag bara ligga här, tycka synd om mig själv och vänta på att Jersey Shore ska börja.
PUSS

Glad Påsk.

Gårdagen var bäst! Jobbet på Plantagen gick super och efter det tog jag första, bästa bussen in till stan för att möta upp Matild. Vi satte oss på 55an och drack vad bartendern kallade "det nya fanta och rosé", alltså rosé med schwepps (?) russian. Riktigt gott faktiskt. Efter en flaska vin körde vi vidare med öl och cider tills vi båda blev sådär lagom fnittriga och glada och istället satte oss på Steves för mat. Kvällen slutade med att jag åkte hem till kenta och somnade sött i sängen. Dock blev jag väckt sen när han själv kom hem... mindre kul.

Idag var det ju då självaste påskafton. Eftersom inte jag är nått stort fan av sådan mat i övrigt så åt jag istället lax och potatis. Just nu är jag dock ganska död och tänkte sova lite nu när alla har åkt hem. Senare ikväll blir det nog lite grillning och morgondagen är obestämd.
PUSS.

working girl.

Ska provjobba idag, 10 - 17. Lite ombytta roller så där för Kentis och mig då det alltid är han som går upp tidigt annars. Dock tvingade jag upp honom för att göra pannkakor åt mig till frukost. Så idag så hittar ni mig på Plantagen, dör jag kommer slita my hinny av mig.
PUSS.

Skärtorsdagen.

Ett av de bästa sätten att vakna på på morgonen är oneklingen av att min lilla kattherre här hemma traskar runt i min fina och nybäddade säng (med vita lakan ofc) efter att ha varit ute och rullat runt i rabatter med en massa jord och gödsel. Blir väl bara till att byta lakan igen...
Men på tal om annat så ska jag och älskipälski (fyfan vad lame jag har blivit) gå på bio ikväll. Red riding hood ska vi se. Hoppas bara att jag inte blir lika rädd den här gången som jag blev när jag var sisådär 7 år och hörde rödluvan första gången. Efter det blev den boken bannlyst i mitt hem. Men som tur är så har jag ju Kenta där som kan rädda mig om jag får några hemska flashbacks.
PUSSIPUSSIPUSSI. (vad fan har hänt med mig? Måste vara den här freakking solen som gjort att jag blivit fjollig..)

our last summer.

/imfancy/

30 fucking degrees.

Alltså detta är galet! På framsidan här hemma där solen ligger på så är det seriöst 30 GRADER!! Helt sinnes om ni frågar mig. Smörjde därför in mig med solskyddsfaktor 15 och satte mig ute i sisådär 45 minuter. När jag går in märker jag att jag ändå lyckats bränna mig. Det kallar jag äkte svenne-blek hy. Därför sitter jag nu inne istället och tittar på alla andra som ligger ute och solar. Ska nog fixa mig något att äta snart med.
PUSS.

confession.

Sådana här dagar som idag gör det faktiskt inget att man är arbetslös.
XX.

CUT.

/Elin Kling//Hilda/

 

 

Det är snart dags för mig att choppa av lite av mitt hår. Stora delar av det är stripigt och fult, så det blir en rejäl del som åker av. Funderar på att klippa ungefär som Klingan eller Hilda, och sen en liten lugg till det med. Men time will till, jag kommer ändra mig tusen gånger innan jag sitter där i frisör stolen och det kommer säkert sluta med att jag klipper av fem centimeter as always.

PUSS.


mys-söndag.

Babe gick upp tidigt imorgon för att åka iväg på match medans jag sov vidare. Fixade sen iordning mig och stack ner till stan för en fika/luch med matild och Suss. Vi snackade en massa skit och pratade om i fredags. Just nu sitter jag hemma och har precis tittat på Jersey Shore och ska nog fasen sova snart. Är extremt trött och sjuk (igen).
PUSS.

+ + +

Roses are red and violets are blue, I got five fingers and the middle one is for you.

