SUNDAY,

Har sovit bort i princip hela dagen. Orkade verkligen inte hitta på något annat. Idag åkte förövrigt Matild till Turkiet och nu är det tio dagar kvar tills jag får träffa henne igen. Ska snart ta och äta lite våfflor. Tvingade ner pappa till affärn för att köpa det för när min mage är sugen på något så tar den inte ett nej.
Det var allt för nu.
PUUSS.

ajökens adjö,

Idag sa jag hej då till kvinnan i mitt liv. Matildis åker på söndag iväg till Turkiet och är borta i hela 10 dagar och jag har absolut ingen aning om hur jag ska klara mig utan henne. Brukar prata eller träffa henne varje dag så det här kommer bli en olidlig prövning. Imorgon ska jag förövrigt på middag och biodejt med E. Vi ska se paranormal activity 2 och jag lovar att jag kommer dö, men E har lovat att trösta mig om jag blir för rädd.
PUSS.

i'm with stupid,

Det är numera bevisat att jag är trögast i lkpgs kommun. Igår skulle jag som vanligt sätta mig på tåget till kisa men sätter mig istället på tåget till nkpg. Fatta chocken jag fick. Annars har jag inte så mycket att säga mer än att jag jobbar häcken av mig. PUSS.

jag äj en pijaja och jag boj i amazånas,

Kan inte sova så jag sitter istället uppe och skriver om ppm fonder och avkastning. Kan ju notera att klockan snart är tre. Normalt? Don´t think so. Men jag har ju heller aldrig sagt att jag är det. Normal alltså.
PUSS.

10-10-23,

Fortfarande sjuk. Tror jag dör av tristess snart för jag är inte en sån person som kan ligga hemma i flera dagar och inte gör något, för bara ångest av det. Tittar förövrigt på ensam mamma söker och äter ben and jerry´s. Det är det enda som går ner just nu. Har kommit på mitt framtida projekt också, ensam Elin söker karl.
That´s all.

white blank page,


is this the thanks I get,

[img src: cobrasnake]


10-10-22,

Att vara sjuk suger hästballe. Klarar inte av att ligga i sängen mer och titta på dåliga serier (tyra banks show liksom. Vem fan tror kvinnan att hon är? Heliga Birgitta eller värsta Ghandi vafan!). Ikväll hatar jag även alla som ska gå ut och alla facebook uppdateringar om huuuur kul folk ska ha det ikväll. TACKA vet jag min otroligt fina hemmakväll med Harry Potter, ostbågar och hostmedicin. Den brukar ju dock innehålla snygga killar, valfritt tilltugg och shots.

Kan även berätta om min fina morgon. Efter att ha vaknat upp från min helvetes natt går jag ner för att dricka vattan och i trädgården ligger det ett dött vildsvin! Okej tänker jag och går upp och lägger mig igen. Nästa gång jag går ner så är det där jäkla grisen flåd och ligger i köket. Okej, tänker jag återigen och går sen upp och lägger mig. Sen, tredje gången jag går ner till köket så står min annars så ömma fader i köket och STYCKAR den stackars grisen i småbitar men värsta köttyxan. Här tänker jag då återigen okej, och går och lägger mig igen.

Här kan vi konstatera två saker.
1, man vet att man bor på landet när man inte tänker så mycket över att ha döda vildsvin utanför och i sitt hus.
2, man borde nog ta sig en funderare på livet när man inte reagerar så mycket på ett flått djur i köket.

Nu räcker det med svammel. GODKVÄLL.

- - -

Är hemma idag med. Är alltså fortfarande sjuk. Ligger mest i sängen med feberdrömmar och rullar tummarna. Typiskt mig att bli sjuk när jag fått jobb.

