dunkande hjärtan klockan kvart över fem.

Dagen har beståt av först ett yogapass, sen plugg och nu snart begravning. Ikväll blir det tjejmiddag med cirkus 20 ekonomer och sedan troligtvis utgång. Varierande fredag med andra ord.
PUSS.

i.n.s.p.o.

Fyra fina bilder på många fina saker. Bilderna är från /weheartit/.

cam.

Jag älskar verkligen min nya dator, och särskilt camen. Hur roliga är inte effekterna man kan lägga till liksom?!? Älskar ekorre bilderna haha!

and cut..

Om någon timme ryker barret jag har på huvudet, eller också känt som mitt hår. Ska toppa bort allt slitet och korta av luggen lite. Tror det kan bli riktigt bra, fast jag kommer säkert komma hem gråtandes då jag hatar att klippa mig. Att det är en helt ny frisör som jag aldrig har vart hos innan gör nog inte saker bättre kanske.. men hey, face your fears eller vad är det man brukar säga?
KISSES.

What the h..?

Okej, hur fel är inte det här? Måla på söta och fina småflickor smink för att göra reklam för sitt märke. Ajabaja, Tom Ford.. ajabaja.
´Bilderna hittade hos /Annie/`

a dream is a wish that your heart makes.

Det är alltid lika trevligt att väckarklockan ringer klockan 05.00 och man då går ner till köket, äter frukost och sedan märker att dagens föreläsning inte alls börjar klockan 08.00, utan klockan 10.00.. Med andra ord går jag och lägger mig igen. Godnatt <3

den där Smille.

´Fullpott på denna alltså! `
/ColoumbineSmille/

+ + +

Kom precis hem och slängde mig i sängen med en gång. Ett ord kan med andra ord beskriva mig nu: trött. Tänkte ta en liten powernapp och sen sätta igång med plugget som ska vara klart till imorgon. That´s all for now.
PUSS.

våra brister är det som gör oss till människor.

På något sätt har denna dag gått från toppen till botten. Sjukt sur och allmänt otrevlig. Inte ens macbooken kan göra mig glad. Vill bara gå och lägga mig och dra något gammalt över mig. Så nu vet ni vad jag gör resten av kvällen. Om det finns någon som ens bryr sig om det.
PUSS.

tråkigt.

BRUKAR DU KOMMA I TID:
Njae, det där går i perioder. Antingen är jag alltid tio min innan, annars tio min för sent..

HAR DU BRA KONDITION:
Hehe, det där gar med i perioder. Men just nu så nej..

HUR KÄNNER DU DIG NU:
Lite trött oxh seg. Små hungrig och sugen på chips. Typ..

VANLIGASTE FÄRG PÅ DINA KLÄDER:
Svart. Emo-style som pappa brukar säga..

KAN DU LAGA MAT:
Inte för fem öre!

VAD PLUGGAR DU:
Läser en fristående kurs i företagsekonomi. Riktigt roligt faktiskt :)

BLIR DU BRA PÅ KORT:
Nej.

NÄR OCH VARFÖR GRÄT DU SENAST:
Igårkväll, när jag tittade på "hur många lingon finns det i världen" och Leif dog ..

VAR DET PINSAMT ATT SVARA PÅ DET:
Nej, inte alls faktiskt.

HADE DU EN BRA KVÄLL IGÅR:
Yesbox! Lugn och skön.

DIN FAVORITDRYCK PÅ MORGONEN:
Te alla gånger! Eller någon god juice.

ÄR DU NYTTIG:
Ibland, ibland inte.

HAR DU NÅGONSIN HAFT NÅGOT JOBB:
Ja, just nu jobbar jag extra som servitris :)

ÄR DU BLYG:
Nej, jag är nog mera översocial tror jag.

VILKEN TID GICK DU UPP IDAG:
Halv elva kanske..

JAG SOVER:
Jag somnar alltid i fosterställning men vaknar alltid på magen.

VAD SA DU SENAST?
"Titta på Max" till mamma..

VAR DU PÅ FESTIVAL I SOMRAS?
Nej :(

VEM RINGER DU NÄR DU ÄR ARG/LEDSEN?:
Matilda.

VAD SKULLE DU BEHÖVA NU:
En stor chipspåse och någon som städar mitt rum. En ryggmassage och en massa pengar på kontot skulle med funka bra..

