hur man vet att man är tillbaka i kisa:

MAN BLIR KALLAD SUBBA OCH JÄVLA KOSSA AV EN TOLVÅRING KLOCKAN O3:00 BARA FÖR ATT MAN INTE HAR CIGG PÅ SIG. ALLTID LIKA TREVLIGT..

breakfast in bed,

DAGENS FRUSKOT BESTOD AV OSTCHIPS OCH BANAN MED CHOKLADSÅS SOM SJÄLVKLART AVNJÖTS I SÄNGEN. BÖRJAR GILLAR DET HÄR MED ATT BO SJÄLV MER OCH MER FÖR VARJE DAG SOM GÅR. ANNARS SÅ SPNDERAS DENNA DAG SOM ALLA ANDRA DENNA VECKA. TA DET LUGNT OCH VILA INFÖR KVÄLLENS JOBBPASS. PUSS.

i'm leaving crazy town for a while.

just nu gillar jag livet.  känns skönt att vara borta ifrån kisa och få klara sig själv. att gå till ett jobb som man gillar med snälla kollegor. få känna att jag gör nytta och försörjer mig själv. annars då? päronen kommer upp en sväng idag så vi ska luncha och gå på stan. efter det blir det jobb och sen hem och däcka i soffan framför en film. men nu är det dags att ta en dusch för man får inte lukta usch när man står högt i kurs. see ya!

monday.

har börjat göra min hemmastad i lägenheten nu och det är faktiskt riktigt skönt att få ta hand om mig själv och vara ensam. det var precis vad jag behövde just nu känner jag. annars händer inte mycket. tänkte cykla in till stan och handla lite och senare ikväll blir de jobb. slutar vid tio och efter det får vi se vad som händer. antingen blir det lugn hemmakväll eller personalfesst/jetsetfest på mk. hur eller hur så blir det nog bra. PUSS

your just as fucked up as the hyena from the Lion King.

Hemska människor. Hemskahemskahemska människor. Ibland finner man inte ord. Varför finns det så jävla mycket hat? Vart fan är denna jord påväg? Sänder en massa tankar och kärlek till Norge.

hard work work,

första dagen på jobbet på en månad och det känns kan jag säga! körde lunchpasset och satan i gatan vad mycket folk det kan vara trots dåligt väder samt att det är helg innan lön. nu sitter jag iaf på bussen hem till "kära" kisa. blir en lugn hemmakväll. imorgon blir det dock andra bullas! suss är hemma från götlaborg och med sig har hon renee som jag inte sett på år och dar'. kommer bli galet och om jag känner oss rätt kommer vi må ganska dåligt på söndag... ses när vi ses. puss. 

back to black.

//stockholmstreetstyle//


Nya bilder som jag hittade på min gamla dator. Har nämligen fått igång den nu efter en månads strejkande med virus hit och dit.


det är nog bäst för oss båda om jag försöker låta bli.

Kolmården igår var riktigt najs. Tur med vädret hade vi också men dock inte med val av dag. Resten av Sveriges befolkning/turistetr tyckte även att gårdagen var den perfekta dagen och det var därför fullsmockat av barnfamiljer och heta småbarnpappor. Hörde av några som jobbade där att der var besöksrekord. Vi åkte iaf den nya safarivagnen och tittade på de söta små grisarna. Åkte också sjörövarskeppet och delfinexpressen. Dagens höjdpunkt om ni frågar mig. Är ju en pussy annars när det kommer till sånt så banranpassade berg-och-dalbanor passar mig perfekt. Idag är jag förövrigt ensam hemma och tänkte passa på att städa mitt rum och tvätta. Flyttar nämligen till Linköping nästa vecka, dock bara över några dagar när min kusin lämnar landet. Ska iaf bli fett skönt att få vara lite själv och ta hand om mig själv. Kunna traska ner på stan om man känner för det utan att behöva planera 67849784 timmar i förväg. Aja, det var allt jag hade på hjärtat.
PUSS.

jag är bedragen av tanken.

