I wanna talk to god but i´m afraid cause we haven´t spoken in so long.

Goddagens. Idag har inte vart en av de bästa dagarna i mitt liv, väldigt långt därifrån faktiskt. Jag och Matild vaknade nämligen upp efter så där tre timmars sömn och ett snurrande och dunkande hudud och började göra iordning oss för balträningen. När vi kommit halvvägs dit så får Matild ett sms från sin pmsiga balpartner O att han inte kommer dit och när jag väl är där så kan jag dansa i typ tio minuter innan jag måste springa in på toan för att ... jaa .. inte skratta och le iaf. Pappa kom och hämtade mig och jag åkte raka vägen hem för att ta ett varmt bad. Nu börjar illamåendet och huvudvärken släppa och jag har precis skrivit klart en religionsuppsats. Så nu väntar jag bara på att mamma kan komma hem så att jag kan äta, och på att älskling ska ringa så att vi kan bestämma om jag ska sova hos honom eller inte. Har saknat honom sjukt mycket så jag kommer verkligen puss sönder honom när vi ses.
Nu tänkte jag fixa till mig lite, ser ut som ett skogstroll i håret.
KISSES

fyllan värmer mest.

Utgång ikväll med mina flickor + Arvid. Matilda och jag körde heldag på stan för att hitta nått att ha på oss, men vi hittade då inget som passade våra krav. Men med rätt humör så spelar det ingen roll vad vi har på oss.
KISSES


- - -

Nu har det gått så många dagar sedan jag hörde din röst så jag börjar bli lite smått tokig. Bara för att jag inte har fått ett gulligt sms på två dygn så håller jag på att go bananas. Jag vill veta vad du gör, vem du är med och exakt hur mycket du saknar mig. Är det för mycket begärt? Jag är inte bra på sånt här, jag är ingen förhållande tjej. Men för din skulle prövar och försöker jag. För du är så jävla värd det. Och just nu sitter jag bara och saknar dig, och på att få ett sms där det står att du saknar mig med. Fan, när det kommer till såna här saker så suger det verkligen att vara tjej ..

kickstart my heart.

Idag har vart en riktigt slappis dag. Gick upp runt tolv och har suttit vid tvn sen dess. Nu ska jag dock snart ner till solariet och efter det äta kebab och ännu senare ska jag plugga. Typ alla andra ska ut ikväll men jag och mina favoriter kör imorrn istället, så ikväll måste jag verkligen hinna med allt som jag har skjutit upp hela lovet.
KISSES

cookie dough

Just nu sitter jag och trycker i mig en massa glass. Innan var det popcorn och kladdkaka. Jag vet inte vad det är med mig egentligen? Jag har fått en massa lustiga cravings och går bara runt och småäter. Det blir alltid såhär när jag sätter igång med tränandet igen. Det är som att min kropp gör vad som helst bara för att inte gå ner i vikt och bli vältränad. Det kommer inte bli beach 2010 för mig, snarare beach 2021 om jag fortsätter så här.
KISSES

it´s gettin' late but I don´t mind.

Igår var det en riktig myskväll med Matild på stan. Vi fikade två gånger och traskade runt och tittade i affärer. Jag var även inne och betalade min balklänning så nu måste jag bara sy upp den så är den klar. Matild och jag gjorde även upp big plans tills skolan börjar. Det kommer bli sååå kul när vi får sätta dom i verket.

Idag har det inte hänt så mycket. Jag har gått hela dagen och vart nervös för en rotfyllning som jag egentligen skulle gjort idag, men jag vet inte vad det är med Kisas tandläkare för inte blev den av idag heller. Nu tänkte jag sätta igång och plugga lite, har en del uppsatser som ska vara klara tills efter lovet och jag tänker inte göra dem i helgen.
KISSES

24 februari

Idag när jag vaknade så sken solen och fåglarna kvittrade utanför fönstret. Det första som slog mig var att detta kommer bli en skitbra dag. Jag går ner, äter frukost och allt är lugnt. Sen börjar Max hulka och kräkas på mattan i köket, jag får ett ganska stort sammanbrott när jag inte vet vad jag ska ha på mig och just nu håller jag på att bryta ihop för att min hud är så jävla torr. Vad fan är det med mig egentligen? Känner för att bara krypa ner i sängen med älsklingen och stanna där. Men nej, han är dum och åker snowboard i Alperna.
Dagen kommer iaf bli bättre, för vid ett sätter jag mig på bussen upp mot stan. Först blir det gym och sen mat med Matild på stan. Ska även springa bort till bröllopshuset och betala mit balklänning. Senare framåt sex är det dags för det som jag har drömt om hela natten. Matild och jag ska nämligen se Shutter islands. Jag kommer nog både gråta, skratta och kissa på mig av rädsla tror jag. Herregud, varför väljer vi alltid såna filmer för?!?!
KISSES

not a day pass me by when i don´t think about you.