HAR DU SNYGGA SKOR:
Ja, fast några fler skulle inte skada :)

VAD VAR DET FÖRSTA DU SA I MORSE:

"Godmorgon"

HAR DU SOVIT I DIN EGEN SÄNG INATT:

Jajemän.

HAR NÅGON ANNAN SOVIT I DIN SÄNG I NATT:
Max hoppade upp någon gång inatt och puttade bort mig som vanligt..

HAR DU KÖRKORT:
Nej...

ÄR DU ENSAM NU:

Ja, eller mamma sitter i rummet jämte.

VAD SER DU FRAM EMOT MEST DENNA VECKA?

Helgen.. Och sen lite imorgon då jag börjar en ny delkurs på Uni.


Hon vill vara blind.

Myser hemma i sängen med Max på magen. Tittar på tv och försöker finna kraft till att städa mitt rum haha. Ser ut som en freaking tornado har flugit in i mitt rum inatt. Ändå är det bara en vecka sedan jag städade sist. Jaja, bara att ta itu med det. Ska försöka hinna med en PW sen med.
PUSS.

hur många lingon finns det i världen?

Gårkvällen var riktigt najs och jag vaknade upp med värsta bakfyllan. Har legat och tyckt synd om mig själv hela morgonen medan jag har tvingat Martin att gå och handla oboy, cola, munkar och chips haha. Ikväll blir det familjemys med filmer och te här hemma.
PUSS.

tips från coachen;

Somna inte med linser (om du nu använder sådana) i ögonen. Det gr ganska ont när de torkar fast..
Sitter förövrigt och skirver på en rapport med kaffekoppen bredvid mig. Är trött som fasen då jag endast fick fyra timmars sömn inatt efter värsta skrivrycket som inte upphörde förens 00.30. Då var det bums i säng så när klokcna ringde 05.20 imorse var jag sådär lagom mör och sugen på att gå upp. Känner att allt det här är viktigt vetande 101.
PUUSS.

Mac Book Pro.

Jag har blivit med en ny dator. Och inte vilken dator som helst, utan en alldeles ny och fin Mac Book. Är gaaaalet nöjd och hur kär som helst i den. Har dock tagit lite tid för mig att vänja mig vid den då jag är van vid HP. Men nu funkar det bara bra. Mina dagar består förövrigt av skolan och all tid däremellen spenderas med vänner, på stan eller med Martin. Just nu sitter jag förövrigt och spånar på en slutrapport som ska vara inlämnad på fredag innan jag går vidare till nästa kurs, externredovisning och kalkylering. På fredag är det planerad utgång och jag tänker dricka som aldrig förr. Ska fira att denna helveteskurs är slut och att min fina och bästaste vän Matilda fyllde hela 20 år i måndags. Det firade vi genom att köpa en flaska asti som vi drack upp i domkyrkoparken. Matilda och jag vi é ena riktiga a-lagare vi. :)
Detta var allt jag hade tid och ork med för denna gång. Så, vi hörs helt enkelt när vi hörs
PUSS.

Caroline´s London Pics.


Jag har redan inhandlat en fluffig, vit angora tröja och ett snyggt svart läderbälte med silver detaljer. Det som behövs nu för att möta hösten är coola smycken och en stor, beige, stikad tröja.

/
Carolinesmode/


ZARA SHOES.


Snygga skor från /Zara/.


SMASHING./JAK&JIL/


SUNDAY.

Är ensam hemma idag. Ganska skönt faktiskt. Skulle kunna röja som fan och förstöra huset, men sitter istället och skriver på en rapport till som ska in på fredag. Ska även hinna med att läsa 6 andra rapporter samt opponera på dem. Universitetet är verkligen inget skämt, verkligen hardcore så att säga. Enda nackdelen med att jag är hemma själv är väl att jag är tvungen att laga mat. Magen har börjat kurra men jag orkar verkligen inte... Någon som känner sig manad att åka hit till mig på landet och laga mat? Någon? Nehee..'
Längtar förövrigt som fasen på att denna vecka ska starta och även sluta. I veckan ska jag nämligen få mitt nya, fina äpple (alltså en macbook för er som inte fattar) och när denna vecka är slut börjar en ny delkurs, externt redovisning och kalkylering. Efter dessa helvetesveckor med duggor, inlämningar och grupparbeten så längtar jag tom. till det. Helt sickt alltså..
Jaja, det var väl allt jag hade att säga för stunden.
PEACE.

