känn Ingen sorg för mig.

fyfasen vilken underbar dag! snön är borta, solen lyser och vi har fått en liten prinsessa idag! sitter och äter rostad macka med gurka, dricker oboy och sjunger med håkan. ska hoppa på bussen in till stan snart, då blir det föreläsning och sen raka vägen till gymmet. sen bär det av hem till babe för en massa pussar om mys. alltså är så freaking glad idag, beror nog på vädret. livet är gött alltså. PUUUUSS.

hej och hå!

här var det tomt och dött. vart lite sisådär ett tag nu, sjuk och dunder mycket i skolan. sitter just nu och skriver hemtenta i kommunikation (går sääääämst) medan alla andra har vanligt sportlov. planerar och längtar etfer helgen, blir nog utgång och kanske en tripp till stockholm. martin och jag har bestämt oss för att åka till polen i maj med, på en mma gala i martins hemstad. ska bli kuuuul. kattunge har vi också bestämt oss för att skaffa, så vi är på kattungejakt. martin vill ju ha en långhårig jävel men det vill inte jag, så kommer säkert sluta med att vi köper två. annars rullar livet på. snart är kommunikationen slut och då är det bara höken kvar. så nog försöka skaffa mig ett jobb då med för extra pengar på kontot är alltid välkommet. våren är påväg också vilket är underbart. så trött på slask och kyla, vill ha sol, värme och uteservering.
ja ni, har inte mycket mer att tillägga. puss hej.

söndag.

helt sjukt seg dag. vaknade hemma hos mört, vi gjorde pannkakor till frukost och tittade på keeping up with the kardashians. sen städade vi lite och jag åkte hem till mor och far. har sovit några timmar efter maten (fattar inte hur mycket jag faktiskt har sovit denna helg!!!) och nu är det plugg som gäller. imorgon är det lång skoldag, två föreläsningar. sen efter det tänkte jag köra lite gym. skiter i att jag fortfarande inte är helt frisk, måste få träna lite iaf och en pw är inte så farligt. jani, det var det. puss.

mentalt nedbruten.

har spenderat i princip hela dagen med maja på stan. kvinnan hade fått sitt csn idag och var på shopping humör, och jag fick agera smakråd. var sådär lagom jobbigt att inte kunna köpa något själv, för fyfan vad mycket snyggt jag hittade. annars spenderade jag morgonen med att knåpa ihop en uppsats samt skicka iväg den. fick även nu veta att den var godkänd. inte illa pinkat alls faktiskt! just nu vet jag inte vad som händer, martin ligger och sover på soffan så funderar på om jag ska gå och väcka honom (seriöst helt omöjligt egentligen. karln sover som en stock) eller så tittar jag väl på the hills. senare kanske majset kommer hit och myser lite, sen skulle jag kanske färga hennes hår med. thats all. puss

En tredjedel av den jag var går hem, för en är krossad och en är din.

Avslutar denna lördag med att plugga. Dagen har förövrigt vart sådär. Vaknade och var sådär sur och jobbig så martin stack iväg och handlade själv och fixade sen upp tv'n. Sen kom hassan hit med chicha och vi käkade lite. Myste lite med martin och vi planerade lite inför våran weekend resa. Vi har bestämt oss för att skippa london och köra på paris istället. Har tittat lite på melodifestivaleb nu och fyfaaaaan vad bra loreens låt var. Ska som sagt avsluta denna kväll med plugg nu när karlb har stuckit till jobbet. Måste faktiskt erkänna att jag hatar att han har börjat jobba både fredagar och lördagar, blir så himla ensamt här hemma då... Känner att det här blir extremt jävla osammanhängande men who cares. Puss

RSS 2.0