I´ve heard it all before.

Sjukt bra och mysig dag. Missade första lektionen och hade sen en redovisning. Efter det åkte Lina och jag hem till hennes sjukt fina hus och väntade på att resten av klassen skulle komma dit. Vi satt och solade ett tag på hennes altan eller brygga vid vattnet och satte sen igång med att fixa lakan till vårt studentflak. Efter det blev det mer solning, fotboll och rygby innan det vart hemfärd. På tåget hem gjorde jag dagens goda gärning då jag hjälpte en stackars mamma att få hennes söta (och tågrädda) son att sluta gråta. Vi lekte och busade hela vägen hem till Kisa.
Nu ikväll kommer jag ta det ganska lugnt och imorgon blir det en runda på stan innan jag åker iväg med klassen till Stjärnarp. Efter det blir det en färd hem till Kalle där det blir volleyboll och solning.
PUSS

I wanna be over you.

Nej ni, nu slänger jag in handduken. Ska hoppa in i duschen en snabbis och sen sova. Imorgon blir det upp ganska tidigt för att ta tåget in till skolan. Har prov och redovisning så wish me luck! :)
KISSES

Sunday.

Balen var så jäkla kul. Det stämmer verkligen som alla sa, att det är ett minne för livet. Alla tjejer var jätte fina i sina klänningar och håruppsättningar, och killarna såg riktigt snygga ut i sina frackar. Dansen gick perfekt och jag kan knappt bärga mig tills baldvd´n kommer ut.
Kvällen spenderades (efter picknick och rännstensgång) på NH där vi åt middag och dansade. Efter några timmar där gick jag och Sanne vidare till Platens där vi hittade lite kompias. Runt tre gick jag och Anton hem till hans lägenhet där vi slocknade direkt.
Imorse var vi båda sjukt trötta och vi kom inte upp förens runt halv 4. Då blev det en snabbrunda hem till Matild för att störa henne lite i sitt plluggande och hämta lite grejer.
Nu ska jag snart äta tårta och fira min fina mamma. Efter det blir det plugg.
PUSS

Friday.

Antar att det är många som sitter hemma och fredagsmysar, äter lite godis och har det mysig. Annrs kanske många är ute och skakar sina lurviga till bra musik. Jag skulle inte tackat nej till något av dem. Jag har istället spenderat fem timmar med att öva inför balen imorrn. Jag är riktigt peppad nu, och det ska bli så himla kul. Alla kommer vara så fina i sina kläningar, och det känns som att det här är en sak som bara tar oss närmare studenten. För efter balen så är det i princip bara studenten kvar. Shiit, var fort det går.
Snart ska jag fixa mina naglar lite och efter det sova. Jag ska vara hos frisören imorrn klockan halv 8 så jag behöver min skönhetssömn.
KISSES

my ever lasting light.

Godmorgon.
Sitter och försöka komma på vad jag ska ha på mig idag, och snart bär det iväg in mot skolan. Är egentligen ledig men måste lämna in lite böcker och köpa en till balbiljett. Efter det blir det en runda på stan med Olof och Matilda och efter det åker vi nog hem till Matilda innan vi drar in till Stångebro hallen för balträning. Imorgon smäller det! Då ska jag och Adam dansa vals för 4500 personer. Jag är skapligt nervös men det ska bli riktigt kul också.
PUSS

forever 21.





Yes please! Helt underbart fina ringar från forever21. Och ni som känner mig, jaa ni vet väl att jag är helt crazy i ringar. Och med det kastar jag in handduken, för nu är det fags att sova.

GODNATTPUSSAR


27 May.

Mamma, pappa och jag har vart vid morfars minneslund idag. För idag är det exakt ett år sedan han gick bort i cancer. Det känns inte alls som det var länge sen jag träffade morfar för sista gången, och tanken på att det redan har gått ett år är skrämmande. Tiden går för fort. Snart är jag gammal och mina chanser är borta. Så det gäller att verkligen ta vara på allt medans man fortfarande kan och har möjligheten.

