ROMA.

Älskar den här bilden på mig och Matilda. Den är verklien oss på nått sätt. Och för er som undrar så jaa, de flesta bilder från Rom på oss ser ut så här. Palla ta tråkiga turist bilder när man kan ta såna här. Mycket roligare liksom.

I need a visit to Vienna.

Bra dag Bra dag. Har endast haft en lektion där vi fick titta på film och efter det gick jag, Matilda och Anchana ner på stan en sväng. Tittade i lite affärer och så där. Sen dock jag och Anchana en fika för att sätta igång med vårt arbete om olika klädstilar och affärer, men mitt i alltihop kommer det in en kör och ställer sig i en ring mot oss och börjar sjunga. Skapligt chockande kan man ju säga, men vi kände oss ganska hedrade :)

Ikväll blir det först grill med familjen här hemma och efter det beger sig jag och Matilda hem till Gustav med lite folk för att chilla och så. Senare blir det nog krogen där vi ska möta upp Simon och Bizze. Kommer bli en bra valborg känner jag, även om vädret inte är på min sida.

PUSSHEJ

*
har fått min ring nu också och den är p e r f e k t.

vi lever inte länge nog för att rätta till allting dom gjort mot dig.

Även idag är jag helt slutkörd och trött. Det blev en halv skoldag för min skull då jag hade världens mensvärk imorse och knappt kom upp ur sängen. Dock dock en ipren, somnade om och vaknade två timmar senare med ny energi och lite vetifan för till skolan kom jag tillslut. Blev även en liten mysfika med Olle hemma hos honom innan vi drog iväg till den (helt seriöst) svåraste och svettigaste balträningen ever. Adam och jag måste verkligen öva på som fasen om vi ska klara det här.

Nu är det dags för finjustering av min Vatikanuppsats och efter det blir det biologiplugg.
PUSSHEJ.

This day so far.

Just nu sítter jag i datasalen och väntar på att Matildis ska komma hit så att vi kan börja med vår Kina uppsats. Efter det ska jag springa ner till stan för att fika med Olle och efter det blir det balträning. Hektisk dag med andra ord men den slutar inte där, för jag har hundra saker att göra när jag kommer hem också. Suck.
PUSS

new in.

Snart skickas denna snygging hem till mig. Är den inte underbar? Älskar färgen, formen och jaa allt med den. Kommer bli perfekt i sommar. Om du också är sugen på fräsha ringar bör du klicka dig in här och beställa hem nått du med :)

Be stupid.

Alltså jag vet inte vad det är med mig. Trots att jag har tusen saker att göra, ont i magen, vädret är piss, inget att göra på valborg, värsta shoppingsuget, saknad efter älskling och är allmänt hungrig just nu så är jag fan asglad. Jag vet inte vad det är men allt får mig på bra humör. Vad som helst ger mig typ ett leende i hela ansiktet.

- jag har förövrigt (eller alldeles strax) köpt världens finaste turkosa ring för ynka 99 kr. LoveitLoveitLoveit.

N.E.R.D

Idag tar jag på mig mina nördglajjer och går omkring här hemma i mkukisar och Hello Kitty linne. Varför? Jo, för det är en absolut enbart pluggdag. Jag har tusen saker att beta av idag, så det är bara att ta tag i skiten och få det gjort.

Inatt sov jag hos Olle-älskling men trots det var jag tvungen att gå upp jätte tidigt då han inte alls var ledig (som jag) utan var tvungen att åka till skolan. Och nu får jag nog inte se han förrens nästa fredag, då vi firar 3 månader tillsammans. Allt på grund av hans körkort och mitt plugg.

En rolig sak som vi märkte igår är varför vi verkligen passar ihop. Älsklingen var hos optikern och beställde nya glasögon igår, och utan att ha sätt mina så lyckas han beställa två exakta kopior av mina. Vi kommer alltså gå runt och se ut som två glasögontöntar tillsammans, med likadana glajjer. Hur gulligt är inte det?