PUUSS.


make me feel lika i'm the only girl in the world,

Jag har gått och blivit sjuk, första jobbveckan och allt. Jag trotsade trots allt det ikväll och färgade håret. Resultatet blev mörkt, riktigt mörkt. Nästan svart. Men efter några tvättar ska det nog bli bra. PUUUSS.

kill me,

Om jag ska orka jobba kvällar så måste jag verkligen börja ta hand om mig mer, det är en sak som är säker. Sitter på station nu och är halvt död. Kommer slokna som en stock på bussen. PUSSIS.

hard work work,

Har jobbat nästan hela dagen känns det som. Kul är det iaf och alla som jobbar där är hur sköna som helst. Nu ligger jag förövrigt och gosar med Max som tydligen har saknat mig idag då han är van vid att jag är hemma hela dagarnaÅ Nu tänkte jag sova. GOODNIGHTKISSES.

my manager is killing me,


daily inspo,

Tre fina favorit-outfits från minoutfit. Nu ska jag köpa hårfärg. PUSS.

you will never be mine,

Idag mår jag helt sinnesjukt dåligt. Bakis dag två typ. Kan nästan inte äta och är hel skakig i hela kroppen. Om jag inte mår bättre imorgon så vet jag inte vad jag ska göra, börjar ju nämligen jobba då. Det enda bra med denna dag är att det är made marathon och att det är bästa tv programen ikväll.
PUUSS.

I wanted to give you me heart, not just my body.

Kvällen igår var galet kul. Vaknade upp hemma hos Matild imorse med en bula i huvudet, en rävtatuering på armen och världens värsta bakfylla. Har därför spenderat dagen med att tycka synd om mig själv, och framåt kvällen gick jag ut och åt med mina föräldrar. Nu ligger jag i sängen och äter chips och tittar på tv.
that´s all.

i really fucked it up this time,

TJENIS. Sitter på bussen int till Linköping. Ska möta upp finis Matildis i ekholmen och gå och handla för att sen gå hem till henne och fixa oss inför kvällen. Det vankas nämligen förfest hos Olle och sen utgång. Mkt trevligt och vi ska se till att ta vara på hela kvällen då det här är Matildas sista utgång på en hel månad. Även min sista utgång på en månad då jag har lovat att gå igenom det här med henne. Hur det ska gå har jag ingen aning om, men det lär bli många filmkvällar framöver kan jag lova. PUSS PÅ ER PUDDINGAR.

+ + +

Med denna säger jag Godnatt. PUSS.


10-10-14,

Har spenderat två timmar på gymmet och resten av dagen med Olle på Ikea. Vi tittade på möbler åt mig och hoppade i sängarna. Sen tog vi en liten fika och hälsade på Suss på hennes jobb. Bra dag med andra ord. Nu är jag galet trött och ska bara kolla klart på CSI Miami, sen blir det sängen.
PUSS.

jag tog en kul för dig och fick en smula tillbaks,


daily inspo,

[img src: cobrasnake, carolinesmode].


I'm like fuck you,




Två av mina favoriter just nu. Har förövrigt spenderat dagen med Matild. Först var vi och tittade på en lägenhet och sen blev det lång fika x två. Blev även en liten runda på stan. Fick ett telefonsamtal från mitt jobb idag också där dom verkligen bekräftade att jag har blivit anställd. Så på måndag ska jag infinna mig på Bielkegatan 2 för jobbutbildning. Nu ska jag laga spaghetti och köttfärsås. Håller både tummarna och tårna för att det ska gå bättre än förra gången.
PUSS.

Monki,

[img src: Monki]


bäst bäst bäst,

Dagens jobbintervju gick toppen och jag gick därifrån med ett löfte om att få börja jobba så snart som möjligt. PÅ torsdag kommer jag troligen få komma dit på en liten kurs om vad allt går ut på och för att få lära mig mer. Fick även ett samtal från en mäklare idag om att han har en bra lägenhet i Gottfridsberg som jag och Matild ska titta på imorgon. Nu är det uppsats som gäller.
PUSS.

Kick-ass,


Älskar Reina Hein som är en av deltagarna i America's next top model säsong 14. Hon kan vara något av det vackraste jag har sett. Förövrigt så ska jag nu snart iväg på en jobbintervju, WISH ME LUCK, och efter det bli det konditionspass på gymmet.
PUSS.

