why the fuck can´t i have fun all the time?

Jag tycker om att ha kul. Varför, varför, varför ska det alltid finnas någon jävel som tycker om att klanka ner på det? Moralkärringar och bitterfittor är dom hela bunten. Äckel kisa alltså.
Med det säger jag Godnatt.

i gotta fing me place, i wanna here my sound

Det blev inga skor och ingen tripp till Matilda. Allt detta resulterar nu i en sur Elin som snart kommer bli ännu surare eftersom att jag har en massa att plugga. Tur nog har jag både chips och ostbågar att trösta mig med samt en halvfull olle som skickar fina sms från Sälen.

Jag måste säga att allt har blivit frukstansvärt komplicerat den här helgen, och inte bara för mig utan även för dom två personer som betyder absolut mest för mig. Men jag vet att allt kommer bli bra och lösa sig, även om det kanske inte känns så. Men jag säger så här, det blir vad vi gör det till. Vi har i alla fall våra huvuden högt för vi har inte gjort nått fel.
PUSS

somehow i should have been there

Kort inlägg. Jag vaknade för ett tag sen, och ska snart hoppa in i duschen. Sen bär det av in till storstaden för att köpa skor och skälla lite på Siba. Tydligen kan jag inte köpa en ny mobil, och jag tycker att det är deras fel. Jag ska även se om jag kan åka hem till Matildis för at krama om henne lite och hämta mina grejer. Senare ikväll blir det plugg, plugg och åter plugg. That´s all.
KISSES

even if you were a million miles away, I could still feel you in my bed

Jag kan säga så här mycket. Jag har världens bästa vänner. Vi finns där för varandra, i alla situationer. Och igår är ett exempel. Det hände alldeles för mycket saker och allt blev fel. Jag blev utsläng från ett uteställe för att jag stog upp för min vän och slog killen som behandlade henne som skit. Min kompis som blev behandlad som skit vart skjutsad till tne medan polisen bara lämnade min andra vän kvar ensam, utan någon möjlighet att ta sig hem. Så hon fick gå hem mitt i natten. Vilket rättssystem. Medan allt det där hände stog jag på stationen med Olle och bråkade med tågvakter som använde grovt övervåld. Det var en ganska bråkig kväll med andra ord.

Morgonen däremot var mysig. Olle och jag låg och tittade på film och hade det bra, innan vi lyckades missa tåget in till Linköping och vi fick sitta och vänta en timme på Vikingsstads station. Sen sa vi hejdå, för nu syns vi nog inte på två veckor ungefär. Olle åker till Sälen imorgon, för att festa bort sina hjärnceller en hel vecka, och när han väl kommer hem har jag ett grymt stort slutprov i matte D att plugga till. Men helgen efter det har vi planerat in mys. Då ska vi laga mat, titta på film och bara ha det bra. Jag längtar faktiskt.

Nu ska jag njuta av en lugn kväll och tänka på min fina vän som betyder så oerhört mycket för mig. Du vet vem du är och jag älskar dig.
KISSES

jag vill ha dig här på riktigt inatt

Jag ligger hemma idag och lyssnar på Winnerbäck. Går runt och småmyser lite och tänker på hur grymt kul jag ska ha ikväll då jag drar ut med de absolut bästa människorna jag vet. Kärlek på dem.
Snart hade jag tänkt att jag skulle plugga lite, men jag antar att det inte kommer att bli mer än en tanke. Istället fastnar jag säkert här, med en massa bloggar. Det brukar ju bli så.
KISSES

life´s to short to be a Svensson

idag har vart en riktig slappis dag som avslutades på ett bra sätt med Suss och shopping. Just nu sitter jag hemma och knaprar på lite popcorn medans jag funderar på om jag ska måla naglarna i mitt nya superfina nagellack eller om jag ska titta på film. Idag är ju första dagen på jag vet inte hur länge som jag faktiskt inte är tvungen att plugga, även om jag egentligen skulle behöva det. Men äsch, jag har hela helgen på mig. Nu ska jag fortsätta med det jag gjorde, knapra popcorn och peppa tills imorgon.
KISSES

nailpolish

Det här nagellacket har jag gått och blivit lite smått förälskad i. Eller inte just i lacket, snarare i färgen. Det känns sådär lagom vårigt och fint, så ett liknande ska få följa med mig hem imorgon.