Men nej, plugg var det.
PUSSHEJ.

09:17

Hujeda mig vad jag är trött idag. Ingen sömn fick jag inatt för jag är så jäkla stressad över allt. Hjärtat dunkar i 150 och huvudet bara maler alla måsten om och om igen. Att jag så fort jag försökte sova såg en stackars kille bli misshandlad gjorde inte saker bättre. Men för att jag ska känna mig lite säkrare inatt och få sova tryggt så ska jag sova hemma hos Olle. Tur att jag har hann :)
Men nu är det dags för dagens första lektion, samhäll.
PUSS.

hit me hard, hit me right between the eyes. I wanna see the stars.

Jag borde nog nästan låna lite av Olles koncentrations medicin. Istället för att plugga äter jag chips, pratar med Arvid och dansar runt till the sounds. På nått vänster lyckas jag också samtidigt måla naglarna. Men att plugga, nejnej, det går då fan inte.

no lifer.

Alltså jag dör lite. Skolan är verkligen pesten just nu, och alla lärare bara öser mer skit över oss som vi ska göra. Om jag fick välja skulle jag bara vilja lägga mig i sängen med täcket över huvudet och sova fram tills typ den 1 juni eller nått sånt.

Att Sanne och jag var vittnen till en jävla misshandel utanför skolan idag gör ju inte saken bättre heller. Kommer drömma mardrömmar om det inatt känner jag, för bilden av killen som spottar ut blod medans han blir slagen i magen är ganska svår att få bort från näthinnan.

Min kropp håller verkligen på att ge upp snart känner jag. Jag är konstant trött och är inte alls mig själv längre. Fan.
Men som sagt, jag har tusen saker att göra så nu ska jag lätta lite på bördan och slavdriva mig själv lite. Vatikan uppsats here i come. Jippikayfuckiney.

you stole my heart before I could say no.

lyssna.

don´t even talk about the consequence cause right now your the only thing that makes sense right now.

Jag tror det är nått fel på mig. Antingen så är jag bara allmänt störd, annars så är det den trevliga pms'en som visar sig. Hur eller hur så har jag blivit deprimerad, for real. För ett halsband som jag spanade in på HM i fredags och skulle köpa idag. Det gick ju inte alls som jag hade planerat då det var totalt slut, överallt. Och jag kan berätta för er att detta var inte vilket halsband som helst. Det var långt, fint och hade fina turkosa stenar på sig. Liksom turkosa!! Färgen som jag vill ha på allt och alla just nu. Om jag skulle kunna få måla hela mig turkos så trust me, jag skulle göra det. Jag skulle kunna dö för turkos. Eller det känns som det just nu iaf.
Men tillbaka till saken. Istället för att sitta här med mitt fina halsband så får jag tänka på hur kul vi hade kunnat ha tillsammans. Det turkosa halsbandet och jag. Vi var ju fan meant to be. Men nej. Nu blir det här för jobbigt för mig känner jag. Jag känner klumpen i magen och tårarna i ögonen. Over and out.

+++

Idag är ingen alltför bra dag. Mår sjukt illa och har haft feberfrossa hela dagen, fast trots det så tog jag och älsklingen oss en liten promenad ner till stan för att försöka hitta en ny jacka till honom. Mysigt värre var det faktiskt, att få gå runt med Olle på stan i det fina vädret och bara få gosa med honom. Finns nog faktiskt inget som gör mig så glad just nu som tanken på honom.
Nu hade jag tänkt krypa ner lite i sängen och titta på tv.
puss.

Bottles pop.

Ikväll är det bartybarty som gäller. Och som vanligt är den stora frågan vad fan ska jag ta på mig? Trots att jag har två överfulla gardetober så har jag aldrig något bra att ta på mig. Och för att göra allt mycket bättre så är mina bästa partyskor hemma hos Olle, och jag ska inte dit innan vi drar iväg till kvällens destination - Suss och Erika för att fira att Erika blev 20 år igår. Men jag får väl göra det bästa av situationen. Sätta på bra pepp musik, lägga min i badet och tänka på att med rätt sällskap så kan jag fan ta på mig vad som helst. Eller jaa, nästan iaf.
PUSS.