En typisk Elin bild där bara hälften är med. Lyckas alltid (och jag menar alltid) ta såna bilder.
Saknar dig älskling <3

your love is my drug.

Fyfasiken vad jag gillar livet just nu. Allt känns bara så bra liksom och går faktiskt som jag vill. Det är såna här stunder som man måste ta vara på i livet. Jag måste nästan suga in all positiv energi jag känner och skriva ner någonstans så att jag kommer ihåg den. Jag längtar som tusan till helgen också. En massa mys med Matild på stan först och sen fiesta på kvällen. Det är såna stunder som jag lever för.
MUCHO LOVE

if I aint got you.

Städ och plugg dag. Jag är faktiskt ganska stolt över mig när jag ser hur mitt rum ser ut nu efteråt. Innan såg man knappt golvet med nu är det skinande rent.
Jag har pratat lite med älsklingen också och han berättade att det var 5 plus i Alperna och att han satt och solade vid poolen. Jag är bara lite avis sådär, så jag skrev tillbaka att jag ska sola en maaaassa solarium för han får inte vara brunare än mig. No more geisha liksom
KISSES

så många illusioner som har rasat och det är så många vägar kvar.

Bra dag idag. Den började med gym tidigt på morgonen (någon annan i min ålder som går upp frivilligt klockan kvart över sex på sportlovet?) och sedan blev det fika med Matilda på stan. Efter det åkte vi hem till henne och lagade lite mat, snackade skit och bakade chokladbollar. En totalt värd dag med andra ord. Nu peppar jag bio på onsdag och shopping och utgång i helgen.

Jag måste också säga att jag har världens bästa pojkvän. När jag igår låg och inte kunde sova, när saknaden verkligen gjorde sig påmind, du får jag ett sms där han sager att han älskar och saknar mig en massa. Jag blev helt varm i hela kroppen av hans fina ord. Han är bäst min Olle.
KISSES


jag och min fina vän i våra balkläningar.

jag vill ha dig här på riktigt inatt.

Förut: grov separationsångest. Har inte hört din röst sen i fredags. Känner en slags smärta i bröstet. Saknar dig. <3
Nu: pratar med Matild på msn. Planerar och peppar inför lördag.
Snart: sova, sova, sova.
Imorgon. gym, fika, stan och en massa prat.
KISSES

ready set go

Pa (cheeeeck).
Äntligen är jag klar med rapporten, och den blev tamefan ganska bra faktiskt. Riktigt roligt och intressant ämnå också, och det gör det hela så mycket roligare. Nu har jag bara en massa biologi, italienska, engelska, historia ochs amhäll kvar men det gör absolut ingenting för jag måste då inte plugga matte iaf. Halleluja på det.
KISSES.

18 and life you know.

Inatt har min separationsångest vart riktigt jobbig. Jag har legat och drömt om Olle och fantiserat om att jag sov på hans arm istället för helt ensam. Idag är det exakt en vecka kvar tills han kommer hem, men det kommer nog gå fort. Det måste gå fort.
Idag är det åter en massa plugg att göra, främst PA skrivning. Jag skrev klart gansa mycket igår så nu är det mest finjusteringar kvar och sen alla fotnoter. Det jobbigaste är kvar till sist alltså.
Framåt kvällen tänkte jag iaf ta en liten paus och titta på film.
KISSES

Typisk bild på mig och älsklingen. Varför vara seriösa liksom? <3

you mean the world to me.


I love you.

+++

Tro mig eller inte, men nu ska jag faktiskt skriva pa rapport och tänka på älsklingen som äntligen är framme i alperna. Jag vet att han kommer ha en toppen vecka men det är lite surt att han åker bort nu på lovet när vi kan träffas hur mycket vi vill. Men en vecka går väl ganska fort, eller? Det gäller att tänka positivt och fylla lovet med en massa andra saker. (läs: plugg, plugg, plugg och lite bio och fest).
Men jaa, som sagt. Pa rapport skrivning var det.
KISSES

say you want me and then text me on my cellphone.

