So way do I keep coming back?



Samtidigt som jag mår finfint så är allt inte bra. Suss åkte ner till Åstol idag och Matild och jag hittade henne på station där vi sa adjö men på återseende. Vi två planerar nämligen att åka ner och hälsa på henne den 17-22. Ska bli mycket mysigt faktiskt. Dagen har förövrigt spenderats i Linköping med Matild. Vi promenerade runt Stångån, köpte glass och åt sen i domkyrkeparken. Just nu ligger jag i sängen och tittar på Morden i Midsummer samtidigt som jag läser en massa bloggar. Väntar även på att mobilen ska ringa. Men who knows, kanske blir en oändlig väntan, som vanligt.

PUSS

 


++++

När man inte har nått vettigt och säga så behöver man inte säga något alls. Det ligger något i det och eftersom jag har noll koll på mig själv just nu, varken vad jag vill, ska göra eller vad jag tycker eller tänker så är det lika bra att bespara er från inlägg som makes no sense. Så jaa, det var det. Det jag kan säga att jag vill detta så jävla mycket. Alltså helt jävla freaking otroligt mycket.
PUSS

sola och bada.

Nu blir det sol och bad med Simon. Vi får se vad som händer ikväll men jag tippar på grillning och en massa kortspel, just the way I like it.
PUSSAR

maybe this time is diffrent, i think you really like me.

fytusan vilket fint väder det har vart de senaste dagarnaq! jag har, som många andra, spenderat dem ute i solstolen men allt jag har fått är en liten, liten röd nyans. hatar min svennis hud som jag så generöst har ärvt av min ömma moder. gårdagen spenderade jag dock inte bara i solstolen utan även på måndagsklubben med matild, suss och olle. jag var dock tvungen att gå hem tidigt eftersom att anton skulle jobba dagen efter (idag med andra ord) och inte ville ha mig inklampandes klockan halv fyra på natten. just nu gör jag förövrigt inget alls. pendlar mellan balkongen, soffan och sängen och väntar på att klockan ska bli tolv så att mitt tåg ska gå.  KISSES.

OK baby det är dags att vi ska vinna allt.


jag vet inte. jag vet inte. jag vet inte.


UTKAST 23/5

FEATHER.

I sommar smäller det. Då händer det grejer. Då ska jag börja leva livet igen. Då ska jag bli mig själv igen. I sommar slutar jag älta och glömmer och går vidare. I sommar gör jag saker jag aldrig gjort förut. I sommar blir jag crazier then ever. Jag vill ha sommar nu, för jag saknar mig själv.

En månad sen. Det är nästan läskigt hur mycket som kan ändras på en månad. Nu är det sommar och jag har fortfarande inte blivit crazier then ever så det är nog fan dags att jag sätter igång och blir det nu. Ni skulle bara se vilka planer som smids inne i mitt huvud nu, för nää nu är jag trött på tråkigt och vanligt liv, nu jävlas vill jag ha action!









"you do, stupid".


Jag är så trött på den här jakten. På att aldrig vara hundra procent säker. På att inte veta var du står eller vad du tycker. Jag är trött på att vänta. På att hoppas. Jag vill bara att du ska inse vad fan det är du vill. Jag är trött på lekar och spel. På att duga ena veckan för att sen vara som smutstvätt som du kastar bort. Jag har intalat mig själv att jag inte bryr mig, men visst gör jag det. Jag kommer alltid bry mig, för det handlar om dig. Jag vet inte vad det är med dig som gör att jag blir så här. Så överanalyserande. Så överkänslig. Så jävla osäker.

Jag är bara så trött på att inte veta vad jag betyder för dig. Du kan aldrig säga det rakt ut. Du ger mig signaler och tecken, men det räcker inte. Jag vill höra det med ord. Jag vill bli övertygad. Blown away eller vad fan man brukar säga. För jag är trött på att gå runt i ovisshet. Trött på att inte veta om du kommer höra av dig eller ej. Trött på att vänta. Helt ärligt så är jag trött på hela den här skiten så snälla, kom för fan underfund med vad det är du vill. För jag orkar inte med den här jakten längre.