your a rude boy

Idag hade jag en mindre nära-döden-upplevelse påväg hem från storstaden. Det var snorhalt, bussen körde ovanligt vanligt och ni som känner mig väl vet att jag är så där lagom rädd när det är halt och jag tycker att det går lite för fort. Jag satt och höll fast i bältet och bad till gud att bussen inte skulle köra i diket eller något liknande, och gud måste ha hört mina böner för här sitter jag nu helt välbehållen.
Ikväll måste jag, precis som alla andra kvällar denna vecka, plugga. Det som ska göras är en svenska C platsansökan och lite företagsekonomi. Dock tänkte jag göra det hela lite bättre genom att poppa lite popcorn också.
KISSES

that boy is a monster

Schooltime. Som vanligt har jag hål när mina kära naturvänner läser fysik b. En kurs som jag helt ärligt är överlycklig att jag inte valde. Jag har inte så extremt mycket att säga nu mer än att efter skolan blir det en efterlängtad tripp ner på stan med Matilda. Idag måste jag också säga grattis till Anchanis som fyller 19 och Lina som fyller 20! :)
KISSES

- - - + + +

Baby loves to dance in the dark
´Cause when he´s lookin' she falls apart
Baby loves to dance in the dark, to dance in the dark


jag får liksom ingen ordning

Idag har vart en totalt ovärd dag faktiskt, i alla fall om man ser den skolmässigt. Först försov jag mig och fick stressa iväg till skolan, sen fick jag reda på att vi bara hade två lektioner med vääärsta hålet emellan eftersom att den andra lektionen var inställd. Jag och Sanne spenderade dock den tiden med att leka natur töntar och plugga matte i biblioteket, och för en skull så fick jag faktiskt ganska mycket gjort.
Ikväll har jag en massa annat plugg att ta tag i, bland annat en svenska "uppsats" och lite mer matte. Sen lite företagsekonomi också. Fy satan i gatan vad skönt det är att jag slutar om ett halvår.

Just det jag. Jag måste ju också säga att jag idag har fått anmälningsuppgifter och broschyrer från FIDM idag. :)
KISSES

jag har knappast lärt mig nått sen sist

Lars Winnerbäck och Thåström är det som gäller nu, och det är inte helt fel.
Snart kastar jag in handduken och går och lägger mig, för jag är skapligt trött.
Goodnight kisses

he´s a wolf in disguise, but i can´t stop staring in those evil eyes

Nu är jag trött som satan i gatan. Skoldagen har vart precis så påfrestande som jag trodde, med lektioner helat tiden. Nu väntar matteboken på mig, men jag tror jag ska tända lite ljus och mysa till det lite samtidigt som jag pluggar. Fast risken finns väl då att jag somnar.



Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka, tänka eller känna. Allt är kaos men samtidigt är jag neutral. Jag förstår bara inte varför du inte bara låter det vara? Det var du som inte brydde dig, du som inte ville nått. Men nu är det du som hör av dig. Du gör mig förrvirad.

Just get back up if it knocks you down

Måndag. Jag är så trött så jag kan knappt hålla ögonen öppna vilket resulterade i att jag inte kom iväg på företagsekonomi imorse. Jag måste väerkligen skärpa mig när det gäller det, för min närvaro de senaste veckorna har varit ganska dålig. Idag är förövrigt en av de värsta dagarna på hela veckan. Vi har lektioner precis hela dagen med cirka tio minuters rast emellan varje plus att jag har en massa att plugga när jag kommer hem. Dock är väl det som kommer hålla mig uppe den här veckan tanken på att jag får mina pengar på fredag = en maaassa shopping och utgång :)
KISSES

baby, i´m gonna leave you

Ibland undrar jag vad fan det är för fel på killar. När vi precis kommit över dem, när vi mår bra och har börjat tänka på annat, då hör de av sig igen. Har de en jävla radar eller nått? Känner de liksom av när vi mår bra och har kul? Har de liksom nått behov av att höra av sig och göra allt jobbigt, komplicerat och så där igen? Jag börjar tame fan undra alltså.