Ord kan inte förklara hur otroligt glad jag är just nu. Trots att jag redan lider av en otroligt jobbig separationsångest trots att Olle bara åkte för två timmar sen så är ändå livet underbart. Mina vänner är fina, och vi är fan gjorda för varann. Att vara osams går inte, livet funkar inte då. Jag är bara otroligt glad att vi är sams igen och pratar med varann. För du är en av de bästa personerna jag vet, en av de som verkligen känner mig ut och in. Du betyder så jävligt mycket.

Kanske inte världens mest smickrande eller bästa bild, men personerna som jag bara vill ge en stor fet kram just nu är dessa två. Fyfasiken vad de är bra alltså.
KISSES

nothing matters anymore

Hej. Sitter hemma hos Matilda och dricker thé och äter chokladbollar. Ingen av oss orkar vara i skolan idag på grund av all onödig drama, så det känns bäst att bara ta det lugnt med varandra. Senare idag är det balträning men eftersom att Adam är sjuk så ska jag dansa med Johan i min klass istället då hans balpartner inte heller är där idag. Ikväll blir det filmmys hos Olle och det blir absolut sista natten som jag får sova på hans arm innan han åker iväg. Känns riktigt jobbigt.
KISSES


the wait is over

matte = tråkigt
msn = kul
Där ser ni hur jag har fördelat min plugg tid ikväll. Bra Elin. Riktigt bra ...

candle in the wind.

Fy fasiken vad jag är stressad idag. Jag har en massa plugg och har precis anmält mig till högskoleprovet. Plus att jag nu när matten är slut ska börja plugga på körkortet ordentligt. Körkort innan sommarlovet är slut är målet.
Just nu skulle jag helst villa ligga hemma hos Olle och gosa, men det kommer jag inte få göra på flera veckor. Jag kommer sakna min lilla apa när han åker bort så där länge.
Kisses

you gotta make your own kind of music

Glad alla hjärtans dag eller vad man ska säga och puss på er.

Jag har spenderat kvällen/natten/dagen hemma hos Olle. Det var inplanerat plugg men der blev inte så mycket sånt utan bara en massa mys eftersom att han åker till Alperna på fredag och är borta precis hela lovet. Kommer sakna honom till tusen.
Idag var det dags för balträning och för en gångs skull så rockade jag och Adam. Vi var grymt bra om man får säga så. Och efter balträningen så gick jag och Olle plus några till för att äta lite. Det var i stort sätt min dag.
Kan dock tillägga att jag hade planerat in major plugg ikväll, men att jag istället råkade somna så nu kommer jag inte kunna sova nått ikväll. Attans också.
KISSES

I will always be your soldier.

Nu är jag hemma en snabbis innan det bär iväg upp mot Linköping igen. Gårkvällen spenderade jag med Olle hemma hos hans pappa i Vikingtown. Vi hade planerat att titta på skräckfilm men i sista stund fegade jag ut och tvingade Olle att titta på Bambi istället. Efter det somnade jag tydligen medan Olle själv satt och tittade på Skräckfilmen som förövrigt hete Creep. Imorse hade vi mysmorgon och spenderade lite för mycket tid i sängen vilket gjorde att vi missade tåget men Olles snälla pappa skjutsade istället in mig till station så att jag hann med bussen hem.
Nu har jag precis slängt i mig lite mat och duschad och snart bär det iväg igen som sagt. Nu är det Olles mamma vi ska hem till. Vi ska fika lite och sen plugga hela kvällen, jag på en massa skolgrejer och Olle på körkortet. Det blir nog troligtvis lite melodifestivals tittande också, eller film. Hur eller hur en fin kväll med finaste killen.
Men nu måste jag packa.
KISSES

aint looking for no man or romance, she just came to dance.

Plugget gick sådär, men nu slänger jag in handduken och pratar lite med Olle istället. Snart ska jag sova lite också. Det är en lång dag imorgon, men jag följer med Olle hem med en gång så det blir inte mycket blogg då inte.
GOODNIGHT KISSES

back on track.

Skola hela dagen lång och nu när jag väl är hemma så har jag en massa redovisningar och prov att plugga till. Jag längtar tills imorgon då Olle och jag ska ha filmkväll och jag får krypa upp mot på hans varma arm. På lördag ska vi även också hitta på en massa kul bus så det blir en lång helg för oss två. Can´t wait. Men nu, pluuuugg.
KISSES

+++

Fytusan vad pigg jag är. Somnade med haistoriaboken på magen och väcktes av mamma som hade lagat våfflor. Så nu sitter jag här mätt och glad och har precis tittat på Glamourama. Helt okej serie faktiskt trots att det är toatalt ripoff på the hills. Nu vet jag inte alls vad jag ska göra. Plugga lite mer? Jag har iaf energin till det.
PUSS & GODNATT

tears dry on their own.