Till något helt annat. Jag fick hem mitt HM paket idag och jag är väl inte sådär hel nöjd. Väskan var inte exakt som jag hade tänkt och kjolen var lite stor, men det är inget som jag inte kan fixa. Jag har även hämtat min studentklänning och sömmerskan och den är verkligen perfekt. Snart blir det lite mat och efter det en tripp ner till solariet. Senare ikväll kanske jag hittar på något med Simon annars sitter jag och förbereder mig lite inför lördag (balen). Börjar bli riktigt nervös nu.
KISSES

next buy.


Pics: ginatricot


I never play the victim.


Sick.

Ligger hemma och myser mad Max. Tittar lite på gamla serier och bara chillar. Vaknade imorse med värsta huvudvärken och halsont, så jag valde att stanna hemma för att se till att bli frisk tills lördag, då det är bal.
KISSES

note to self.

Läs inte igenom alla gamla inlägg innan du ska sova. Särskilt sådana inlägg som du vet inte är bra för dig.

in with the new.

Tröttnade lite på den gamla designen och slänge ihop en ny. Det ser helt okej ut hos mig, men om det inte gör det hos er, så hojta till. Nu blir det kvällsmat. Hungrar ihjäl typ.

Party with my pain.

- Ny solad (bränt mig om rumpan)
- Cola light
- Fina sms
- Johnossi på repeat
- Absolut inget att plugga

Livet är ändå ganska bra just nu. För att allt ska vara perfekt så måste bara Matildis bli frisk tills imorrn så jag får träffa min tös.
Nu blir det massa mys framför tvn (igen)
PUSS.

want it.


pic: minoutfit.

Tyckte den här var riktigt jäkla läcker. Mönstret är så där etno som jag gillar, och jag behöver en ny axelbandslös bikini faktiskt. Får nog bli ett köp tror jag.


big turn.

Som jag skrev innan hade jag en skitdag, allt var fel och jag hade inte så stor lust att åka till skolan. Men jag var ändå tvungen att åka in till skolan för att verkligen leverera då jag hade mitt sluttal i svenska c. Och leverera, ja de gjorde jag tydligen riktigt bra. Gick därifrån med ett mvg- på talet och ett mvg i slutbetyg. Kändes riktigt gött. Och vad väntade mig när jag kom hem? Joo, min nya väska från modekungen (som tjejen på bilden nedan har) och söta sms från en söt kille. För att verkligen få ut det mesta av dagen ska jag sola lite ikväll med och bygga upp brännan tills balen.
Nu blir det popcorn och mys framför tvn.
PUSS


kors i taket.

Idag har jag en dålig dag. Allting känns fel, jag har inget att ta på mig och är bara allmänt depp. Att vädret suger gör inte saken bättre. Men jag får helt enkelt åka till skolan, hålla ett jävla slut tal och bara leverera. Det klarar vi. Får att göra dagen lite lättare har jag mina fina och egengjorda kors örhängen. Älskar dom lite så där bara.
PUSS.

det finns så mycket mer att förlita sig på.

Schooltime. Sitter och biblioteket och väntar på att mina kära classmates ska sluta läsa matte, fysik eller whatever dom nu läser. Har snart samhäll där jag skriver en uppsats om emigration. Slutar klockan två idag och efter det är det balträning mellan 16.00 och 21.00. Please, shoot me.
PUSS

perfect.


pic: thecobrasnake

Varför hittar jag inte någon sån här för? Suck på Sverige.


Go on, I will be fine.

The days hurts
The nights hurts
The light hurts
My eyes hurts
The darks hurts
My heart hurts
It all hurts

I loved you
I made you
I hate you
I miss you

The thanks I get
Is this the thanks I get?

Erik Hassle vet vad han gör.

Don´t bring flowers after I´m dead.

Idag har vart en helt okej dag. Försov mig lite imorse men och kom lite försent, men det gjorde inte så mycket. Gör i princip ingenting på lektionerna just nu i alla fall utan sitter mest bara av tiden och får min närvaro. Hade mitt speaking i engelska b också där jag kammade hem ett mvg-. Kändes ganska tajt så att säga. Hade sen en PA redovisning i engelska c där jag kammade hem ett vg. Också det ganska tajt då jag bara slängde ihop lite skit i sista sekunden.
Nu tänkte jag sätta igång och skriva lite på ett examinationstal i svenska c fast jag är mer sugen på att åka hem till Simon och grilla marshmallows. Men nytta först, och sen nöje.
PUSS.

