bara för att alla ska ha något att prata om.

eftersom att jag bor på ett ställe där rykten sprider sig fortare än ljuset så är det lika bra att bara skriva det här för att göra det enklare för alla parter. jag är single and ready to mingle. eller iaf det första av det...
på fredg natt sticker jag och två otroligt härliga och underbara brudar ner till Kreta för att komma bort, bli negerbruna och supa skallen av oss. vi får se om vi lever när vi kommer hem.
det var allt. pang, där gick startskottet och nu kan ni börja prata och skvallra.
over and out.

vad fan är normalt?

de här veckorna/dagarna så har det vart två år sedan vi fick reda på att min morfar var sjuk och gick bort. jag vet inte vad det är för fel på mig men denna period har vart något enormt känslosam och jobbig. ibland kommer jag liksom på mig själv med att sakna honom något enormt och det som gör mig mest ledsen är att jag vet att han inte visste hur mkt han faktiskt betydde för mig. jag tog honom för givet, som jag gör med så mkt annat här i livet. det värsta av allt är att jag nu inte ens kommer ihåg hur han röst lät. hans tonfall när han sa mitt namn. det gör mig så jävla ledsen. är det bara jag som är en känslokall idiot som inte kommer ihåg sånt eller är det en mänsklig skyddsmekanism som på ngt sätt ska få allt det här att vara/bli lättare? är det ens normalt att sakna ngn så här mkt under två år, när det faktiskt är mer än vad jag gjorde under de 18 åren av mitt liv då han levde. vet inte ens vad jag ville få ut av det här. vet bara att jag saknar dig som fasen morfar.

elins otroligt roliga vardag.

Kanske ska berätta lite vad som hänt de senaste dagarna? Vet alla alla mina oöndligt många bloggläsare dör av nyfikenhet..
I lördags var det iaf jobb i några timmar, fick sluta tidigare för att vädret sög så jag åkte hem till Kentis och somnade där helt själv då karln min var i Örebro. Vaknade på söndagen av att det var grymt bra väder så jag och Majsan stack till varamon och jag lyckades få till världens fulaste bikinibränna. I mådags var det måndagsklubben och jag blev full som ett hus på rose. Dagen efter mådde jag skit, sov till halvfyra och väntade på att min karl skulle komma hem från jobbet och tycka synd om mig. Hem kom han tillslut men medlidande fick jag inte. Jag fick helt sonika skylla mig själv.. Idag skulle jag jobbat med det är så dåligt väder så jag "behövdes inte" så stannar nog hemma ett tag till och åker sen hem till Babe. Imorgon ska jag upp tidigt och OPERERA bort min visdomstand. Liksom hur fucked up kan en freaking tand vara om man måste operera bort den? Men men, får lusthas och grejer så det blir säkert vä´rt det i slutändan. Nu känner jag att allt det här blv lit too much så slutar nu.
PUSSS.


the lights go on the music dies.

Ikväll är jag trött som fan rent ut sagt. Har jobbat kvällspass både onsdag, torsdag och fredag och skulle egentligen gjort det ikväll med, men eftersom att vädret är som det är så behövdes det inte. Funderade först på att dra ut bara för att slippa sitta hemma själv i lägenheten, men det finns verkligen ingen ork till det. Så sitter istället och zappar mellan en massa kanaler och lyssnar på Robyn. That´s all.
PUUUSS

i-n-s-p-o
//Carolines mode//


louder than words.

Om en timme ska jag vara klar och möta majsa nere på stan. Vi ska äta något gott och sen sätta oss på mitt älskade måndagsklubben. Suss och erik joinar oss också senare. Är riktigt pepp och glad idag. Beror nog på det fina vädret, mina fina vänner och min fina karl. Live´s good så att säga.
PUSS.

HAPPY.

sol+värme+uppvärmd pol+3 månader med Kentis= glad Elin.

Ikväll blir det jobb så jag håller tummarna för att få se en skymt av majsan eftersom att jag missar när hon dansar idag. Biter även ihop lite då jag fortfarande har sjukt ont i magen, men I need the cash så att säga. Kentis och hans otroligt mogna kompisar är förövrigt ute och åker båt på Stångån. Efter några för många öl efter Sverige matchen igår så kläckte någon v dem ideen att de skulle åka i varsin gummibåt längs hela stångån och dricka öl. Jag håller bara tummarna för att min karl inte trillar i då smartskaftethar tagit med sig sin nya iphone. Ifall även den skulle gå sönder så är det en lagom rolig karl som jag får dela säng med inatt. That´s all.
PUSS.

snyggbrud.com


RSS 2.0