CONSCIOUS COLLECTION,

Idag släpper H&M sin omtalade Conscious Collection. Den är extremt ombloggar och otroligt hypad, men vet ni vad? Jag tycker faktiskt inte den var någon höjdare efter att jag själv gått och tittat och klämt på grejerna i affären. De där virkade shorsten som alla vill ha, har en dålig passform i skrevet och är genomskinliga. De höga, vita jeansshortsen är i väldigt kraftigt denimtyg, vilket enligt mig ger en white trash känsla (hatar förövrigt all denim i vitt). De andra grejerna som släpptes var inte alls något att hänga i julgranen och ser ut som vanliga H&M grejer. Men som med allt så är det så att när någon storbloggare börjar skriva om något så ska alla följa efter och hålla med. Ganska tråkigt om ni frågar mig..





Nej, jag är inte alls uttråkad och sjuk här hemma. Det är inte alls därför jag skriver sådan här ointressant skit rent ut sagt...

SWEET VALLET FOX

/Wildfox/

 

Längtan efter sommaren har inte varit större eller mer påtaglig än vad den är idag. Vädret suger och jag har bara suttit inne hela dagen och hostat sönder lungorna. Håller tummarna för att jag är på topp imorgon igen!

PUSS.


my body says no.

Idag säger min kropp ifrån, eller iaf halsen. Är allmänt sådär allmänt seg och känner att "sjukdomen" är påväg. Så idag ligger jag hemma och tycker synd om mig själv, tittar lite på tv och dricker te. Såna dagar som behövs ibland.
PUSS.

Norlie & KKV



Det här är lätt bästa låten just nu. Riktigt peppande och göttig. Finns på Spottan här.

H&M

/Hilda/

 

Hur snygga är inte dessa skor från H&M? Har spanat in dem sen de kom upp i H&M förhandsbilder. Finns även i en snygg grön nyans.

 

 

 


everybody makes misstakes, but girl you do make to many.

Vaknade upp hemma hos Kentis och skulle egentligen gått upp tidigt för att åka med Max till vetrinären, men sov istället till halv ett. Städade sen lite och åkte ner till stan för att träffa Matild. Vi fikade x antal timmar och snackade en massa skit, som vanligt med andra ord. Tog sen bussen hem mot Kisa och ligger nu här och väntar på att Kenta ska komma hem från träningen. Imorgon blir det gym och stan.
PUSS.

pressad av tid,

Har precis ätit lite frukost och tänkte nu slänga på mig lite smink och föna håret. Dagen bjuder på gym med Suss och sen tänkte vi simma lite med (alltså åka vattenrutsckana och plaska i äventyrsbadet). Senare blir det kvällsfika med Kentis och sen hem till honom för att somna framför Criminal Minds.
PUSS.

fint som snus.

Jag ville lägga in en fin bild, bara för att livet är ganska fint just nu och hittade denna. Vart helt fast i den, liksom ljuset och solkatterna, värmen man nästan kan känna och friheten som på något sätt infinner sig i bröstet när jag tittar på den. Man aa, livet är ganska fint nu. Suss är hemma, jag har världens finaste vänner + pojkvän, livet leker och jag mår bra. Det enda som kan bli lite bättre är vädret. Det har i princip vart storm den här veckan och det gör det lite svårare att kunna sitta på uteserveringarna och njuta av att solen tittar fram. Anyway. Den här veckan som kommer bjuder bland annat på träning, stripaerobics med Suss, en tripp till vetrinären och om allt vill sig väl en liten spontantatuering!!!

XXX.


I want you so badly, it´s my biggest wish.

Har haft en väldigt oproduktiv söndag. Planerade in att stor städa rummet, bädda och byta gardiner. Slet istället ut en massa kläder ur garderoben och lagade mat så det är väl i princip bara att ta tag i rummet nu även fast jag har värsta matkoman. Borde seriöst bli kock för fytusan vad god maten blev idag. Världens godaste citron lax med ugnsrostade grönsaker och tzatsiki. Men ja, städa rummet var det nu ja...
PUSS.