Gud måste vara på min sida på sätt och vis idag. Det blev nämligen ingen rotfyllning då min tandläkare snart ska sluta och inte vill påbörja en sån behandlig utan att få slutföra den. Så rotfyllningen bli i mars istället. Idag skulle jag istället laga ett hål men det kändes som det nästan var värre en rotfyllning. Till en början vägrade jag att ta bedövning pga. att jag hatar såna sprutor. Men när jag i princip höll på att börja gråta av smärta så tvingade min tandläkare mig till att ta en sån. Så nu sitter jag här och känner mig som en dreglande gammal tand med en hängande kind. Det som är roligt är ju förstås att jag kan slå mig själv utan att känna det. Ett perfekt sätt att öva min högersläng på kanske?
Nu ska jag snart sätta igång att plugga lite. Känner att det kan vara nödvändigt.
KISSES

the fear is taking over.

Nu snart ska jag springa iväg till tandläkaren, och fytusan vad jag är orolig. Mamma ska följa med som stöd för jag lovar att jag kommer och sitta och gråta som en bebis. Jag ska ju nämligen rotfylla en tand, vilket betyder att jag måste få en sprutbedövning och jag är livrädd för sådana sprutor. Verkligen livrädd. Så ja, jag är nog en såm mes som Olle brukar säga. På tal om Olle så saknar jag honom med. Det är liksom sådär att jag vill vara med honom hela tiden, hålla hans hand och gosa mig in i hans arm eller på hans bröstkorg. Jag vill känna hans varma hud mot kinden och höra hans andetag. Att vara kär är alltså ganska fint. Och jag hoppas att allt löser sig nu. För ett val är verkligen omöjligt.
KISSES

one night to be confused.

Jag har legat hela natten och funderat, tänkt och försökt känna efter hur jag ska göra. Jag har fortfarande absolut ingen aning, och jag får väl göra som Olle säger. Hoppas att tiden läker alla sår och bara visa hur ledsen jag är och hur mycket du faktiskt betyder för mig.
Idag sitter jag hemma och skriver en rapport i företagsekonomi. Runt 15.30 ska jag till tandläkaren och rotfylla en tand vilket jag inte alls ser framemot. Jag har en liten tandläkarskräck efter min tandställning.
Men nu är det back to rapportskrivande som gäller.
KISSES

det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna.

Jag vet inte vad jag ska göra. Jag är så jävla glad så jag vet nästan inte vad jag ska göra, samtidigt som det känns som om hela min värld håller på att rasa samman. Jag vet att jag inte kan båda ha kakan och äta den men ett val just nu är både jobbigt och känns näst intill omöjligt. Jag vet att jag har varit världens sämsta kompis och att du faktiskt har en jävla bra anledning till att inte ens vilja prata med mig just nu. jag hoppas bara du vet att jag aldrig ville såra dig, och att om jag kunde göra allt bra så skulle jag det. Jag skäms faktiskt över mig själv och jag har svikit mina egna principer. Jag vet verkligen inte vad jag ska göra.

since i made it here, i can make it anywhere. They all love me everywhere.

Fytusan vilken drastisk förändring mitt humör gjorde när pappi kom hem med en present till mig förut. En helt ny och alldeles egen TV, så nu kan jag äntligen titta på the hills i mitt rum och slippa höra pappa´s suckar om att det är så dåligt och yadiyadiya. Dockk är den inte inkopplad än och jag vet inte var jag ska ha den, men det löser sig.
Nu tänkte jag snart krypa ner i sängen igen, där jag har tillbringat större delen av dagen. Febern vill liksom inte ge med sig, så jag är ganska borta egentligen och har drömt en massa konstiga feber drömmar. Bland annat en om att jag var ute och gick en helt vanlig dag, bara det att det var en gigantisk smile gubbe som liksom flög efter mig i luften vart jag än gick? Någon drömtydare här som kan tolka det? För jag kan det då inte.
KISSES

no inspiration?



Alltså jag har alltid, alltid älskat disney filmer och sätt alla flera gånger. Men jag har aldrig märkt detta. Ska man känna sig dum eller lurad? That´s the question.

PUSS


this day could be better.