FEATHER.

I sommar smäller det. Då händer det grejer. Då ska jag börja leva livet igen. Då ska jag bli mig själv igen. I sommar slutar jag älta och glömmer och går vidare. I sommar gör jag saker jag aldrig gjort förut. I sommar blir jag crazier then ever. Jag vill ha sommar nu, för jag saknar mig själv.


I´ll erase you from my heart forever.

Pjuuh. Har ringt runt till en massa lärare nu på kvällen för att försöka få ihop det med alla mina kurser och sånt där. Det blir nog så att jag får läsa en IV kurs i höst och sen tenta av min italienska i Augusti. Känns ju ganska sådär, men det gick inte att fixa det på nått annat sätt och jag tänker inte ha något ig så det får bli såhär. Annars har jag inte fått alls så mycket gjort som jag ville så jag lär väl få sitta uppe hela natten med mitt engelska tal jag ska hålla imorgon.
PUSS.

It kills me.

Balträningen idag gick inte bra. Både Adam och jag var trötta och sega så det vart mest bara en massa snurr i otakt med alla andra. Men vi kommer igen, eller snarare vi måste, för på lördag då smäller det. Då ska vi klä upp oss och dansa runt i stångebro hallen. Längtar faktiskt lite.
Annars så blev det en runda med mamma på stan efteråt och lite smink, en skjorta och en STRÅHATT (äntligen)  fick fälja med mig hem. Nu är det tänkt att jag ska sätta igång och plugga och städa, men jag sitter mest bara och segar. Är som sagt fruktansvärt trött så sitter därför och klunkar i mig en massa redbull.
Det var allt. Puss.

Gettin' over it.

Har haft en rikigt fin och bra kväll hemma hos Simon. Vi var lite folk som grillade, spelade poker och kort. Skrattade och hade det riktigt mysigt och det kändes verkligen som jag var tillbaka till sommaren 09. Snart ska jag sova lite är det tänkt då jag har balträning imorrn. Efter det blir det en massa panikplugg.
KISSES

Några klick ..

Och så kommer denna fina wanginspirerade väska hem till mig. Lagom till studenten och allt. Kunde inte blivit bättre. Can´t wait tills den kommer hem så jag får pilla lite på den och leka med den. :)


Inte okej!

Inte kul att sitta och skriva en uppsats i engelska på en lördag. Särskilt inte kul när det för en gång skull är fint väder här i Kisa (hell on earth). Gud har verkligen ett problem med mig. Men nästa vecka klickar jag iaf hem en långboard till mig själv så då blir livet lite lättare.
PUSS.

DON´T STOP ME NOW.

Lyssnar på denna och glömmer och går vidare. Njuter av livet och tänker på de som faktiskt betyder, som Matilda. Hon är den finaste vän jag har.


Walk on my friend, walk on.

Det vart en mysig kväll igår vid stångån med lite folk och en massa marshmallows och korv. Vi spelade fotboll, boule och bara hade det mys. Runt halv tolv åkte Simon, jag, Bizze och Malin hem och jag somnade nångång runt halv två.
Idag är det plugg som står på schemat men jag tänkte även hinna med att sola lite. Ikväll blir det pokerkväll hemma hos Simon så då ska jag bokstavligt talat köra mitt pokerface.
PUSS

grillin' and chillin'.

Hej.
Matild och jag sitter som två döda men nyduschade fiskar hemma hos henne och käkar cornflakes. Vi peppar för ikväll och hoppas att vädret håller i sig. För nu jävlar ni, nu är det sommar.
PUSS.

do you wanna be and indian?