Lät du henne komma närmre?

Midsommar vart bra och riktigt mysig iaf. Jag åkte hem till Matilda och hon och jag plus Klara och hennes kompis åt tacos och frukt och sen åkte dom iväg och lämnade mig och Matilda själva. Vi snackade skit, rökte vattenpipa och gick ut och gick i våra fina kransar. Blev uppraggade av ett par 30 åringar som spelade basket vid Matildas gamla skola och tittade sen på Sleepy Hollow med min favorit Johnny depp. Finns det någon sexigare skådespelare?!? Vi somnade ganska tidigt och vaknade sent, precis som det ska vara. Just nu sitter jag och installerar en massa the sims spel på min dator och myser med Max. Tänker ta en lugn kväll och ladda tills Måndag. Då skriver jag in mid på körskolan och drar med mig Matilda till First Aid/Måndagsklubben. Kommer bli skapligt tajt.
KISSES

waka waka.

Midsommar idag. Alla har säkert planerat som fan och det hade jag med, men allt har gått i stöpet. Vet inte riktigt vad som händer idag.
Det har inte blivit så mycket bloggande överhuvudtaget dom senaste dagarna då jag är fullt upptagen med att njuta av sommaren och leva livet. Har bland annat spenderat i pricip alla dagar med Matild, haft picknick men henne och Suss och haft myskväll med Anton. Solat hag jag också gjort, men som vanligt syns inte det alls då jag aldrig blir brun.
Nu blir det midsommarfika och blomster letande. Jag ska tamefan ha blommor i håret idag.
KISSES

sunny day.

Inatt har jag haft världens sjukaste drömmar. Bland annat så drömde jag att min ex tydligen var släkt med kungen och att han var tvungen att ha fyra fruar. Då fick jag "äran" att bli fru nummer två och skulle därför gifta mig med honom i min balklänning. På något vänster så tror jag att detta kan ha något att göra med bröllopet i helgen ...
Idag är ganskaf int väder. Gjorde ett försök till att sola förut men det blev molningt och kallt. Dock tror jag att jag snart ska ut och ge det ett andra försök. Måste få lite färg så att folk kan sluta kalla mig geisha..
Ikväll får vi se vad som händer. Matilda och jag funderar på att hitta på något med Suss vilket  var väldigt länge sen.
KISSES

Up all night.

Snart blir det rabarberspaj och efter det kommer Simon och hämtar upp mig. Vi ska köpa chips och sen titta på film. Bra slut på en i annars väldigt pissig dag. Ses.

today today today today.

Idag parkerar jag rumpan i sängen hela dagen med conflaker och mjölk plus godis. Ska titta på gamla serier på mtv hela dagen och tagga tills imorrn. Ska (kanskekanskekanske) städa mitt rum med.
KISSES

dazed and confused.


Hela dagen igår gick jag runt och var allmänt förrvirrad. Pratade med mig själv och bara kände mig helt fel. Idag känns det ungefär likadant. Är liksom vilse på nått sätt, kan inte tänka klart och det känns som att huvudet är fullt med bomull. Om man ska vara lite rolig nu så kan man ju säga, "men eliin, ditt huvud är ju fullt med bomull". Hihihohohaha vad kul det nästan var.

Over and out.


++++

Gärkvällen blev otroligt lyckad. Matild, jag och Suss hängde först på Plaza och sen blev det Platens. Runt tre åkte jag hem Matild hem till henne. Idag blev det en tur på stan där vi tittade på Alexander Rybak och köpte hårfärg till mig. Så nu gott folk, nu är jag brunett. Riktigt bra blev det faktiskt. Ikväll så har jag och Matild ätit tacos och snackat skit. Snart ska jag ta bussen hem och sooooova.
KISSES

Shake it like a polaroid picture.