Idag är det hur eller hur plugg som står på schemat. Framåt kvällen sätter jag mig på bussen in mot storstaden för att åka hem till Suss på lite lördagsmys. Jag sover nog över där också då balträningen börjar vid 09.00 på söndag morgon, och min buss hemifrån går 05.35. Det känns ju lite så där lagom ovärt. Men nu är det frukost som gäller.
KISSES

two things


På den här bilden så finns det två saker som jag skulle vilja ha sisådär ganska jätte mycket. En av grejerna är skorna. Liksom, HUR LÄNGE har jag inte letat efter sådana därna? Och när ett par kom in på hm så tog dom slut fort som attan vilket resulterade i en riktigt ledsen Elin. Den andra grejen jag vill ha är mobilen, eller blackberryn. Jag är i akut behov av en ny mobil, men jag får ingen nu förrens den jag har verkligen är trasig. Så jag vet inte hur många utekvällar som jag har försökt att göra allt i min makt för att ta sönder den. Jag har slängt den mitt på dansgolvet, dunkat den i bordet på bakismat ställen och slängt den i marken. Men den jävlen håller alltid. Men det är när man verkligen behöver den som den alltid funkar. Sony Ericsson in my <3. Not.


i´m better than your ex and i´m better than you next

popcorn (X)
cola (X)
Let´s dance på tv (X)
en tjurig Olle på msn (X)

Den här kvällen blev inte så lugn som jag trodde. Just nu sitter jag faktiskt och velar mellan att ta bussen upp till stan i alla fall. Såna här lugna hemma kvällar är liksom inget för mig. Men hallå, jag klarade det i nästan tre timmar. Jag förtjänar ju nästan en guldstjärna i kanten för att jag iaf försökte.

did we grow apart, or did we just not grow together?

Fy tusan vad bra det känns att säga att det äntligen är helg! Den här veckan har vart både jobbig, seg och påfrestande med redovisningar och betygssnack. Jag blir alltid så nervig av sånt.
Ikväll blir det en lugn hemmakväll, med popcorn och cola. Jag är egentligen ganska festsugen (läs: DANSsugen) men jag har noll kroner i plånboken, så jag får hålla mig tills nästa helg PLUS att min kropp skriker efter sömn och lite vila. Så ikväll hittar ni mig alltså inte på dansgolvet utan hemma i soffan.
KISSES

tgif

Godmorgon!
Idag är det äntligen fredag och jag är i skolan som vanligt. Jag och Olof sitter och gör absolut ingenting i biblioteket medans vi väntar på att religionen ska börja. Ikväll blir det fredagsmys, för jag har varken pengar eller energi till att gå ut och slå klackarna i taket. Så jag ska köpa med mig en massa cola opch popcorn och spendera kvällen framför let´s dance som en vanlig Svensson.
KISSES

And I know that it´s complicated, but I´m a loser in love

And after all the boys and girls that we´ve been thorugh
Would you give it all up?
Could you give it all up?

If I promise to you boy
That I´ll never talk again
And I´ll never love again
I´ll never write a song
Won´t even sing along

I´ll never love again
So speechless
You left me so speechless



Dagen har bestått av plugg hela dagen. Och nu när jag är hemma består den av exakt samma sak. Jag har en massa matte att göra PLUS lite engelska och svenska C som förövrigt började idag. Vart väldigt stolt över mig själv idag, när jag fick reda på att jag fick MVG i svenska B. Det gjorde min dag så att säga. Men nu var det plugg ja, och för att inte dö totalt så har jag en massa John Mayer musik att lyssna på.
KISSES

say you love me and then put me in a lovesong

Effektiva Elin är verkligen här idag! Jag har båda hunnit städa och plugga en massa, och gud vad stolt jag blir över mig själv. Annars när jag har sådana här dagar så slutar det alltid med att jag inte gör någonting, men idag så blev allt av. Nu har jag bara lite matte och engelska kvar och sen är jag klar för dagen. Då blir det chill med chips framför en film Idag måste jag också säga grattis till min fina mamma som fyller år. Hon har fått en massa kramar, men hennes present är lite försenad så den får hon imorrn :)
KISSES

if it feels so good it can´t be wrong

Fyfasiken vad jag är effektiv! Jag har redan checkat av företagsekonomi och samhällen från min to-do- plugg-lista. Nu har jag bara en massa matte, en historia redovisning och engelska kvar och sen kan jag chilla resten av dagen. Eller jaja, städa. Men hellre det än att plugga faktiskt.