Sitter i skolan med klassen och försöker skriva en redovisning om Kindas betydelse vid Amerika utvandringen. Intressant va? Nä, jag tänkte väl det. Det går inte så jätte bra så att säga för jag är lite mer intresserad av att titta ut och drömma mig bort i det fina vädret.
Ikväll blir det grillchill med en massa folk någonstans i Linköping. Det kan inte bli annat än lyckat.
PUSS

Strange.

Jag är nog tamefan ganska konstig.
Grät jag när mitt förhållande tog slut? Nej.
Gråter jag nu när kläderna jag beställde är slut? JAAA, som fan.

Alltså det kan inte anses som normalt. Jag har alltså ett djupare förhållande till kläder än till mitt ex. Jag borde nog hitta någon som verkligen gör mig totalt förälskad. Det här är ju sjukligt.

Long hair.




Fy tusan vad jag saknar mitt långa hår när jag ser såna här bilder. Nästan så jag vill köpa extensions bara för att ..


back to school.

Sitter i skolan och väntar på att alla dom små matte töntarna ska sluta. Väntar också på att Matilda ska pallra sig in hit och fördrica tiden med mig. Har bara engelska och samhäll kvar, ocg efter det är det skolmöte och balträning. Kommer hem skapligt sent med andra ord, men då blir det en tripp hem till Simon. Vi har inte sätts på jätte länge så vi har mycket att ta igen.
KISSES

Bananas are for monkeys.

I have lost my best friend.
I Miss him verry much.
If you see him, please don´t eat him.

Ett intern skämt. Ett av många saker som vi brukade dela.
Saker som nu är borta.

till Linus.



Detta vill jag ha i studentpresent. Du går bara in på cocoo.se och klickar på ringar. TACK :)


Well I´m not your baby, no more.

Gush vad trött jag är på att plugga. Mamis hörde tydligen mina suckar innifrån mitt rum för helt plöstligt kommer hon in och säger åt mig att klicka hem lite från HM. That made my day så att säga. Synd bara att det som jag verkligen verkligen ville ha var slut i min storlek. För att trösta mig lite så står mamma just nu och lagar mina favorit choklad muffins. Vem har världens bästa mami? JAAAAAG.
PUSS

19 maj.

Försov mig. åkte till skolan. Gjorde ett prov. Stannade kvar extra länge för att gå på ett möte. Pratade allvar med Olof på bussen. Kom hem och var trött. N ska jag äta och sen plugga. Får se om det blir en sväng till Simon ikväll.
PUSS.

Andra hand.

Sitter förövrigt och tittar på en massa andra hands lägenheter i stan nu och har faktiskt hittat en del bra. Så Matild, what do you say? ;)

Go your own way.

Har som sagt spenderat dagen med min Matild. Vi satt hemma hos henne ett tag och chillade men bestämde oss sedan för att ta en promenad in mot stan och McDonalds. Vi gick sedan hela vägen ner mot rese och åkte buss hem, haha. Nu är jag hemma och tänkte äta lite och sen sätta igång med en massa plugg. Imorgon är det mer skola och jag ser faktikst fram emot det. Det har vart en riktigt bra dag faktiskt, precis vad jag behövde och fy fustan vad bra det är att jag har Matild.
PUSS

18 maj.

Jag sitter just nu hemma hos Matild och vi funderar över vad vi ska hitta på med resten av dagen. Lekdagen idag med skolan om vem ska få springa ut var faktiskt rikigt kul. Lina, Matilda och jag cruisade runt i Linas bil i Linköping och försökte plocka upp allt man behövde. Bland annat lyckades vi fixa en ganska snygg LHC spelare. Synd att jag inte bad om hans nummer ..
PUSS.

sky and sand.

Denna och denna går på repeat. Jag pratar med Matild på msn och pratar om vilka roliga utekvällar vi kommer ha nu när jag är singel. En sak är säker. Ågatan är inte längre safe.

What´s the point?

Why does love always feel like a battlefield
I guess you better go and get your armor
Get your armor up

I´m forced to fake, a smile, a laugh
Every day of my life
My heart can´t possibly break
When it wasn´t even hole to start with

I´m not your baby
no more
I get around
except don´t wanna spend my
time on you my love
Fucking get rid of this heartache
again

Och för att beskriva känslan jag har lite mer, så kan ni ju lyssna här.








