we all gettin' hoes tonight.

Pratade med majsan och hon undrade vad det var med all jävla depp här. det får det bli lite ändring på helt enkelt. no more depress. har gjort de nya piercingarna idag, det bidde två nya i vänster örat. riktigt jädra snyggt faktiskt. tack babe för det (var ju hans julklapp till mig). har ju även gymmat idag med, och det var förjävla skönt att få röra på sig igen. vill dit imorgon igen men bubbis säger att jag lär få super mega mycket träningsverk då så kör igen på lördag igen. sista passet det här året. nu ikväll blir det plugg och sen tvmys med familjen. längtar som tusan till nyår nu med. kommer bli så frekin' bäst så det finns inte!!
PUSS.

..

det där med att gå och lägga sig och hoppas på en bättre morgondag funkade inte så bra. med tanke på att jag nu mår ännu freaking jävla sämre.

.

trött på livet och på vad det innehåller. så mycket som ska göras och hinnas med. så mycket som saknas och som borde finnas, som borde sägas. tar ut min frustration på gymmet imorgon, för första gången på en evighet. hoppas på en bättre morgondag.

helplessness.

It's like you're screaming and no one can hear. You almost feel ashamed that someone can be that important that without them you feel like nothing. No one will ever understand how much it hurts. You feel hopeless, like nothing can save you, and when its over and its gone, you almost wish that you could have all that bad stuff back, so that you could have the good.



happy x-mas

Har färgat ögonbrynen och ser ut som freaking Usama. Med det säger jag God Jul. <3

211211

Blir ingen bio ikväll och babe fick klara sig själv på operationen. Mår fortfarande lite konstgt, som att det ligger någon äcklig förkylning eller magsjuka i kroppen som bara väntar på att bryta ut. Det hindrar dock inte mig. Håller på att julstädar och ikväll ska familjen klä granen. Pappa fyller även år med. Det sista jag har att säga är väl att om någon vänlig själ där ute känner för att komma hit med lite sushi eller riskakor med sourcream smak så är det okej, för FYFAN vad sugen jag är på det just nu.
PUSS.

191211

Aktiv brud här. Men ja, jag lever och har det gött. Sista veckan innan välförtjänt jullov och har har fått någon släng av vinterkrksjukan. Trodde först att det var för att jag var bakis igår, men mår fortfarande helt stört sjukt dåligt. Så tänkte spendera dagen i sängen med engelska julfilmer. Har fortfarande inte köpt alla julklappar så jag och martin kör en panik shopping dag på fredag. På onsdag ska ju bubbis opereas med, och på kvällen ska vi på premiären av the girl with the dragon tatoo. Känns lite lame't att sitta här och skriva egentligen... Men ja, har man tråkigt så har man... Puuuuusss

091211


081211

Usch, har inte alls mått bra de senaste dagarna. Har åkt på någon konstig förkylning/feber/ont i ögonen och huvudet sjuka så knaprar ipren, vitaminer och gud vet allt. Har ändå lyckats dra mig iväg till skolan hela veckan och jag gillar verkligen den nya kursen jag har börjat med (marknadsföring). Lärarna är jättebra och ROLIGA för en gångs skull vilket gör extremt mycket på en tre timmars lång föreläsning. Det enda negativa är väl att kurslitteraturen är på engelska, men google translate och andra såna sidor har blivit mina bästa vänner. Idag och imogon är jag för övrigt ledig, skönt med långhelg. Tänkte dock sätta plugga idag så jag är ledig resten av helgen. Imorgon blir det bio mys med bubbus och sen hem för att sova i den gamla lägenheten för den sista gången. Flyttar ju 2 januari och fram tills dess ska vi bo i martins föräldrars lägenhet och ta hand om deras djur eftersom att de åker ner till Polen över jul/nyår. Bubbis och jag har förövrigt bestämt oss för att åka ner dit i januari med, då kanske jag äntligen kommer förstå varför min pojkvän är så fucked up (internskämt). Thats all for now, PUSS.
Sjukt nervig idag med då antagningsbeskeden dropar in efter klockan 13.00. Håll tummarna för mig...

031211, 23,16

bfriend frågade idag vad jag önskade i julklapp och jag hade absolut inte den blekaste aningen. nu efter att ha tittar runt lite så tror jag jag har hittat nått. högst upp på listan står en ny piercing i örat, sen det fina karma halsbandet från kyssjohanna och sen skulle jag heller säga neh till nya fina underkläder som han ofc får välja själv. don´t get me wrong, självklart önskar jag mig inte allt, men jag brukar alltid ge en massa exempel på saker jag vill ha för att det ska bli en överaskning, men sen två veckor innan ju så brukar jag bli galen (jag hatar egentligen överaskningar, eller snarare jag är extremt nyfiken) så jag tjatar som ett as om att jag m å s t e få reda på vad jag ska få. det är en av alla mina fina egenskaper hehe... av mamma och pappa blir det dock lite enklare. först och främst önskar jag mig den apsnygga alexander wang väskan, men då jag antar att de inte vill ge mig en julklapp för 15 k efter att jag fick mina fina mac så nöjer jag mig med en CK klocka eller ett par raybans. :) (och nej jag har absolut inte tråkigt här i min ensamhet utan skriver såna här inlägg eftersom att jag vet att ni bryr er så mkt. liksom, vem fan bryr sig inte om vad jag vill ha i julklapp liksom???).

031211.

Bfriend har stuckit till jobbet och jag sitter helt ensam i lägenheten. Grannen har förfest och spelar dålig musik på alldeles för hög volym. Vet inte vad som händer ikväll. Lite häng hos Olle/Rille och utgång eller lugn filmkväll.. Får se. Har städat lite och kollat i min nya kurslitteratur. Känns ju sådär att den är på engelska. Har förövrigt köpt en ny mobil, iphone 4s blev det. Thats´s all for now.
PUSS

011211.

Första freaking december idag. Helt sjuuuukt. Har julstädat här hemma och tvättat gardiner. Vart så inne i det så glömde till och med vad klockan var och missade bussen jag skulle ta in till staden. Skulle nämligen hunnit till bokhandeln på uni och köpt lite böcker, men eftersom att min pojkvän är B Ä S T så köper han dem åt mig nu. Idag tänkte jag trakassera matilda lite på jobbet också och sen hinna förbi tre för att prata om abonnemang/mobil byte. Ska även få hjälp med datorn av Kenta. Sen blir det mys med Martin. Stannar hos honom tills söndag. Bara så att alla mina 8 trogna bloggläsare vet det liksom.
PUSS.

RSS 2.0