Vart jag mig i världen vänder och allting kommer bli bra av den svenska björnstammen är vad som går på repeat just nu. Bästa texterna.Tömde mig på tankar, det är över för gott
Men att inget är för evigt är väl underförstått
Och jag gråter inga floder, källan är tömd
Och glädjen som fanns är sen länge sedan glömd

Jag stannar kvar och väntar, jag tror du kommer snart

Jag ligger kvar här så blir nog allting bra
Jag stannar upp och flämtar, nu har jag inget kvar
Jag slutar upp o kämpa, nu vill jag lägga av

Allting kommer bli bra till slut
Du ska se att allting ordnar sig
Allting kommer bli bra till slut
Om du bara låter allting va

the rest is still unwritten.

Dämpar min bakfylla med the hills och knäckemackor med keso och kalkon. Några gamla skrumpna ostbågar har jag också hittat. Kvällen igår var riktigt kul. Blev förkrök hos Majsan med sushi och vin och sen stack vi in till vårt älskade MK. Dansade mig svettig till gamla 90 talslåtar som jag ändå inte kommer ihåg och pussades som en liten högstadie tjej bakom DJ båset. Imorgon bär det av till Kolmården och om jag ser framemot det. Ska bli riktigt jäkla kul. Men nu blir det mer the hills.
PUSS.

that´s that.

 


today I don't feel like doing anything.

Dagen har spenderats med allt möjligt. Först var det tänkt att jag skulle städa mitt rum men precis som vanligt slutade det med att jag istället gick igenom min garderob och prövade en massa kläder. Har en hel del saker som jag helt har glömt bort! Sedan blev det chill framför the hard times of RJ Berger och efter det the hills. En tripp till solariet hann jag även med samt nagelfix. Mat var även en stor del av dagen, och chips med för den delen. Så nu ligger jag här i sängen som en uppsväld sugga och mår illa. Men hey, men kan inte vara på topp jämt. Annars ser jag grymt mycket fram tills imorgon som bjuder på Måndagsklubben. Blir lite förpepp/mat hemma hos Majsan innan och väl där ska jag fira Kenny (ja, jag är kompis med mitt ex) som fyller år. Ser även fram emot onsdag då jag, Majsan, Ida +1 samt Majsans bror med kompis ska fara iväg till Kolmården och klappa djur. Älskar kolmården! Så himla kul. Men ja, borde nog börja runda av här för jag börjar känna mig som en riktigt bloggtönt som skriver om exakt allt jag gör. PUSS.

cause there´s a spark in you.

En enkel och lugn chillkväll på 55an slutade med total utgång för mig och Majsan igår. Blev alldeles för mycket dricka för oss båda och runt två nångång vinglade jag iväg på Ågatan efter en varm och vlälbekant famn. (don´t worry jag har inte gone slutty). Har sen mått piss hela dagen, ätit kina mat och segat framför the hard times och RJ B erger som gick på mtw. Jag hann även med lite dödsångest lite då och då över att jag mådde så fruktansvärt äckligt dåligt. Helt sjukt att jag överhuvudtaget dricker när jag alltid mår piss dagen efter. För att runda av kan jag ju säga att jag nu ska mysa ner mig i soffan och titta på gamla Agatha Christie filmer med mamma. Förövrigt kan jag också meddela att livet går vidare. Vare sig man vill det eller inte.
PUSS.

och där rasade min värld

jag trodde jag dög. jag trodde jag var bra. jag vet inte vad jag ska göra längre. ingen jävla aning.

Sån har skit ska inte längre skrivas här.

?
fri.

Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag inte är din.

När sorg och saknad byts ut av viljan och lusten att se, lära och leva så vet man är man är en bit påväg. På rätt håll. När huggen i bröstet inte smärtar lika mycket och kommer mer sällan så har man inte långt kvar. Vissa dagar är fortfarande grå men i det stora hela fungerar livet. Känslan av att vilja spola tillbaka allt, leva i det förflutna och inte vilja släppa taget upptar inte lika mycket tid. Tankar på annat, på vad som väntar och vad som händer nu tar istället upp plats. Att se bilder och höra låtar vars mening var så självklar förut innebär inte längre sorg utan framkallar ett leende på läpparna. Jag har aldrig tvekat en sekund på att du var en bra kille, för det är du, men det är dags för mig nu. Livet är mitt. Jag går vidare. Jag är fri.  