Tonight I´m "loving" you.

Gårkvällen var bra, men som alltid med oss tjejer blir det drama. Inte mellan oss alltså, utan med andra personer. Gamla saker som inte blivit bearbetade kommer upp till ytan och slutar i kaos. Kände att det för en gångs skull var skönt att ta det lite lugnt och det ångrar jag inte idag när jag vaknade upp pigg och kry. Karln bredvid mig var dock en annan femma. Han låg och stank whiskey och white russian och tyckte synd om sig själv så jag övervägde att slänga i honom i poolen. Det var hur som kul att träffa alla igår och gå ut igen som the good old days. Känns skönt att veta med att en vistelse i Australien i tre månader inte förändrar det faktum att vi faktiskt är bästa vänner, och alltid har varandra. Det gör det lite lättare om det nu blir så att jag flyttar i höst.

Nu blir det mest bara en massa babbel känner jag. Kan iaf berätta att jag spenderar kvällen hemma hos föräldrarna medans min karl är ute och festar med sitt fotbollslag. Med tanke på vilka efterfester de brukar ha så känns det som jag gjorde rätt i att inte sova hemma hos Kentis inatt. Nu blir det iaf te och macka och sen sova.
PUSS.

din mamma, borde lärt dig lite granna.

WOOP WOOP. Mot systemet och Maxi med bästa Suss.

vi två, hej då, fuck dej, inga tårar på min kind.

Sitter hemma och stressar sönder samtidigt som jag är svintrött. Vaknade ohälsosamt tidigt hemma hos Kentis då han skulle iväg till kontoret i Örebro. Åkte hem till Kisa för att duscha och slänga i mig lite mat och nu sticker jag snart iväg till Linköping igen. Ska hinna köpa lite grejer på stan och springa in till systemet för att sen sticka hem till Kentis igen och sminka mig. Sen bär det av till Suss för middag och vin och sen utgång. FINALLY säger jag. Har inte vart ute på en fredag på jättelänge och särskilt inte med Suss som har vart i Australien i tre månader. Så det kommer nog bli lite lagom vilt sådär. But that´s the way we like it!
PUSSPUSS.

Klingan,

Den perfekta orangea tröjan.

/Elin Kling/


för dig skulle jag göra allt tusen gånger om.

Spenderat dagen med Maja och Matild. Först tjockis lunch på Ming och efter det fika på Café M och Steves. (jag vet, matilda och jag borde skaffa ett liv). Har gått runt med en klump i bröstet och svagt illamående hela dagen och vart allmänt opepp och sur på att jag aldrig lär mig. Vissa stunder borde jag inte ha en mobil med sms funktion och ibland är det faktiskt bäst att hålla käft. Har dock lärt mig mycket av dessa timmar i ovisshet och känner att det nog nästan har stärkt mig. För en gångs skull får jag inte bara saker serverade, utan jag måste kämpa och visa mig värdig. Känns ganska konstigt men jag antar utmaningen. I know were you belong så att säga.
Peppar förövrigt för helgen som ska bli underbar. Ska bli så fint att träffa Suss igen och bara köra en girls night.
XXX.

+ +

Riktigt snyggt. Bild från Lowe.

fjärde april tvåtusenelva.

1 månad idag med kentis. Grattis till oss. <3

han är den finaste jag vet.

aldrig utan dig. aldrig.

what am I whitout you.

Min pojkvän är dum. Han glömmer att lägga nyckeln under mattan så nu kan jag inte överaska honom alls och måste gå runt och vänta tills han kommer hem sentsentsent. Fast jag gillar honom i alla fall. Annars har dom kapat svansen på min bebis nu så nu är han svanslös. Tänker tamefasan ta hem svansen och begrava den i trädgården och på stenen ska det stå "här vilar stumpen", som i filmen stekta gröna tomater. Förövrigt ska jag fika med bästaste bästis idag. Och gå på stan.
PUSS.

RSS 2.0