Du kan få kalla mig blomma,


Bara för att Olle trodde att Bambi var en tjej.

monday,

Dagen började pissdåligt rent ut sagt. Migrän, missad buss och minusgrader. Att datorn hänger sig stup i kvarten hjälper inte heller till, men helt plötsligt vände allt. Jag fick nämligen ett telefonsamtal om att jag är välkommer på arbetsintervju imorgon klockan 13.00. Jippikayej liksom.
PUSS.

dagens inspo,

1. Dör på kläderna. 2. Dör på tatueringen. 3. Dör på hela henne. En av de snyggaste.


Happiness a La Mode,

När det kommer till att multitaska så är jag king! Jag har rockat loss til Johnossi, skrivit klart en nästan fyra sidor lång [!] uppsats i stil och färg och ny står även middagen i ugnen. Har knopat ihop en kyckling rätt med couscous och jag hoppas tametusan att den är klar snart för nu hungrar jag i princip ihjäl.
PUSSSS.

Note to self: Ring mäklarna. De kommer inte ringa dig.

elsewhere,

Idag är inte min dag. Jag är allmänt klumpig och har en massa tråkiga måsten att göra, så det är väl bara att sätta igång.
PUSS.

OMG, you're Harry Potter.

Igårkväll tittade jag och Matild på den första Harry Potter filmen och ikväll fick jag ett otroligt sug efter att se tvåan, så jag gosade ner mig med Max i soffan [och godis + cola light] och satt som helt förtrollad. Jag vet inte vad det är med dom filmerna, men jag blir helt varm inombords när jag ser dem. De är så mysiga på något sätt, och samtidigt blir jag lite lätt irriterad för när jag var yngre var jag alltid så jäkla förbannad över att inte jag fick gå på Hogwarts och vara trollkarl. Det hade ju vart så värt! Bilderna har förövrigt inget what so ever med texten att göra, jag har bara kommit in i någon galax/rymd/stjärnor fas.
GOODNIGHTKISSES :*

101009,

Har lagat mat här hemma idag och ofc så innebar det en del skador för min del. Köket är inte ideal stället för mig då jag är sämst på att laga mat [mvg i matlagning betyder tydligen inget?]. Lyckades bland annat bränna mig på min stortå när jag lite snyggt skulle stänga ugnsluckan med foten. Så nu sitter jag här och tycker synd om min tå samtidigt som jag tittar på the hills. Och för er som undrar så lagade jag förövrigt fisksoppa och hemmagjorda vitlöksbröd.
PUUUUSS.

holy shit ..

[img src: theblondesalad].

Fyfasen vad snyggt. Dör lite på allt hon har på sig.


friday night,

Myskväll hos Matild ikväll. Vi kör skräckistema med chips och cola. Gissar att det blir en massa skitsnack och skratt med. PUSS.

inspo,

[img src: weherartit, streethearts].


vad jag bryr mig om nu,

Vad jag bryr mig om nu, är att du kommer nära mig.
Vad jag bryr mig om nu, är att från samma säng lyssna till samma regn.
Vad jag bryr mig om nu, är att få ut dig ur skallen, är att aldrig ge hela hjärtat åt kärlek igen, den tar slut från kyss till kyss.
Vad jag bryr mig om nu, är att aldrig ge hjärtat rakt ut.
Vad jag bryr mig om nu, är att du ligger vaken, i morgon timmen när regnet slår mot fönstret, och det låter som om det går på dig.
Vad jag bryr mig om nu, är att du då ser det, hur smutsigt livet har blivit.
Vad jag bryr mig om nu, är att se din blick så sårad, när alla löften klingar falskt, nästa gång du lovar någon allt.
Vad jag bryr mig om nu, i dina armar om mig, även om jag vet att jag måste glömma dig.
Vad jag bryr mig om nu, är att se dig gråta, för jag har gråtit, och du ringde aldrig.
Vad jag bryr mig om nu, är att du kallar på mig, även om jag inte kommer tillbaks till dig.
Vad jag bryr mig om nu, är att se som i slow-motion, när du går sönder innuti, så som jag gjorde nyss.
Vad jag bryr mig om nu, är att du kallar på mig, även om jag inte kommer tillbaks till dig.
Vad jag bryr mig om är att höra dig andas, veta att du är nära, förlåt, nu slutar jag.
Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig, även om jag inte kommer tillbaks till dig.
Säg nånting.
Säg nånting.
Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig.