Hemma. Sjuk. Drunknar snart i allt plugg. Orkar knappt gå ner till köket för att hämta lite vatten. Värd dag, eller hur? Jag längtar i alla fall till helgen då Olle och jag har planerat in megamys framför skräckfilm. Men eftersom jag är en mes så ska vi titta på en film i min smak efteråt. Alltså en disney film.
Nu ska jag krypa ner i sängen igen.
PUSS

update: dagen kunde tydligen bli sämre. Igår somnade nämligen min lilla korv, Zack, som är min fasters fina lilla hund in och springer nu omkring i hundhimlen. Det är alltid så jäkla jobbigt när djur dör. Särskillt när de inte ens var sjuka eller något liknande. Men han har det bra nu, min lilla korv.

I know how i feel about you now.

Idag är en bra dag. För idag, den 7/2 bestämde sig Olle och jag för att det var dags att ta det lite seriösare, bli tillsammans liksom. Det känns bra. Det känns fint. Och det känns helt jävla underbart.

Balträningen idag gick jätte dåligt faktiskt. Jag sög ärligt talat. Men jag får skylla mig själv som somnade vid halv 6 så fint på Olle´s varma arm. Vi spenderade gårkvällen/natten med att mysa hemma hos honom, och prata igenom en massa.

Nu snart ska jag äta lite, tacos står på schemat, och efter det blir det företagsekonomi och matte plugg. Men det är helt okej. För idag är som sagt en bra dag :)
KISSES

the past is in the past

Nu sitter jag och räknar ner minuter tills jag får sätta mig på bussen och åka iväg hem till Olle. Haha, känner mig som typ fjorton och man var så där dumt naiv och jobbig. Men samtidigt så känns allt hel jväal underbart.
Aja, snart åker jag iaf.
KISSES

isn´t it obvious that i need you. isn´t it obvious that i love you



isn´t it obvious?


one love

Jag tror nog att jag måste lägga till en ny kategori, en som heter underbara kärlek.
Jag fick precis ett sms fårn Olle där han säger att han åker hem från Sälen ikväll istället och är hemma vid elva. Så han undrar om jag vill komma upp till honom. Och jaa, det självklara svaret är jajaja. jag har saknat honom i princip hela veckan, så ikväll bär det nog av mot Linköping.
KISSES

he lives in you

Min hjärna vill verkligen inte samarbeta idag så det är alldeles omöjligt att få in något i huvudet. Så istället har jag druckit en massa thé och tittat på made på mtv. Älskar verkligen det programmet för jag mår så bra när jag ser hu lyckliga personerna blir i slutet av deras förvandlignar. Det är kul och bra för själen att se när andra männiksor lyckas och får den självkänslan de behöver för att börja tycka om sig själva.
Just nu lyssnar jag på lejonkungen musik, det är riktigt bra måste jag bara få tillägga. Den är så fin på nått sätt liksom. Alldeles nyss städade jag dessutom ur mina sminklådor. Jag har så mycket gammalt smink som bara ligger där och skräpar så allt det är borta nu.
Och nuu, jaa, nu finns det väl ingenting mer att göra än just att plugga, fast min hjärna strejkar. Men jag får väl bara försöka.
PUSSAR

but i know how i feel about you

Fortfarande sjuk och hängig, men det hindrar inte mig. Jag måste verkligen plugga som en tok idag så därför har jag vitamin boostat mig själv hela morgonen med apelsiner, blåbär och smothies. Någon gång måste jag ju bli frisk nämligen. Men som sagt så är det bara plugg idag på schemat. Matteplugg för att vara exakt. För på onsdag har jag slutprov i matte D och efter det behöver jag aldrig öppna en mattebok till i hela mitt liv. Dock vet jag inte om mitt sätt att fira det på är idealiskt, två timmar efter provet ska jag nämligen till tandläkaren och rotfylla en tand.

Gårkvällen var väldigt slapp. Jag gjorde en massa dipp till morötter och gurka och pratade lite med Olle som också har blivit sjuk. Jag kom på att jag faktiskt saknar honom lite. Men nu är det bara en vecka kvar tills vi ses :)
KISSES

i put my trust in you, and it´s kind of obvious. i´m in love with you.