"shut the fuck up with your stupid white-ass girl problems"

IGÅR STÄDADE JAG MITT RUM OCH NU UPPENBARADE SIG HELT PLÖTSLIGT MORGONENS FÖRSTA, JOBBIGA PROBLEM. GREJEN ÄR JU NÄMLIGEN DEN, ATT NÄR JAG STÄDAT MITT RUM SÅ FÖRSVINNER I PRINCIP HALVA MIN GARDEROB NER I TVÄTTKORGEN. DET LIGGER JU ALLTID EN MASSA KLÄDER FRAMME, OCH NÄR JAG VÄL STÄDAR OCH ÄR FÖR LAT FÖR ATT VIKA OCH LÄGGA TILLBAKA DET SOM JAG FAKTISKT INTE ANVÄNT, SÅ ORKAR JAG DET INTE. LIKSOM FACE IT, DET GÅR JU SÅ SJUKT MYCKET SNABBARE OM MAN BARA LÄGGER DET I TVÄTTKORGEN OCH SEN SKITER I DET. OCH SEN JA, DÅ STÅR MAN HÄR, FUNDERANDES ÖVER VAD FAN JAG SKA TA PÅ MIG. SÅNT SOM JAG EGENTLIGEN INTE ALLS VILL TÄNKA OPÅ KLOCKAN 07:00 NÄR SÄNGEN FORTFARANDE ÄR VARM OCH SKÖN... FML. 

take me down to the snake-town./Lindex/

´Alltså jag har inte kunnat släppa denna väska sedan jag såg den för någon vecka sedan på Lindex. Den är så där extremt fulsnygg och jag kan inte bestämma mig för om jag vill ha den eller inte. Tuff choice, men jag tror nog det blir ett köp`.


för jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat.

Ska jag? Vågar jag? Kan jag?
jag vet inte.

"are you drunk"? "drunk? Me? No honey, this is just the begining".

VAR DET NGN SOM SA ALKOHOL?

tänk om jag blir någon annan som inte känner någonting.

Så rädd att du ska glömma bort mig,
och hur du känner för mig.
Du är mitt livs största kärlek,
jag skulle dö för dig.

 - Steget ; jag skulle dö för dig

I cheated myself, like I know I would.

UNIVERSITETET ÄR INGET SKÄMT ALLTSÅ. PÅVÄG TILL SKOLAN IGEN MED ANDRA ORD. IMORGON ÄR DET KALAS VILKET JAG SER FRAM EMOT VÄLDIGT MYCKET. DET ÄR VÄL DET BÄSTA MED UNI EGENTLIGEN, ALLA JÄKLA FESTER LIKSOM :)

sick in head,

alltså det här med att vara sjuk är ju inte riktigt min grej. först mår jag piss, sen mår jag bra och nu mår jag piss igen. det enda bra är väl att jersey shore börjar om några minuter, om jag ens orkar hålla mig vaken så länge. peace & puss.

im scared to face another day, cause the fear in me just won't go away.

DENNA DAG HAR BESTÅTT AV PLUGG OCH JOBB. GÅRKVÄLLEN BJÖD PÅ FILMKVÄLL. VET INTE RIKTIGT VAD JAG SKA SKRIVA ANNARS. BÖRJAR BLI SJUK OCH HJÄRNAN HÄNGER INTE RIKTIGT MED I ALLT SOM HÄNDER JUST NU. SKULLE VILJA SÄTTA MIG HELT SJÄLV PÅ EN ÖDE Ö OCH OCH BARA FILOSOFERA I NÅGRA DAGAR FÖR TANKARNA BARA FAR OMKRING I HUVUDET. DET VART ALLT. PUSS.

crash into me, at full speed.

IBLAND TAR LIVET KONSTIGA VÄNDNINGAR. JUST NU VET JAG INTE. PUSS.

baby du knullar bra, du var underdar, men jag tror det är bäst om du rullar av.

JAG ÄR FULL. OCH SÅ ÄR DET MED DET. BÖRJADE MED MIDDAG OCH VIN HOS MAJSAN OCH SEN BLEV DET STAN. TRÄFFADE MARTIN OCH KÄKADE MED JESSIE OCH MATILDA. SITTER NU PÅ TIDIGA BUSSEN HEM DÅ JAG MÅSTE PLUGGA IMORGON. PUUUUUSSSS.

RSS 2.0