Owning your inner fierceness.

Sur är jag. Sur för att mina studentklänningar inte passar. Sur för att jag inte pallar mer just nu. Sur för att jag inte har en massa pengar. Sur för att jag överallt läser i en massa bloggar att det är så jävla fint väder. Det är det då fan inte här i alla fall.

Jag vill bort bort bort. Bara gör nått annat för en stund. Inte sitta själv och vara instängd med mina tankar. This sucks.

KEEP ON WALKING.

Hemma idag igen. Jag har verkligen ingen ork till att gå upp på morgonen längre, men det kommer väl. Ska dock plugga en massa hemifrån idag. Har fått hem mina studentklänningar idag med, men ingen av dem passade. Så antingen går jag ner ett kilo så jag kommer i xs, eller så går jag upp tre så jag kommer i s. Liksom, förstår mig inte på storlekarna. Det ska fasen inte skilja sig så mycket mellan storlekarna.
Har även vart på banken och skält lite på dem gällande mitt nya kort som inte funkar. Så nu har jag beställt ett nytt igen, men denna gång kör jag på visa. Kan vara lika bra då jag åker till London i sommar.
Men nu var det dags för plugg.
PUSS.

I´m not a victim.





GET THE PICTURE?


I´ll be alright.

Man vet att jag är back on track när mitt största problem är vad fan jag ska ha på mig imorgon. Det känns skönt, riktigt skönt. Och jag känner mig fri. Riktgt jävla fri.

Det firar vi med att hitta på nått kul med mina tjejer i veckan/helgen/SNART!
Girlies, är ni på?
PUSS.

the worst part is that there is no one else too blame.

lyssna.

I´m so over it, I´ve been there and back.

Balträningen var riktigt, riktigt svettig idag men gud vad kul det var ändå. Överaskningsdansen kan vara det roligaste jag gjort på ganska länge och det här var precis det jag behövde känner jag. Jag behöver få nått annat att tänka på, för jag orkar inte med drama längre. Orkar inte med att tänka på vad jag kunde gjort annorlunda och hur det hade kunnat vara. Jag är liksom over it och back on track. Och nu börjar verkligheten hinna ikapp mig igen, för tydligen har jag en 8 sidor lång engelska uppsats och en religions uppsats tills imorgon. Oupsi så att säga. Så idag/ikväll/inatt är det jag som vrålpluggar.
KISSES

SUNDAY.

Am I supposed to be torn apart, broken hearted, in a corner crying?
Pardon me if I don't show it.

Balträning vid klockan ett så nu beger jag mig av in till Linköping. Blir lite spring på stan efteråt med mamma också. Hon ska hitta nått snyggt att ha på sig till min student och jag ska kolla på allt möjligt. Känner bara för att bränna pengar :)
KISSES

take me away.

Fytusan vad sugen jag är på att åka till Stockholm just nu. Det är faktiskt rätt sjukt att jag inte har varit där på typ ett år, för jag älskar stockholm.

För övrigt spenderar jag kvällen framför tvn, men passionsfrukt, vindruvor och lättsaltade chips. Jag tror att jag måste börja acceptera att vara själv liksom, och att det inte är så farligt att umgås med mig själv. Fast just nu kryper det i fingrarna på mig bara för att jag vill komma bort och hitta på nått.

Unwritten.

Idag har jag en sådär dag. Har haft konstiga drömmar hela natten men dagens fina väder (som tyvärr är borta nu) hjälpte till lite. Låg ute och solade och läste VR tidningar. Nu tänkte jag snart dra mig neråt solariet för att bygga på brännan till balen och studenten.

Annars håller jag på att dö här hemma. Jag kan inte med ord beskriva hur trött jag är på att bo i Kisa just nu, och hur mycket jag bara vill komma bort. De platser jag inte sett förut, träffa nya människor och bara vara utan att någon kollar snett. Jag vill bara börja leva igen.
PUSS.

tysta tankebanor.