Jag slänger in två bilder som jag fastnade för förresten. Eller det jag fastnade för var håret och kläderna, lite så där lagom snyggt liksom.




studiedag

Fy satan i gatan! Jag somnade igår med en riktigt jävla huvudvärk, och vad vaknar jag med idag om inte exakt samma. Och jag som har studiedag och allt. Fast som sagt så är det en STUDIEdag då jag har tusen saker att plugga ifatt, plus att jag måste städa här hemma. Det ser verkligen ut som hej kom och hjälp mig. Så idag blir det alltså en plugg och städdag, om min huvudvärk tillåter. Men jag får väl göra som vanligt och knarka alvedon och ipren, det brukar ju släppa då.
Nu blir det frukost/lunch.
KISSES

if you think i look mad today, you should have seen me yesterday

Gud my god vad ont i huvudet jag har. Jag tror det seriöst snart kommer att sprängas, och så här har det vart större delen av dagen. Jag vet inte riktit om det beror på febern eller om det är migrän, hur eller hur så fungerar iaf inga värktabletter så jag får sitta med huvudvärken som den är. Som tröst har jag iaf lite nonstop och chips, plus glass i frysen. Jag håller också på att lägga en beställning på forever21. De har så grymt snygga grejer där och jag kan inte vänta tills jag åker till London innan jag får hugga tag i alla deras fina grejer, så nu kör jag på en smyckes beställning. Grymt snygga smycken har de verkligen.
KISSES

18 januari 2010

Just nu står jag i skolan med Matild och har grupparbete. Vi ska skriva om modets historia, men ingen av oss orkar jobba så vi flummar mest runt. Idag slutar jag jätte sent, runt fem. Sådär lagom kul. Men imorgon är det studiedag, med betoning på STUDIE då jag hr tusen saker att plugga ifatt. Snart ska Matild ochj jag ha vår hatlektion, engelska, med vår hatlärare, Maggie. Please, save us.
KISSES

du om någon borde förstå att man inte gör såhär mot mig

I en rad av idioter så står du längst fram.
Eller nej, det gör nog jag. Vad trodde jag egentligen liksom.
Whatever.

You can call me a slut you can call me a liar, I´ve got so many names now I can´t even deny it


Like a lady

Fy satan i gatan vad trött jag är. Gårkvällen spenderades först hemma hos Peter men efter lite tjafs och bråk så bestämde sig Olle och jag för att åka hem till honom istället. Vi köpte med oss lite mat hem från Burger King som vi åt i sängen (jag frös som ett as i mina converse. Antar att det är för kallt för dem) och efter det somnade vi båda två som stockar. Dock skulle vi ju upp skapligt tidigt för att komma iväg till vår balträning som vi faktiskt lyckades komma i tid till. Det vat grymt kul att dansa även om det inte gick så jätte bra, men det fixar sig väl förhoppningsvis med en massa övning. Efter balträningen så gick jag, Suss, Olle, Peter och Johan iväg för att äta lite på Steve´s för att sedan ta bussen hem. Och nu sitter jag här, arg, trött och tjurig plus att jag samtidigt måste göra en jäkla engelska redovisning tills imorgon. Först och främst så tänker jag iaf ta ett bad för att värma upp mig och sen behöver jag ringa ett nöd samtal till Suss. Det är dags för skvaller :)
PUSSS

my head and heart is on the dancefloor

Nu snart ska jag bege mig in mot staden och kvällens bravader. Det rimmade ju nästan! Först blir det somsagt fest hos peter, och sen får vi se om vi stannar kvar där eller drar vidare. Hur eller hur så ska jag trots minusgrader ikväll inviga mina converse för det här året. Jag orkar verkligen inte ha klackar och vinterstövlar tänker jag verkligen inte ha. Plus att jag även har på mig jeans och inte stumprbyxor. Det är nog första gången ever jag har jeans på mig på fest, men någon gång ska ju vara den första.
Vi ses i dimman.
KISSES <3

avatar

Igårkväll var det bio med Suss, Matild och Olle. Vi såg avatar och satan i gatan vad bra den var. Dock kläckte jag den smarta kommentaren till Olle om att den inte var så realistisk, och det påminde han mig om resten av kvällen sen. Jag sov iaf över hos Olle och på morgonen lyckades jag sammanlagt missa fem(!) bussar.
Ikväll är det fest hos Peter som står på schemat, men jag gissar att vi kommer dra oss in mot stan sen. Imorgon är det ju också balträning så jag får se till att hålla mig lagom lugn. Det får vi ju se hur det går.
Nu är det mat!
KISSES

14 januari 2010

Sitter hemma hos Susanna och pratar just nu med hennes otroligt söta 5 åriga lillasyster. Hon är så härlig och har riktigt med energi. Upp och ner, hej och hopp, ut och in och sen ner och upp. Det är nästan så man inte hänger med. Snart ska Suss och jag gå upp till Ekholmen och köpa lite godis till teatern vi ska gå på. Figaros bröllop heter den, och vad jag har hört av alla andra så suger den. Men hey, vad gör jag inte för ett bra etyg i svenska? Lite surt bara att det är samma dag som våran balkickoff. Men eftersom att jag ändå inte är helt frisk så är det bättre om jag inte går. Jag och mina favoriter kör utgång på lördag istället.
SMELL YOU LATER

Bild på mig och Suss från i helgen.