Idag är tamefan en bra dag. Gårdagen var verkligen sämst på alla möjliga sätt. Jag var riktigt sjuk (det är jag ju dock fortfarande), jag hade en massa att plugga (det har jag ju ifs också fortfarande), mitt spotify slutade att funka min min fasters fina hund, min korv, fick åka in till djursjukhuset för att han hade hamnat i slagsmål med en annan hund och det är fortfarande inte helt hundra att han kommer att överleva.
Självklart är det där med zackie (hunden), plugget och min jäkla förkylning fortfarande jobbigt men nu har jag iaf fått mitt spotify att funka och fytusan vad det gjorde min dag. Livet blir så mycket enklare med bra musik helt enkelt. Nu tänkte jag ta ett bad med de nya badgrejerna jag köpte idag och sen sätta igång med plugget.
PUSS

i don´t wanna be anything other

Jag ångrar hellre något jag har gjort, än något som jag aldrig vågade göra.

Idag har vart en riktigt påfrestande dag. Jag har vart sjuk och knarkat hostmedicin, alvedon och magnesyl hela dagen, och tack vare detta så lyckades jag klara av att skriva mitt sista företagsekonomi prov idag. Det var lite sådär halvsvårt, men det ska nog gå bra iaf.
Ikväll blir det en hemma kväll framför tvn. Jag är ju som sagt sjuk och orkar därför inte gå ut, sen så har jag en massa att plugga också så det är lika bra att får der gjort. Som sällskap har jag morötter, gurka med dipp och sen lite popcorn. Jag får se om jag slänger ihop en smoothie med. Tänker chocka kroppen riktigt ordentligt med vitaminer så att jag inte blir sjuk på flera månader igen. För fyfan vad det tar på krafterna.
Men nej, nu ska jag äta.
KISSES

i´ve got sold but i´m not a soldier

Just nu sitter jag här hemma och snyftar. Eftersom att jag är sjuk så tänkte jag, vafan jag kan handla hem lite från forever.21 för att göra mig glad. Så jag går in på hemsidan och när jag går in på sidan med alla ringar så ser jag till min förskräckelse att ringen som jag har tjatat om och suktat efter jätte länge är slut. Totalt slut. Heeelt slut. Alldeles borta liksom. Så nu sitter jag här, ledsnare än vad jag var innan då det jobbiga bara var att jag var sjuk. Så tröstshopping var nog inte en sån där bra idé. Suck på´t.
KISSES

nothing to loose

Godmorgon. Idag vaknade jag med dunkande huvud, feber och hosta gånger tusen så jag är hemma. Det är liksom min vanliga tur att bli sjuk precis lagom till dom veckorna då jag verkligen måste vrålplugga för att vi har ständiga prov och inlämingsuppgifter. För när jag är sjuk orkar jag aldrig prestera lika bra, och jag får liksom inte in nått i huvudet. Så idag kommer jag ligga större delen i sängen med en massa thé och lite nya tidningar. Mot kvällen måste jag dock försöka plugga lite för jag har företagsekonomi prov imorgon.
Annars har jag inte så mycket att säga. Resan till Örebro gick bra och tågen var bara lite försenade men det gör inget när man har så fina och roliga människor med sig. Vi fick verkligen ut precis vad vi behövde till vårt projektarbete också, och det var skönt att få ett litet avbrott från vardagen.
KISSES

det kan va så förfärligt. det kan va så bra.

Tisdag. Jag har som vanligt en enorm jävla tur och har lyckats bli sjuk, bara för att jag och min PA grupp ska åka till Örebro ikväll. Men feber och snuva stoppar inte mig, jag får bara ta det lite lugnt och knapra alvedon. Snart ska jag slänga på mig lite smink och platta håret, och sen beger jag mig in till skolan för en ovanligt lugn dag, men det behövs kan jag säga. Just nu är det dock inte skolan som är mest jobbig, tan en massa annat. Det känns som att det på nått sätt är typiskt mig. När jag verkligen försöker att inte göra fel, så blir det fel. Och när jag verkligen försöker hålla mig undan drama som jag har haft tillräckligt av, så kommer det bara ännu mer. Men det kommer förhoppningsvis lösa sig. Eller rättare sagt det ska lösa sig.
KISSES

- - -

Hjärtat säger jajaja. Huvudet säger nejnejnej. Allt är så komplicerat så jag vet inte vad jag ska göra. Jag har fjärilar i magen samtidigt som en klump bara börjar växa sig större. Jag har lust att bara köra huvudet i sanden eller dra täcket över mig och stanna kvar i sängen. Vad jag än gör nu så känns det som jag gör fel. Om jag gör som jag vill, går jag emot mina principer och får dig att må dåligt men gör jag inte som jag vill så sårar jag mig själv, och för mig själv att må dåligt. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga egentligen. Jag önskade bara att jag inte var själv just nu. Att du var här liksom. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag har ingen jävla aning.

RSS 2.0