Jag är inte ensam. Jag är inte bortkommen. Jag är påväg.
Jag styr. Utan kompass. Utan GPS.
Ha kul. Tänk mindre. Fokusera rätt.


Kloka ord från en klok tjej som idag skrev ett väldigt klokt inlägg.

We just have to wait and see.


dinner time.

När man i princip kan trean, femman och mtv´s tv utbud och tablå utantill så är det väl dags att rycka upp sig och ta tag i sig själv? Tycker ni inte? Det tycker i alla fall jag.
Snart är det taco time här hemma, och efter det är det jag som tar tag i mig själv. Jag börjar med att beta av allt plugg som har blivit allt mer och sen får jag väl se vad jag hittar på.
KISSES

yes please.


have2have.


F-f-f-friday.

Sitter och dricker blåbär/hallon och mango smoothie och tittar på Daddys little girls marathon på mtv. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, men jag ska se om jag får tag i matild. Känner för en dag på stan och en myskväll. Nu blir det lite fix och trix och mer tv.
Puss.

give me summer.







Syns det att jag gillar svart?

Allt är från hm.


studentpresent.


V.S


Någon av dessa blir mina efter studenten, som en present från mami och papi. Kan dock bara inte bestämma mig för vilken jag vill ha. Båda är riktigt grymma och snygga, men jag är sämst på teknik så jag har ingen aning om vilken som är bäst. Någon som vet?


I wished for a fairytale but instead I got a horror movie.


thecobrasnake.

Idag sov jag till ett någon gång. Ville verkligen inte vakna för jag kände att det
här skulle bli en jobbig dag. Jag känner mig ensam, på riktigt. Jag skulle
helst av allt bara vilja åka hem till Matild och bara vara. Men alla har dåliga dagar,
och fyfan vad bättre jag kommer må imorgon.

+ jag vet redan att jag är back on track, för vet ni vad? Jag är festsugen.

Simon och jag, vi är goda vänner.


Simon är killen som alltid vet vad han ska göra för att man ska må bättre. Han säger alltid rätt saker och får en back on track. Simon finns alltid där som en stor stöttepelare. Simon är en sån kille som alla gillar. Simon är den som vet hur man festar och som på fyllan vägrar betala bussbiljett och därför hoppar på bussen bakifrån (för att sedan ramla av och slå sig riktigt rejält fem meter längre bort). Han är en riktigt fin kille, och han är en av mina bästa vänner.




wishlist.

1. Vit klänning
2. Coola ringar
3. Snygg stråhatt
4. snygg tisha & en annnan snygg tisha
5. bag
6. linne

När nått inte går rätt till i mitt privatliv så finns det alltid en sak jag kan luta mig tillbaka och lita på. Det finns alltid där och lugnar ner mig. Och det kära vänner, det är kläder.
Ska snart gå ner och laga lite middag. Lax och bacon pasta blir det.

Hats.



Jag har hur länge som helst letat efter snygga stråhattar men jag har alltid haft problem med storleken. Nu har jag iaf lyckats hitta två stycken i rätt storlek. Den första är från new look och den andra är från hm.


I´m still a rockstar.

För varje dag som går så blir det lättare. Jag kom på mg själv idag med att le över att mitt liv snart börjar, och att jag inte har en aning om vad jag ska göra. Det var spännande på något sätt, och jag kände mig fri.

Idag fick jag hem min studentklänning, men den var tyvärr lite liten så den skickas tillbaka. Får se om jag beställer hem den i en större storlek.

Jag var i skolan en snabbis idag, för första gången på väldigt länge. Tänkte köpa biljetter till balen men de jävlarna som skulle sälja var inte där, så jag överlätt det till Olof.
pusshej.

King.




Dessa säger jag inte nej till just nu.
Från modekungen.

I will find it some day.

Idag firar mina föräldrar 25 år som gifta. 25 år är förbannat mycket om ni frågar mig, och att de har vart tillsammans mycket längre än det är också riktigt coolt. Min mamma fyllde 52 i vintras, och hon var 17-18 när hon och pappa träffades. Så de har alltså vart tillsammans i .. typ 35 år. Det mina vänner, det kallar man äkta kärlek.