I´m kind of busy

Just nu är det skola och PA som gäller. Vi har en jättelång dag, slutar runt fem, och efter det är vi tvugna att gå på någon teater med svenskan. Dock vet jag inte om jag ska gå på den eftersom att den slutar vid tio, och då går min sista buss hem. Men jag får se. Innan teatern blir det nog i alla fall en sväng på stan.
KISSES


you know I´m no good

Puh, nu har jag pluggpaus. Har hela huvudet fullt med matte D och integraler hit och dit. Men skam den som ger sig, och jag ska fatta allt det där tillslut. Jag ska nog snart ta och koka lite kärleksthé och ha till plugget också, plus något annat gott att tugga på. Jag vet inte vad det är men jag pluggar alltid mycket bättre om jag har något att småäta på. Någon annan som det är likadant för?
KISSES

because of you I´m ashamed of my life, because it´s empty

Nu är jag äntligen hemma! Som jag skrev innan så var jag hemma hos Olle med Suss och vi tittade på film och åt lite. Olle och jag busade lite som vanligt, men sen var jag tvungen att åka hem för att plugga. Så nu sitter jag här, med böckerna uppslagna och borde nog sätta igång. Fast först blir det mat, potatis och purjolökssoppa, och efterrätt i form av äppelpaj. Yummäy. Känner att jag förövrigt stinker Olle just nu. Jag råkade nämligen öppna hans parfym plaska åt fel håll och fick typ hälften av innehållet på mig. Fiffigt Elin!
KISSES

13 januari 2010

Just nu är jag hemma hos Olle med Suss. Vi tänkte köpa lite godis och chips och titta på film, fast egentligen var det tänkt att vi skulle plugga, men nja, vi skippar det. Skolan idag var väldigt slapp, bara ett prov som gick sådär och efter det ett balmöte. Såna dagar gillar vi!
KISSES

look who´s alone now, it´s not me. It´s not me.

Jag är stolt över mig själv. Jag har lyckats plugga i hela två timmar och faktiskt trycka in lite fakta i huvudet trots feber. Snart ska jag äta lite kvällsmat och sen sätta mig och plugga igen, all night long. Jag är inte alls trött så det är ingen ide att jag ligger och vrider och vänder mig i sängen, då kan jag lika gärna plugga känns det som. Eftersom att jag ändå bara har ett prov imorgon + balmöte så gör det inte så mycket om jag inte sover så mycket. Men men, kvällsmat var det.
GOODNIGHT KISSES


still it hurts whit every step I take

Gud my God vad min dator är seg just nu. kan det ha något med all snö som ligger dä ute kanske? Jag är inte så insatt i allt det där, men hey, om tv´n kan få dålig sänding pga snön så kan väl bredbandet bli segt av det. Eller? Anywho, snart ska jag ställa mig i köket och laga till lite mat. Couscous sallad med chicken nuggets och keso. Yummäy. Min Ben and Jerry´s är också äntligen påväg hemmåt, men det krävdes mycket övertalning innan jag fick pappa att åka ner och köpa det. Och snart, väldigt snart, ska jag också sätta igång att plugga. Har inte gjort det än... Varför är jag en sån person som alltid måste skjuta upp saker till sista stund?! Det är något jag måste ändra år 2010.  Jag måste börja planera bättre. Nu blir det en massa text här känner jag, så jag ska väl runda av.
KISSES

Dagens insikt:
No more boys! I alla fall inte på ett bra tag. Livet är fan mycket enklare utan dem.

let´s get it on

Jag har totalt fastnat för Daddy´s little girls på mtv.com. Så jäkla skön serie så det finns ju inte. Men jag måste nog nästan slita mig från datorn för att plugga lite nu. Snart kommer också mami hem så då ska jag be henne åka ner och köpa lite glass (ben and jerry´s ofc) som jag kan kyla ner halsen med. Efter ca 20 koppar varmt thé så behöver jag något att kyla ner den med.
SMELL YOU LATER.