Snart blir det mat från den grekiska kolgrillen hemma hos Matilda och sen kommer Suss över. Vi ska förpeppa och sen dra oss ner mot stan. Utgång ikväll med andra ord. Känns riktigt jävla fint måste jag säga, vi tre ute på äventyr igen. Det kommer bli som the good old days, som i höstas. Fan vad najs.
KISSES


Overdrive.

Vaknade för ett tag sen. Har tagit en dusch, ätit frukost och tänkte snart slänga på mig lite smink. Sen bär det av upp till Linköping för att träffa Matildis. Ikväll blir det utgång med mina favorit flickor. Gotta love it.
PUSS

Alone.


One night to be confused.

Har spenderat dagen i Rimforsa med Matilda, Sanne, Olof och Erik. Vi solade och badade, åt färskpotatis och tittade på film. Ganska så bra och mysigt faktiskt. Just nu ligger jag hemma i sängen och lyssnar på Lasse. Ska snart sova men är konstigt nog inte trött alls. Imorgon hoppas jag på fint väder så jag hinner jobba lite mer på brännan innan jag far upp till Linköping för att hitta något att ha på mig tills kvällen, för då mina damer och herrar är det utgång. Jag, Matilda, Suss och Sanne ska än en gång göra Ågatan osäker. Just the way I like it.
KISSES

 

 


Stop messing with my head.

Det märks att det är sommarlov när alla dagarna bara smälter ihop och blir som ett liksom. När man inte kommer ihåg vad man gjorde dagen innan eller överhuvudtaget vilken dag det är. Jag har gått omkring och vart bombsäker på att det är torsdag idag, men inte då, det är en helt vanligt onsdag.
Idag så vaknade jag ganska tidigt med tanken på att jag skulle sola men eftersom det i princip blåste orkan ute (okej, typ) så var det omöjligt. Jag var en sväng på sjukhuset och åkte sen hem till Sanne. Vi snackade skit, åt tacos och åkte sen in till stan tillsammans med Matild för att möta upp lite folk i trägårn där vi skulle spela volleyboll. Sen blev det bilfärd hem med Olof som tog körkort idag (grattis) och vi lyssnade på gamla goda 90 tals hits hela vägen hem till mig. Nu när han är påväg tillbaka hem till honom så är jag dock gansla säker på att han lyssna på Celine Dion och all by myself. Det är ju nämligen första gången som han kör bil själv :)
KISSES

The girls gone wild.

Bra dag. Vaknade upp hos Matilda runt nio efter en myskväll med henne och Sanne. Vi tittade på mean girls (love it) och family guy. Efter en liten frukost ute i det fina vädret så åkte Matilda och jag hem till mig för att hämta badkläder och shorts och sen åkta vi iväg till Olof. När vi väl kom fram till honom så började det dock regna så vi tittade på film istället. Below hette den och var helt OK. Imorgon har jag hört att det ska bli ganska fint väder så jag ska jobba lite på brännan och sen på kvällen åka in till stan igen. Då blir det volleyboll och sen på kvällen filmkväll med Anton.
PUSS.

Don´t stop me now.

Tillägnat dig din jävel. Som vänder ut och in på hela mig. Som krossar mitt hjärta och får mig att hata mig själv. Till dig din jävel, som aldrig kan bestämma dig. Som ständigt har mig runt lillfingret. Till dig din jävel som fick mig att gilla dig, att lita på dig en gång till. Till dig din jävel för den idiot du är och alltid kommer vara. Hur många gånger du än säger att du är förändrad. Till dig din jävel, säger jag slutligen hej då.

open for buisness.

Ligger även denna morgon och gosar med Max. Ska snart gå ner och fixa till mig lite för att sedan dra mig mot arbetsförmedlingen. Mamma och pappa tvingar dit mig. Senare ikväll får jag se vad som händer. Antingen blir det en sväng mot stan eller kanske måndagsklubben. Ärligt talat är jag för en gångs skull inte festsugen, utan jag vill helst bara sitta och chilla lite.
PUSS.

