301111, I gave you nothing less then perfectness.


My friends keep asking why I can't just walk away from
I'm addicted
To the pain, the stress, the drama
I'm drawn in so I guess imma mess
Cursed and blessed

301111, bitch please, you got more issues then vogue.

Blä. Så känner jag mig idag. Är på dåligt pms humör och måste städa. Mitt hår ser även helt fucked up ut. Känner helst för att ligga och sova hela dagen i min varma säng...
PUSS.

291111

Kebablunch med majset och matilda idag. Sen en sväng på stan och x antal besök på matildas jobb. Snart tänkte jag färga håret då min utväxt inte är av denna värld. Är förövrigt sjukt glad. Företaget jag skrev åt älskade tydligen texterna, made my day så att säga.
PUSS.

281111, take your time, don´t be shy. Cover your eyes tonight, cause we make it work.

Måste bara nämna att Rebecca & Fionas nya skiva är GRYM. Även Rihannas nya är redigt bra. Värt att lyssna på helt klart.
PUSS.

281111

Sitter och leker copywriter och ändrar lite hemsidor åt kenta. Lite lagom kul sådär. Där har ni min måndag.
PUSS.

241111, so true.


241111

En freaking månad kvar till julafton. Om jag börjar få lite smått panik? HELL YEAH! Fan alltså, vart tar tiden vägen. Känns som det var en månad sedan jag var på kreta, eller som jag fyllde år, och det var ju bara i somras. Snart kommer jag ju fasen typ vara 60 bast och då eller något...
Har förövrigt var ute på en PW för att rensa tankarna, riktigt skönt. Ska nog snart ta något att äta och sen försöka städa rummet. Började lite igår men det är ju så jävla tråkigt..
KISSES.

231111

Sex and the city maraton med min håriga prins i sängen. Är helt stel i ryggen efter gårdagens yoga pass, men tänkte snart köra ett till. Sen blir det storstädning då mitt rum ser helt hemskt ut. Får se om det blit en PW sen också.
THAT´s THAT, puss,

221111, when are you gonna realise vienna waits for you

Ibland vet man inte riktigt. Just nu är det lite så.

211111, I hope it sucks to be you right know.

Jag tror jag har problem. Jag är beroende av närhet. Av fina ord. Av kärlek. Jag vill känna mig omtyckt. Älskad. Fin. Just därför behöver jag vara själv nu. Ensam liksom. Tills jag jag tycker om mig själv. Tills jag kan säga till mig själv att jag är fin. Omtyckt. Istället för att lita på att någon annan gör det. För ett två tre och dem hugger dig i ryggen. Ensamheten here I come.

201111, vi kan låtsas att allt är bra. det blir enklare så.

Hemma i Kisa hos mor, far och min håriga prins som alltid blir helt till sig och ska hoppa upp i knät och gosa och spinna när jag kommer hem. Ska snart ta tag i en massa plugg som jag egentligen inte alls har lust att göra. Ikväll blir det LAGAD middag (fyfan vad det uppskattas när man i princip hinner äta ett äpple om dagarna i skolan och spenderar helgen hos martin) och sen ett yogapass. Bra avslut på helgen så att säga.
PUSS:

191111, memories make us cry.

Mys dag. Eller mys och mys, martin och jag tajmar ju varandra med att bli sjuka då båda har någon slags feber/förkylnings/spy sjuka och har legat hemma i sängen. Dock är det ju skillnad på tjejer och killar som är sjuka då jag ändå har lagat mat och gått och handlat, medans mörten har hat dödsångest hehe. Han tog iaf tillslut tag i sig själv och gick iväg till jobbet, så nu sitter jag här själv och kollar på stylisterna. Ska plugga lite sen med. Tänkte nämligen sitta uppe tills mörten kommer hem vi fyra, annars väcker jag sömntutan så tidigt imorgon vilket inte uppskattas.
PUSS.

181111, ett djuriskt hårigt bröst

Middag och vin hos sanne. Snart rullar vi in mot stan för roligheter men kvinnan tar ungefär 86784565 timmar på sig att bli klar. Ses i dimman (som man sa när man var typ 15)..
PUSS.

181111, 07;38

Ibland får man pepp och energi från de mest oväntade personerna. Som häromdagen, då jag har en sms konferans (som stina brukar kalla det) med ett ex, och då skriver han helt plötsligt:
"Men sånt där har ju aldrig stoppat Elin förut, inte vad jag har hört iaf".
Och nu några dagar senare så ramlade poletten ner. Nej, såna saker har aldrig stoppat mig förut. (orkar inte gå in vad det handlar om men typ skolan, livet och all skit emellan).
Så idag har jag en dugga. Har jag pluggat? Nej. Tänker jag göra den? Ja. Kommer jag klara den? Det vetifan. Bryr jag mig? Inte så värst...
Har förövrigt kommit in i en sån där fas när jag inte kan äta något utan att må illa, tackar magkatarren för det.
Men nu har jag brottåm folks! Glöm btw inte att Rebecca och Fionas nya skiva släpps snart. Värt att lyssna på!
KISSES.

161111; true.