still a sicko

Jag är fortfarande hemma, halvt död med en svullen hals och feber. Alvedon och thé är mina bästa vänner just nu. Dock är ju sådär grymt uttråkad. Jag är väldigt social som person, och det är sällan som jag lyckashålla tyst i tio minuter. Så när jag är ensam hemma så blir jag väldigt vädligt uttråkad. Att två av mina grannar har haft inbrott den här veckan är en annan sak som jag känner att jag måste ta upp, då jag är livrädd för att det helst plötsligt ska kliva in några maskerade män och sno alla våra grejer. Fast frågan är ju om jag inte skulle välkommna dom bara så jag får prata lite, för jag funderar seriöst på om man kan dö av att ha tråkigt. För i såna fall gör jag nog det snart. Gud vad svammel det blev här nu. Det är nog febern som talar. Men på tal om något helt annat så har jag blivit kär igen. Fast denna gång inte i en röst, utan i ett linne. Liksom när man har sån jävla otur i kärlek med män som jag har, så får man väl se till att rikta den på andra, mer matriella saker. De sårar än inte lika mycket. Detta är iaf vad jag är kär i. Ett linne som Sonia Rykiel designade för HM, och som jag varken har hittat på hemsidan eller i affärerna. Och nu kära vänner så är det så att jag måste, MÅSTE, ha dessa linnen i båda färgerna. Annars går jag under.
PUSS OCH ADJÖ

pic: minoutfit.se

I don´t wanna go there no more

Jag tror jag är kär. Eller jag är kär i en röst. Kan man vara det? Jag är i alla fall kär i denna killes röst, och jaa, kanske lite i hans utseende också för ful det är han ju inte. Killen jag snackar om är i alla fall John Mayer och han är totalt örongodis (jaja, ögongodis med) för mig.

Cause you can´t handle me

Idag har jag verkligen tillbringat hela dagen i sängen. Jag har tittat på en massa gamla serier på mtv.com och ätit knäckebröd som river skönt i halsen. Snart tänkte jag ta tag i mig själv och sätta igång med lite plugg, bland annat en etikuppgift som ska vara inlämnad imorgon. Dock har jag ingen aning om vad jag ska skriva om, men det är sånt som löser sig. Jag har även pratat med Suss om helgens planer. Vi har båda bestämt oss för att lägga festandet på hyllan för en viss framtid. Vi måste båda spara pengar och känner att alla sena nätter börjar ta ut sin rätt. Dock så är det ju ingen som tror på oss när vi säger detta, eller det är iaf ingen som tror på mig. Olle säger att jag kommer kunna hålla det i max en vecka, och sen kommer jag synas ute på Ågatan igen. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om det, mer än att det kommer bli svårt. Riktigt svårt. För redan igår kände jag suget efter att dansa, ha kul och släppa loss. Men jag har ju alltid varit ett wildcard, så vad kan man egentligen förvänta sig.
KISSES

i can put my arm around every boy i see, but they all just remind me of you

Idag är jag hemma med feber, täpt näsa och en jätte jobbig hosta. Egentligen ska jag inte klaga, för jag har bara mig själv att skylla. Att gå ut med strumpbyxor och högklackat i fredags när det var si så där -23 grader på kvällen var väl inte mitt smartaste drag. Men det var en riktigt rolig kväll, so I guess att det var väl värt det i slutändan. Eftersom jag är hemma idag så vet jag inte riktigt vad som händer. Jag hade tänkt sova lite, det har jag inte kunnat göra på hela natten. Annars blir det väl till att läsa en massa bloggar.
KISSES

nothing compares too you


<3


now she´s sleeping in my bed, god I wish that she was dead

Nej jag tror jag skiter i min söndagsångest. Istället ska jag ta ett varmt bad, fixa mina naglar och dra ner till solariet. Gotta love it.
PUSS

I´m gonna make it easy for you

Söndag. Veckans jobbigaste och tråkigaste dag. För mig betyder söndagar bara en massa måsten hit och dit och idag består det av plugg och städning av rummet. Egentligen skulle jag bara vilja ligga kvar i sängen hela dagen och sova, men nej, det är dags att ta tag i mig själv. Så för att få en bra start på dagen så börjar vi med en bra frukost: Mannagrynsgröt, kärleksthé, apelsiner och mammas nybakade bröd. Hur fasen ska jag kunna äta upp alt?
KISSES

wake up in the morning feeling like p diddy

Bildbom från igår. Jag älskar mina vänner.