STUDENT 2010.


 


your looking skinny like a model with your eyes all painted black.

Ligger i sängen och gosar med Max. Lyssnar på musik och funderar över livet. Vad händer nu liksom? Väntar på att klockan ska bli två så att alla gäster kan komma hit och fira mig. Vi slår ihop min studentfest med min 20 års eftersom att jag fyller om mindre än två veckor.
Funderar lite på hur jag ska ha håret idag. Lockigt? Rakt? Vågigt? Känner att jag vill åka någonstans. Till något varmt ställe. Vill hitta på nya saker, se nya ställen. Nytt, nytt, nytt. Väntar på sms som jag vet inte kommer komma. Väntar på ord som jag vet aldrig kommer bli sagda. Väntar helt förgäves. Vill åka tillbaka till Stockholm. Jag mår bra i Stockholm. Jag trivs i Stockholm. Jag vill så mycket samtidigt som jag inte vet vad jag vill. Delad. Väntar. Mobilen plingar till. Fel person. Fel ord. Väntar förgäves. Men på dig tror jag att jag kan vänta hur länge som helst.

Just nu kokar jag över av tankar och åsikter.

Studenten 2010.

Det regnade, det blåste och det var kallt. Men det gjorde inget. Igår tog jag i och min föredetta klass NV3D studenten från Berzeliusskolan och jag har nu gått ut gymnasiet. Det är en otroligt känsla kan jag säga och många är ledsna och kommer sakna alla, men jag känner mer en slags lättnad. Nu är den här delen i mitt liv slut och ni för jag å heltid börja ägna mig åt saker som jag tycker är kul. Jag ska ta varje dag som den kommer. Försöka hitta ett jobb och börja tjäna egna pengar. Flytta hemifrån och resa. Jag ska ha förbannat kul.
Fy fan vad jag har längtat efter det här.

I´m sorry.


10 juni.

mösspåtagningen är avklarad och jag tar studenten imorgon. det är ganska svårt att greppa att dagen jag har längtat efter i tre år nu snart är här. nu hoppas jag bara på fintt väder. förövrigt ligger jag hemma hos matilda. vi kom hem runt halv tre, jäkade kebab och deckade sen i soffan. snart ska vi in till stan och efter det fixa vårt flak. puss

Om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt.


- Var är du ikväll?



Jag vänder andra kinden till, ler och håller tillbaka.

Ikväll är det mösspåtagning. Ikväll ska jag ut igen. Ikväll ska jag ha förbannat kul och glömma allt annat.
Idag är det tre dagar kvar tills jag tar studenten. Idag är det tre dagar kvar tills jag slipper skiten. Idag är det tre dagar kvar tills jag för börja leva mitt eget liv, som jag vill.
Just nu är jag trött på allt. Just nu vill jag bara bort, särskillt från Linköping. Just nu har jag vaknat efter att ha sovit i mer än 14 timmar.

Hur kan man vara så jävla glad men samtidigt så jävla nere? Hur kan man ha allt som man någonsin velat, samtidigt som man aldrig är nöjd? Hur kan något som gör en så glad samtidigt bryta ner än totalt?
Totalt jävla förvirrad med andra ord. Totalt jävla förbannad, och samtidigt överlycklig.

you make me feel like I am young again.

Måndagsklubben var riktigt värt måste jag säga. Kön var ju dock ganska lång men Packe var snäll och lät mig och Matild ställa sig vid honom istället för längst bak. Träffade på en massa roligt folk som jag inte sett på hur länge som helst och dansade som aldrig förr. Matild och jag shakade även uppe vid dj båset där Hugo spelade. Kom hem ganska sent, och vaknade ganska tidigt då en viss person skulle på möte. Sitter nu hemma hos Matild och jag gjorde en fin tisdagsfrukost till henne. Vi ska snart in till skolan för att gratis äta och sen blir det kanske en sväng till Norrköping. Ikväll blir det grill med fina människor.
PUSS

party party party.