Vi ska snart äta lite blåbärspaj här hemma, med vaniljsås. Jag älskar blåbärspaj, nästan lika mycket som jag älskar vaniljsås.




still I´m dying with every step I take.

Allt är bra, tills en tanke slår mig. Nått vi sagt, något vi skrattat åt eller gjort. Och då brister det. Jag vet inte om tårarna är av glädje att vi har bestämt oss och håller fast vid det, om det är av sorg över saker jag inte längre kan göra med dig eller bara ren och skär smärta.
En sak gjorde jag rätt den här gången i alla fall. Jag gav inte hela mitt liv åt det.
Och det hjälper mig att komma tillbaka, crazier then ever. Det känner jag på mig.

Och matild, jag tror jag behöver en girls night. Du, jag, cola och planer för framtiden. <3

put your game face on.

Ett gemensamt beslut. Det är bäst så här. Vi kommer vara jättebra vänner.
För att underlätta, Olle och jag är inte längre tillsammans.

Nu ska jag, mamma och pappa åka ner och fixa min studentskylt.
pusshej.

this too shall pass.

den meningen ekar i mitt huvud idag.

It´s not me, it´s you.

Jag har hjärtat i halsgropen, en klump i magen och gråten står jag knappt ut med längre. Jag vet inte vaart jag ska ta vägen, det finns inget ställe som inte påminner om dig. Det finns ingen låt som jag inte har spelat som på något sätt för tankarna bort från dig. Allt kretsar kring dig, och just nu hatar jag dig för det.

MATILD, JAG BEHÖVER DIG JUST NU. SÅ FREEKING MYCKET.

s.o.s

Orkar inte skriva så mycket men fick igår åka ambulans in till akuten och blev kvar där under dagen/kvällen. Har skapligt ont i armarna nu från alla stick och olika slangar som hängde överallt.
Är i princip tillbaka på samma plats som förra året, alltså magkatarr.
Känner mest för att bara ligga ner och ta det lugnt men samtidigt vill jag bara gosa med älsklingen, så vi får se om jag åker dit ikväll, för det är omöjligt att få honom att åka hit.
puss.

Put a ring on my finger.



Många av mina vänner vet att jag är helt CRAZY när det kommer till ringar, och jag kan nog fan inte annat än hålla med. Men dom här två ovanför ska verkligen bli mina. Särskilt den super coola superman ringen. Liksom, hur cool?!


I remember you.


Pappa och jag hinner lagom bara sluta kräkas här hemma innan det är mammas tur. Så det blir ingen myshelg för mig och hjärtat här hemma, utan vi får vara kvar i stan as usual. Eftersom att vi firar tre månader imorgon så tänkte vi vara i Kisa i helgen. Bara mysa och gå omkring på Kisa marken som är på lördag. Men vi får hitta på nått kul i stan istället. Kanske spela Olles nya tv spel (god of war) eller ser när jag slår ihjäl mig (åka longboard). Vad som helst blir bra, så länge jag bara för vara med honom.

PUSS.


+ + +

Naee alltså, jag är fortfarande inte bra. Jag vet inte vad det är jag har dragit på mig, men magsjuka brukar väl gå över efter 24 timmar? Fast jag har ju inte kräkts på ett tag, utan jag har mer bara ont i magen och det liksom svider i hela magen och halsen.

Dock är jag inte helt utmattad längre utan jag orkar iaf sitta upp, så idag ska jag försöka få lite plugg gjort. Känner en ganska stor press nu inför allt. Men det ska fixa sig.
PUSS.

freeaking facebook.

Att ladda upp bilder på facebook tar ju hundra år, minst sagt. Att man bara kan ladda upp typ fem i taget och ju också cpdåligt. Än så länge har jag bara orkat ladda upp typ 70 stycken eller nått, men jag ger mig inte i första taget. Alla bilder ska upp, även om jag ska sitta här hela natten (jag har ju inte så mycket annats att göra liksom), no lifer som jag är.
pussen

I´m superwoman.