Jag har inga bilder från när vi väl kom fram till stan, där har jag aldrig tid till att ta kort :)

 


stuck on repeat

Nej, jag är inte död, men det känns fan som det. Gårkvällen blev lyckad, lite för lyckad om man kan säga så. Just nu ligger jag nerbäddad i sängen och kan knappt gå upp. Bakis är alltså bara förnamnet. Plus att jag har ont i varenda muskel och led i hela kroppen för att jag spände mig så mycket igår när det var kallt.
Just nu hade jag tänkt avnjuta let´s dance avsnittet som jag trodde jag hade spelat in, men tydligen var det nått vajsing med boxern för det kom inte med. Så jag ska titta på lite film och äta mitt bästa bakis craving: ostbågar !
KISSES

livet är en fest

Nu är det förpepp hemma hos Suss med mina favoriter. Senare drar vi iväg till Platens så jaa, syns vi i dimman? :)

det skulle jag tycka vore så jävla roligt



Alltså detta är så min humor. Kan titta på det hur många gånger som helst :)


please, don´t call me. I got no service in the club.

Nu är jag nyduschad och klar och ska snart bege mig ner till Kisa för att handla lite inför ikväll. Eftersom att olle (den lilla jävlen) ligger hemma och är bakis så orkar han inte köpa nya strumpisar åt mig. Så jag tänkte titta vad älskade sandströms här i Kisa har för utbud gällande sånt. Helst vill jag har ett par med mönster eller volang, men just nu får jag väl ta vad de har. Jag är fortfarande inte helt hundra på vad jag ska ha på mig ikväll, eller hur jag ska ha håret. Eftersom att det dock inte snöar längre så kan jag ju i princip ha vilken frisyr jag vill, utan att blåsten och allt ska förstöra. Fan vad ytlig jag låter nu, men skit samma. sånt är kul <3
KISSES

It´s a hard thing faking a smile when I feel like I´m faling apart inside.

Idag är jag hemma. Med bara en mattelektion kändes det totalt ovärt att överhuvudtaget åka in till skolan. Just nu lyssnar jag på the beach boys och ska snart äta lite frukost/lunch. Senare ikväll blir det bussen hem till Suss med Olof och Fredrik. Hemma hos Suss blir det först middag med mina favoriter och senare förpepp innan vi drar in till krogen. Det känns som det är precis vad jag behöver. Goda drinkar, en massa skratt och dans. Det är vad jag behöver för att komma över dig, även om det är just dom sakerna jag acossierar med dig. Dock har jag ingen aning om vad jag ska ha på mig. Det är kallt och snorhalt ute, så högklackat och stumpbyxor är väl uteslutet. Men jag får se. Nu blir det frukost/lunch.
KISSES

Jag och mina två favoriter på en förfest för några månader sen.

let your body take control

Jag är trött. Jag är hungrig. Jag vill ha godis. Jag orkar inte med mer trubbel och bråk. Jag vill bara sova. Imorgon ska jag ha riktigt kul och bara glömma allt. Det behöver jag.
GODNATT

songs of 2009



Jag tycker det är ganska coolt när de sätter ihop låtar såhär, och att allt faktiskt låter bra är ju också ganska coolt. Så denna kommer jag troligtvis spela sönder totalt de närmaste dygnen.

Annars hag jar inte så mycket att säga. Jag är trött som fan om man nu får säga så och har bara lust att gå och lägga mig. jag fick även reda på att jag har en lektion imorgon och då känner jag att jag lika gärna kan stanna hemma istället för att bara åka fram och tillbaka. Så imorrn tar jag sovmorgon :)

KISSES


back to school again.

Idag var det riktigt segt att gå upp kan jag säga. Har inte gåt upp innan nio på hela lovet, och idag var jag tuvngen att traska upp redan vid sex. Så idag är det en trött Elin som tvingas igenom en hel skoldag med jobbiga och onödiga lektioner där man bara pratar om vad man gjort på lovet. Gjorde man inte spånt i typ ettan eller vad?
Humöret är alltså inte på topp idag, och det blir inte bättre av att jag snart har en extremt tråkig engelska lektion och ett prov att plugga till när jag kommer hem. Måste nog nästan köpa lite godis att trösta mig med sen.
Nu tänkte jag vara lite social med de andra i klassen.
KISSES

so just pull the trigger

Alltså, jag vill verkligen inte börja skolan. Jag är inte redo. Jag vill ha en veckas mer lov och bara sova ut. Och gud vad ångest jag har nu, för idag skulle jag verkligen plugga, men har jag gjort det? Nej. Suck på mig själv. Aja, nu tänkte jag ta en snabb dusch och sen titta på tv. Sen är det dags att sova.
GOODNIGHT KISSES

inspiration







Pics: cobrasnake


 

Okej, nu SKA jag sätta igång och plugga... snart.