Ikväll blir det måndagsklubben med Matild och lite folk. Kommer bli skapligt kul och nu har ju förfasen studentveckan börjat. Sitter förövrigt hos Matild och förkrökar.
PUSS

7 juni.

En riktigt fin dag igår vid Varamon med matild och en massa från klassen. På kvällen blev det myskväll hemma hos Anton. Vi tittade på seven pounds och somnade ganska sent. Han började jobba tidigt men jag sov vidare. Vaknade runt 10 och åkte hem för att börja fixa mig inför ikväll, för då är det måndagsklubben som gäller.
PUSS

orkar inte. kan inte. vill inte.


Acapella.

Igårkväll blev inte riktigt som planerat. Orkar inte gå in på allt i detalj men jag kan säga så här, Matild och jag lyckas alltid för stalkers på oss. Tror att vi fick vara ensamma i ungefär 15 min. Och då hade vi i princip försökt allt. Vi gömde oss i buskar, sprang iväg och vara bara allmänt otrevliga och dryga, men nej, inget funkade.
Runt två kom Anton och mötte upp mig och vi gick hem till honom och sov. Han körde en lugn kväll då han hade match tidigt imorse vilket gjorde att jag framåt tio åkte hem till Matild och tvingade upp henne. Sen blev det en sväng på stan med mamma där min nya mobil äntligen inhandlades ordentligt. Lite smink, skor och kläder fick också följa med hem.
PUSS

4 Juni.

Att väcka Matilda på morgonen är inte det lättaste. Jag har ringt ungefär 42389753489573489 gånger men hon sover som en stock. Snart ska jag hur eller hur skriva ett prov, efter det blir det en snabb runda på stan och sen sol och bad med en massa folk i Berg. Ikväll blir det efterlängtad utgång.
KISSES

Stockholm i mitt hjärta.

Och så var man hemma. Mitt hjärta gick i tusen bitar när jag satte mig på bussen hem mot Linköping igen. Stockholm är verkligen min favorit stad och jag trivs så bra där, så jag blir alltid helt nerstämd och depprimerad varje gång jag åker därifrån. Matild och jag hade hur som helst en underbar dag och shoppade en massa fina grejer. Tur med vädret hade vi också, och jaa, det här var en dag som vi båda behövde. Om jag orkar så kanske jag slänger in bilder på det jag köpt, men räkna inte med det.
Nu är det dags för mig att sova, ska nämligen upp skapligt tidigt för att göra ett prov. Efter det blir det en runda på stan med Matild (nej, vi fick inte nog idag) och sen bär det av till henne där vi tänkte chilla, sola, röka vattenpipa och peppa för imorgonkväll. Då jäklar händer det grejer. Ågatan is no longer safe så att säga.
KISSES

2 Juni.

Sitter hemma hos Matild och hänger. Vi har solat, vandrat runt i Hjulsbro och käkat tacos. Mkt bra dag så att säga. Imorgon bär vi två av till Stockholm mycket mycket tidigt på morgonen, och vi ställer väckarklockan extra tidigt för om det är något som vi är kända för så är det att missa bussar och komma försent. Nu dör snart datorn här med hoppas alla haft en fin dag.
KISSES


Little girls in the city, go out and get messed up and s*ity.

Godmorgon.
Idag blir det en tripp en till skolan för att göra ett prov och efter det åker jag hem till Matildis och chillar. Vi ska ha en myskväll och titta på tjejfilmer, lyssna på musik och bara vara. Bästa vädret fick vi till det också, så jag gissar att det blir lite solning idag med?
Igår var det fika med klassen och sen Volleyboll. Jag tog också första doppet för iår, eller iaf typ. Gick bara i halvvägs fast det är nog tur för idag har jag faktiskt lite ont i halsen.
Imorgon bär det av till min favorit plats i Sverige, STOCKHOLM. Jag och Matild ska springa runt och shoppa som två galningar. Love it.
PUSS.

RSS 2.0