If we didn´t have stupid thoughts we´d have no interesting thoughts at all.

Jag är galet trött och yr. Längtar till imorgon då jag tänker köra stenhårt på gymmet och få ut allt jag håller inom mig. Helgen bjuder ju också den på en massa goa saker så den längtar jag till den med. Annars har jag inte så mycket att säga. Har legat i sängen hela dagen och degat och ätit godis.
puss.

it was so easy last night.

To cool for school är mottot jag kör på. Sen jag kom hem från italien så har jag inte orkat pallra mig iväg till skolan än, men imorgon måste jag dit. MåsteMåsteMåste. Innan ska dock Matild och jag sitta på Leanders och bli ompysslade och försöka klura ut hur våra balfrisyrer ska se ut. Uppsatt, nersläppt? Med eller utan löshår? Lockigt eller rakt? Ja, det är inget lätt val så att säga.
Imorgon blir det även en tripp till gymmet, känner att jag måste börja röra lite på mig igen. Kan ju inte se ut som en blek valross på stranden liksom.
Men jaa, nu tänkte jag städa lite här hemma. Ser ju ut som hej kom och hjälp mig om jag ska vara helt ärligt.
PUSS.

the world is flashing by.

Just nu sitter jag hemma hos Olle. Han sprang iväg för ett tag sen för att köra halkan så nu sitter jag hemma hos honom. Tänkte kanske ta en runda på stan, men du måste jag lämna dörrend öppen då knäppisen tog med sig nyckeln. Annars funderar jag på att sova. Det är ju ifs det enda jag har gjort sen jag kom hem från Rom. Jag fattar verkligen inte hur trött jag kan vara.
På tal om ingenting så hittade jag frresten igår en helt underbart söt kläning från HM som fick följa med mig hem. 149 korvören gick den på, och det är ju inget alls om ni frågar mig.
Meeeen jaa, sova var det.
PUSS.

take me home.

Och så var man hemma efter en vecka i italien som blev en aning längre pga den där jäkla vulkanen på island. Som tur är har jag världens bästa pappa så han fixade en buss som hämtade mig och min klass i italien. 36 timmar tog det, men nu är jag hemma och har redan hunnit duscha, sova i min egen säng och pratat med älsklingen. det sist nämnda var nog det bästa.
Nu tänkte jag titta på tv och siva ännu mer.
puss.

ITALY BABY.

Nu packar jag det sista innan jag tar en tripp ner till solariet för att sen sova. Pappa och jag åker från Kisa vid två nångång och sen går bussen upp mot Skavsta vid halv 4. TALY HERE I COME.
PUSS.

+++





Jag har ont i magen och bröstet. Jag saknar redan min stora plutt. Han är nog faktiskt det bästa som hänt mig, för allt det här gör mig bara till en bättre människa, tror jag. I love you sugerpie.

My heart can´t possibly break when it wasn´t even whole to start with.

Jag panik packar in för Rom, försöker skriva klart det sista på min Palatin redovisning samtidigt som jag försöker sluta övertänka allting. Det är som det är just nu, och det enda som går att göra är att bara låta det vara och gå över. Men en sak är säker. Han är min. Bara min. Och jag är ledsen, men det är så det är nu och du får honom inte tillbaka.




Jag klarar det här. Jag är stark. Kom igen Elin, lite till bara.
Det är inte långt kvar nu. Och du vet vart du ska.

Beautiful ones.

IHHH. Suss är äntligen hemma från Dubai och ikväll blir det utgång för att välkommna henne hem. Matild och jag kände SCREW HÖGSKOLEPROVET och LIVE WHILE YOU CAN så vi struntar helt enkelt i att gå dit imorrn. Älskling följer också med ut ikväll så det blir mys. Nu tänkte jag kila hem till mina gudföräldrar som firar 50 år som gifta idag. Kärlek är bara för fint.
PUSS

your not forgiven, just forgotten.