Jag vill komma tillbaks till dig.

You´re doing me wrong, again and again.

Idag har jag en sån där riktigt äckligt känslosam dag. Jag gråter och snyftar åt allt och känner mig allmänt fel, ful och tjock. Livet är inte riktigt på min sida idag med andra ord. Sitter just nu och snyftar till gamla låtar med Robyn och för att sen verkligen ta kol på mig själv tänker jag titta på love actually. Bölar alltid som en jävla bebis när jag ser den.
That´s all.

thursday I don´t care about you,

Otroligt händelserik dag...not. Har lagat mat åt mamma som är nyopererad, tittat på tv och nu diskuterar jag och Suss dagens seventh heaven avsnitt över sms samtidigt som jag pillar bort gammalt nagelack. Så fort det slutat regna tänkte jag köra en timmes PW och sen laga mat åt pappa.
PUSS.

fuck that,

Nu tar jag en strejk, en manstrejk. Jag vill vara själv och min egen. Inte någon annans. De bara sårar och tar och lämnar en helt jävla utmärglad och överanalyserande. Vill inte att någon ska titta på mig, ragga på mig eller what so ever. Blir äcklad av blickar jag får på krogen. Så nej, nu är det finito heartbreak som gäller. Jag ska vara stark och ensam. That´s it.

Nöta bort känslorna,


pursuit of happiness,

Hej. Sitter på bussen upp till Linköping. Ska möta Matild på stan och fika lite, ska även göra en uppgift i stil och färg. Efter det blir det nog en vända i lite affärer och sen gymmet. Var ett tag sen jag var där så det behövs verkligen.  PUSS.

. . .


just the way you are,

Päron dag idag. Mamma, pappa och jag har traskat runt i en massa affärer i Linköping och haft det mysigt. Fick med mig lite nytt smink, smycken och ett par nya byxor hem. Mycket bra och välbehövligt. Kvällen spenderar jag framför tvn då alla mina favorit program går på söndagar.
PUSS.

nej men hej,

Har varit lite smått halvdöd idag. Suss och jag försökte iaf lätta upp vårt tunga bakis humör med roliga videos på youtube. Bland annat den otroligt uttjatade Gingers have souls som just i det ögonblicket var så rolig så jag höll på att kissa på mig. Vi rockade även loss till Hansons och Paul Potts. Åkte sen hem, åt tacos och deckade i sängen. Just nu tittar jag på nått polis program på mtv och äter chips. Imorgon blir det en tripp upp till Linköping för att titta på mobiler och köpa byxor.
KISSES.

turn it up,


Jordgubbsvin är gott. Mina tjejer är bäst. Snart drar vi in till stan, PUSS.


vi ses i dimman,



Ikväll hittar ni mig om mina fina någonstans på Ågatan. Det vankas nämligen superfredag. Eller kanske suparfredag?


I don´t think I can be anything other then me,

Godmorgon godmorgon godmorgon, vem är det jag tjatar med!? (lite Vernon i ottan här från nilecity). Vaknade tidigt idag för en gångs skull. Försöker vända tillbaka dygnet lite, annars går jag runt och är så himla seg jämt. Just nu packar jag lite, eller slänger snarare ner diverse festkläder i min nitväska för att sen åka in till Linköping. Lektion i stil och färg idag som sagt, och sen bartybarty all night long. Sånt gillar vi, eller i alla fall jag.
PUSS PÅ ER.

RSS 2.0