Simon ringde för någon minut sen och frågade om jag var på att dra ut. Jag har lovat mig själv att inte dricka förens studenten (okej, balen) och ska verkligen försöka hålla det. Plus att jag precis har slutat må illa också. Men det tog faktiskt emot lite när jag sa nej, så frågan är. Kommer jag kunna hålla mig till studenten?

Getting better.

Jag har lyckats ät.: High five på den ni! Lite banan och yoghurt slank ner i magen och jag mår faktiskt inte illa längre, så det får nog bli skolan för mig imorgon. Måste lämna in mina CV och hoppas på det bästa.

Dagen har vart ungefär lika händelserik som igår. Jag har sovit, kollat på tv, räknat plankorna i taket, tittat lite mer på tv, pillat navelludd och sovit ännu mer.

Men nu ska jag ladda upp lite bilder på facebook från Rom :)
PUSS

sick of being sick.

Nu har jag inte ätit något på 24 timmar, men jag mår ändå illa. Förstår inte riktigt hur det där hänger ihop. Har så himla ont i halsen nu med och kroppen är helt matt. Jag fattar inte varför jag blir sjuk hela tiden. Jag måste typ ha Sveriges sämsta imunförsvar eller nått.
PUSS.

This day so far.

Dagen har varit otroooligt händelserik:

Vakna, spy, åka till skolan för att göra prov, åka hem, spy mer, sova, försöka äta, spy, sova och sen spy lite mer.
Älskar magsjuka av hela mitt hjärta. Verkligen.

Now whats holding you back?

Lyssnar på the sounds och försöker komma på något som är heligt för mig. Imorgon har jag nämligen ett seminarium om just det, helighet alltså. Det är lite svårt det här faktiskt, för jag har inget som verkligen är jätte heligt för mig. En del har musik, fotboll, djur etc. men jag har inget sånt. Så vad fasen ska jag prata om? Det märks imorgon.
KISSES

. .

Jag mår skitbra, allt är toppen. Kunde inte bli bättre.
I wish.

Hard luck women.

Du gör mig galen, på ett bra sätt. För jag är galet kär i dig. <3

too young to give a fuck


Hittade den här bilden hos Matild och kände den den stämde så jävla bra. Särskilt på mig och Matild.

Skulle bara vilja sitta på en uteservering just nu med henne och snacka skit. Hatar att jag bor i Kisa. Liksom 6 mil från civilisationen och alla som jag bryr mig om. Hateit.


look who´s alone now, it´s not me.

Har precis pratat med älsklings Matilda om fredags. Vi är i princip båda överens om att vi nog borde chilla lite med alkohol nu ett tag, men känner jag oss rätt så är vi tillbaka om en vecka. Just nu har jag i stora drag ganska stor koll på vad som faktiskt hände i fredags, så det känns ganska skönt.

Jag vet inte egentligen vad jag ska skriva eller säga just nu. Är inne i en komplicerad period så att säga. Känner att jag bara vill ta studenten just nu. Bara skita i skolan och ha det bra. Ignonera all drama och bara ge alla som stör sig på det fingret. Jag vill bara bort ett tag.

På fredag firar jag och Olle tre månader som ett par, och det firar vi med en mysig middag på Ginghis.
PUSS.

fire water burn.

We don´t need no water let the motherfucker burn.
Burn motherfucker.
Burn.


burn motherfucker.

Jag har inte så mycket att säga egentligen. Lyssnar på denna och äter lite pastasallad.

Igår var kul, eller i alla fall vad jag kommer ihåg. Det var galet faktiskt och fy fan vad kul det var att för en gång skull gå ut och slippa all jävla drama och skit som tycks förfölja mig. Matild och jag släppte verkligen loss och vi slog nog rekord i shottning. Dock slutade det kanske inte så jätte bra men det är tur att jag har Olle för annars vet jag inte riktigt vart jag hade hamnat.

Jag måste bara säga att det finns två personer nu som gör mig så jävla glad mitt i all den här smörjan, och det är Olle och Matilda. Skulle fan göra vad som helst för dem. v a d s o m h e l s t.


RSS 2.0