Homehomehome. Har spenderat natten hos Olle. Vi myste och hade det trevligt, och på morgonen tog vi verkligen en riktig sovmorgon, men trots det så är jag sjukt trött. Men sånt har jag inte tid med utan jag måste verkligen plugga.
Har beslutsångest för imorgon med. What to do, what to do?
PUSS

the city of blinding lights.

Idag bär det av till Linköping för att träffa Matild och Sanne för en fika. Får se om det blir en runda på stan med.
På kvällen ska jag och Olle gå och se Alice i underlandet i 3D. Vi firar två månader tillsammans idag så det blir lite mys också. Men nu är det hurry curry som gäller. Sitter och ser ut som hej kom och hjälp mig och bussen går snart.
PUSS.

cut cut cut.


Och så var jag hemma från frisörn med kortare hår. Det är även lite mörkare nu eftersom jag fick bort det blonda och slitna i topparna. Det är kanske liiite för kort, men jag vänjer mig väl. Just nu är det dock bara Matild som förstår hur jag känner. Jag har ju förlorat en av de heligaste sakerna för mig. Mitt hår <3. Olle å andra sidan skrattar bara åt mig. Dum som han är. Och jag som tröstade honom när han snowboard gick av och allt. Men det här ska jag tametusan komma ihåg .... Mohaha.

PUSS.


Smart may have the brains, but stupid has the balls.

Idag rycker stora delar av mitt hår. Det är så fruktansvärt slitet så jag kan knappt kamma igenom det. Så jag ska alltså gå till frisörn och sitta och gråta som det lilla barn jag är. För om det är något som jag verkligen inte klarar av så är det att klippa håret. Jag blir aldrig nöjd och det slutar alltid med att jag sitter och tjuter för att det blir så fult. Håret är i princip heligt för mig, haha.
Annars så ska jag spendera dagen med plugg, för igår blev det inte mycket gjort. Istället somnade jag i sägen framför top model med Max på magen. Men idag ni, idag ska jag verkligen ta itu med det.
KISSES

cheek to cheek.

Det blev en mysdag med Olle igår. Vi åkte longboard, åt godis och tittade på film. The number 23 blev det närmare bestämt, som är en utav Olles favorit filmer. Efter det somnade vi båda som två stockar.
Idag blev det en snabbrunda på stan med mamma och pappa. Ett par nya högklackade boots och en ny resväska fick följa med hem. Ikvällr spenderar jag förövrigt kvällen hemma, med plugg.
PUSS.

be stupid.


Nu åker jag hem till Olle och åker longboard.

KISSES


We get to carry each other.

Söndag och påskdan'. Jag har en massa godis kvar som jag sitteroch knapprar på samtidigt som jag sitter och försöker knåpa ihop en liten uppsats om den katolska kyrkan och vatikanstaten. Jag skulle mycket hellre vilja sitta på en mysig uteservering i Linköping med fina människor och dricka té. Men först nytta, sen nöje.
Ikväll får jag se vad som händer. Älsklings Olle ligger hemma och är bakis, så jag får se om jag tar bussen hem till honom och tröstar honom lite.
PUSS.

You got that something.

Fy tusan vad gött det är med påsklov. Jag ska verkligen ta till vara på allt det här lovet och suga in ledigheten och vädret ordentligt. Att jag kommer ha min älskling vid min sida hela tiden gör allt så himla mycket bättre också. Livet är tametusan underbart nu.
PUSS

easter.




Jag firar påsk med familjen i Örebro hos min bror. Kommer hem ikväll någon gång tror jag och då blir det en sväng hem till älsklingen och hans killkompisar som skulle grilla och ha det fint.
Glad Påsk :)
PUSS.

+ + +

 


I have found what I´m looking for.

Myser med älskling. Han är så fin han.
puss.

RSS 2.0