                                                                                                                                        Och så händer något. Något som skakar om hela tillvaron. Jag börjar tänka, analysera och försöka förstå. Försöka se. Helvetes. Jävla. Skit.


with you im in my fucking mind and without you im out it.

[MOBILBLOGG] HAR TRASKAT RUNT I EN MASSA BUTIKER HÄR I ÖREBRO IDAG OCH HAR FÅTT MED MIG EN JÄDRA MASSA FINA SAKER HEM. NU HAR JAG PRECIS AVNJUTIT EN LUNC PÅ JENSENS OCH BÄR MIG SNART AV HEM TILL LINKAN. FÖRST MÅSTE JAG DOCK KÖPA ETT PAR NYA HÖRLURAR DÅ MINA TOTALSTREJKAR NU. THATL'S ALL. PUSS.

but when it's bad it's awful.

på flykt från verkligeheten hittar jag en stadig punkt i örebro. stannar hos bror min några dagar tills tankarna går åt rätt håll igen. puss.

I am not afraid to keep on living, I am not afraid to walk this world alone.vissa dagar är bättre. idag är inte en sån dag.


mihi,
Mina bday-boots är här och jag älskar dem. Made my day så att säga.


svammel.

JAG VILL INTE VARA SJUK LÄNGRE. HATAR ATT BARA LIGGA HEMMA OCH TITTA UPP I TAKET MED DEN EKANDE TANKEN ATT JAG MISSAR EN MASSA DAGAR PÅ JOBBET VILKET BETYDER PENGAR. VILL BARA HÄRIFRÅN JUST NU. DET ÄR LÄSKIGT HUR SNABBT MAN KAN TRÖTTNA PÅ EN PLATS. FÖR FÖRSTA GÅNGEN NÅGONSIN SÅ KÄNNER JAG FAKTISKT FÖR ATT BARA GE MIG UT I VÄRLDEN OCH UPPTÄCKA. HAR ALLTID VARIT LITE RÄDD FÖR SÅNT INNAN. TYP FÖR VAD SOM KAN HÄNDA OCH SÅ DÄR. MEN INTE LÄNGRE. VILL BARA SE VAD VÄRLDEN HAR ATT ERBJUDA. MEN ISTÄLLET LIGGER JAG HEMMA OCH HOSTAR SÖNDER MINA LUNGOR MEDANS HANTVERKARNA DUNKAR OCH HAMRAR SOM OM DET VORE LIV ELLER DÖD. KÄNNER FAKTISKT ETT VISST HAT FÖR DEM JUST NU. LIKSOM, VILKEN NORMAL MÄNNISKA KLAMPAR IN HOS NÅGON KLOCKAN SJU PÅ MORGONEN OCH BORRAR I ETT CEMENTGOLV? ATT DET HAR PÅGOTT I SIISÅDÄR TRE VECKOR NU KANSKE OCKSÅ KAN HA EN DEL MED MITT HAT ATT GÖRA... 

freshnet.
//Annie//


fucking 21.

JA MÅ JAG LEVA, JA MÅ JAG LEVA, JA MÅ JAG LEVA UTI HUNDRADE ÅR. JA VISST SKA JAG FIRAS, JA VISST SKA JAG FIRAS, JA VISST SKA JAG FIRAS UTI HUNDRADE ÅR. ETT FYRFALDIGT HURRA FÖR MIG SJÄLV SOM FYLLER 21 ÅR IDAG. HURRA HURRA HURRA HURRA. 

well my daddy says i´m fine.

son of a bitch.

HEMMA FRÅN KRETA. HAR TATUERAT MIG OCH ÄR FETT NÖJD. ÄR ÄCKLIG OCH SJUK. DAGENS VISDOMSORD ÄR ATT LIVET GÅR VIDARE. INTE FÖR ATT JAG VILL DET, UTAN FÖR ATT JAG MÅSTE. FÖRÖVRIGT KÄNNER JAG MIG EXTREMT FUL OCH TOTALT VÄRLDELÖS. DET VAR ALLT. PUSS.

RSS 2.0