161111; 22.12

PERSONER SOM ÖVERHUVUDTAGET INTE BRYR SIG BÖR EJ LÄSA VIDARE:
Denna vecka ska jag på något sätt vara på hundra platser vid samma tillfällen och samma tider. Borde fasen skaffa mig en sån där grej som Hermione har i Harry Potter filmerna när hon kan åka fram och tillbaka i tiden för att hinna gå på alla kurser hon vill läsa (yes, jag är en nörd). Ska imorgon både hinna plugga inför duggan (FUCK IT) och gå på en föreläsning och motivation och studietekning (välbehövligt må jag säga). På fredag ska jag på något sätt vara i jönköping på simons b-day fest (rent önsketänkande) samtidigt som jag ska ha myskväll med fina tjejer. På lördag ska nattis ha b-day fest som jag ska gå på, samtidigt som simon är i kisa, jag tror jag ska träffa becca för en snabbis fika samt träffa natta på stan för att köpa present till nattis. Söndag är det en massa plugg som gäller och jag skulle då även behöva sova ifatt allt jag missat denna vecka plus försöka ha ett liv i någon timme eller så där. Till råga på allt så har jag fan inte träffat mörtis på hela veckan och vet inte alls hur jag ska lycka pressa in lite cvality time med honom.. Gotta love life så att säga...
PUSS.

151111, 17:27

Varför är det så, att när jag absolut inte har tid att vara sjuk, så blir jag det? Har vad jag kallar den stressigaste veckan i världshistorien och där jävlar slår allt till på samma gång. Ont i halsen, illamående, värk i hela kroppen, feber. Listan kan göras långT som min "kära" budgeterings lärare skulle sagt. Längtar dock till helgen som bjuder på tjejkväll och fest för Nattis. That´s all.
KYSS.

111113, 17:33

Fybubblan vad jag hade roligt igår. Orkar inte gå in på detaljer men förfesten var F E T och Platå levererade också. Mår inte alls så dåligt som jag trodde jag skulle göra idag så har faktiskt hunnit få lite gjort. Snart är det dags för mat och efter det blir det plugg, ett yoga pass och film.
PUSS:

believe me, I don't wan't to go.

All in ikväll med fina tjejer. Behövs så att säga.
Puss.

111111, 18:10

It´s friday bitch. Sitter hos mörten. Han är och gymmar och jag tänkte köra absolut chillmode och läsa nya ELLE uk, titta på elsas mode och diverse andra tv serier samt äta salta pinnar. När han väl kommer hem blir det käk och sen sticker karln iväg igen. All alone med andra ord. Hoppas dock på att han lyckas hålla sitt ord och vara hemma till tolv. Annars blir det en sur elin och en martin som får sova på soffan. Det gäller att vara hård i förhållanden hehe.
KYSS.

nymålat.

har skett lite förändring här som mina trogna och fina läsare säkert sett. kände att denna design passade bättre då jag verkligen inte bryr mig ett piss om den här bloggen egentligen. kommer ibland faktiskt på mig själv med att tänka varför jag överhuvudtaget skriver här, medans jag faktiskt skriver.. har förövrigt (som jag nämnt innan) spenderat hela dagen på uni, och imorgon blir det lika dan't. sen blir det nog hem till martin för filmmys. har saknat han faktiskt. men ja, nu har jag typ 67496748 sidor att läsa i den bästa boken jag någonsin läst, alltså den nya ekonomistyrningen. seriöst, författarna som skrev den borde hängas...
PUSS.

i'm sorry but i just won't die for you.

Uni hela dagen. Känner mig som en rktig uberstudent faktiskt. Har tom. med mig en matlåda!! Det säger mycket faktiskt. Börjar kanske äntligen komma in i hela det här fattiga-plugga-hela-natten-studentlivet, sisådär typ tre månader efter alla andra. Annars ska jag se om det kanske hinner bli en sväng på stan också. Måste köpa smink och toning till håret som ser ut som crap rent ut sagt. That's that.
PUSS.

gotta separate from these fucking haters.

Tror aldrig jag har spenderat så här många timmar i skolan. Började vid 8.00 och sedan satt Stina och jag och kämpade med våran inlämningsuppgift tills 18.00. Och nu när jag väl är hemma är det en massa annat plugg som väntar. Living the dream...
Helgen var förövrigt ganska bra. I fredags blev det afterwoork med trevligt folk från klassen och sen lagade martin mat till oss innan han stack ut på kvällen. Runt tre ramlade han in så där lagom full och fin, min tjockismört. I lördags tog vi en lång sovmorgon (seriöst, sov nog till typ 14) och sen blev det mest en massa mys innan karln min stack till jobbet. Jag stannade hemma och pluggade. Söndagen innehöll mera mys (vem fasen säger nej till det?) med matlagning och promenad. Fan vad vuxen och tråkig jag låter helt plötsligt.. Borde för övrigt få poäng för att jag är världens bästa flickvän som lagar pannkakor VARJE dag på helgen. Tänkte bara nämna det.. :)
PUSS.

piss.

Idag är jag sur på mig själv. Dagen började bra, sov hos mörtis och vi hade en massa morgonmys. Orkade sen inte åka till uni och tänkte att jag skulle plugga hemma. Men vad händer när jag kommer hem? Jo, jag somnar ofc. Så nu sitter jag här, aspigg och med en MASSA plugg att göra. Så får nog skippa utgången imorgon och enbart köra lite afterwork (school i mitt fall) med natta och natta. Sen blir det hem till Babe för att hinna ifatt allt. Har ju även ett inlämningsarbete tills måndag... Sen på natten kommer (förhoppningsvis, man vet ju aldrig med martin på fyllan) hem full och glad. För hans del vankas det utgång med hans polack vänner. Förövrigt har veckan vart bra. Har hittat motivationen till skolan igen så nu behöver jag bara komma igång med träningen så är allt bakc on track.
KYSS PÅ ER.

RSS 2.0