Ke$ha

Just nu sitter jag och lyssnar på Ke$has nya album på spotify. Samtidigt försöker jag klura ut när fasen jag egentligen börjar skolan. På internet står det att jag börjar imorgon, men på mitt schema som jag fick innan lovet så står det att jag börjar den 11. Skolan är ju nästan för bra på att informera tycker jag. Men samtidigt kan de ju inte säga nått om jag inte kommer förrens den 11, eftersom att det står på schemat. Det känns ganska lockande om jag får säga så...
Men nu tillbaka till Ke$has album. Det är riktigt bra faktiskt. Många bra festlåtar och sånt gillar vi. Mycket.

Girl, your such a backstabber. Girl, your such a shittalker.

Gud vad trött jag blir på vissa människor. Egentligen kan jag inget annat än att skratta åt det, men samtidigt gör det så jävla ont så jag kan inte. Jag är bara så grymt trött på allt det här, och mest på dig. Du gör samma misstag om och om igen, och verkar aldrig ångra dig eller tänka efter. Just nu orkar jag inte med dig.
over and out.

I do my best not to want you

Idag är det Onsdag. Det betyder att det är Torsdag imorgon, vilket också betyder att skolan börjar imorgon. Det här lovet har gått så förskräckligt fort så jag vet nästan inte vad jag har gjort. Jag har spenderat alldeles för många dagar i sängen, tänkandes på helt fel kille.
Sista dagen på lovet måste dock också tyvärr spendera med plugg och planering. Jag har ett religionsprov på fredag, så det kan vara ganska bra att börja plugga lite till det.
Annars har jag inte så mycket mer att säga mer än att jag fick en CHOCK när jag vaknade. Det var nämligen snökaos utanför fönstret och jag som verkligen vill ha vår nu började nästan gråta. Så för att slippa se skiten så har jag dragit ner persiennerna i mitt rum igen. Då kan jag iaf låtsas att solen lyser utanför.
PUSS

What goes around.

Just nu är jag så förbannat nöjd med min bloggdesing. Jag vet att det ser cp ut i explorer, men som sagt fixar jag det en annan dag. Ikväll blir det en så där slappis kväll. Jag ska snart koka lite thé och göra några mackor och titta vidare på gamla the hills avsnitt. Om det är nått som får mig riktigt glad så är det the hills. På nått sätt kan jag relatera till Lauren. Det hon har vart med om, både med vänner och med killar är så likt det jag har vart med om. Så hon är en stor förebild för mig.
Men nej, nu blir det thé.
KISSES

tattoo

Jag har länge funderat över att tattuera mig och har kommit fram till tre saker som jag ska tattuera in. En av dem är fågeln ovanför, den ska sitta på min ankel/fot. En annan sak är ett hjärta som ska sitta på axeln eftersom att "de som älskar mig alltid finns bakom mig vad jag än gör". Det tredje är en text i nacken. Jag har inte riktigt kommit fram till exakt vad det ska stå, jag velar mellan never hesitate och live your life. Det kanske tom. blir båda två? Det jag vet med säkerhet är iaf att jag kommer skaffa min första tatuering iår, helst innan sommaren.
PUSS

your a bad boy for not even missing me, your a bad boy for breaking my heart.

Idag mår jag bra. Hörde ni det? IDAG MÅR JAG BRA.

Den här fina tösen är allt jag har. Och det menar jag verkligen. Jag är hennes supergirl och wingman, och hon är min stöttepelare och kloka vän. Jag älskar dig. Mer än du förstår.

I need a visit to vienna.


Den här låten har spelats konstant hemma hos mig idag, den och många fler med Sahara Hotnights.

Deras musik är sån där bra-för-själen liksom. Lite peppande på nått sätt.

KISSES


Don´t you let me go tonight.

Idag har det inte blivit mycket bloggande. Istället har jag klurat lite på min bloggdesign och äntligen är jag nöjd. Nu är bara problemet att den ser olika ut i firefow och explorer, men det orkar jag inte fixa idag.
Annars har jag inte gjort så mycket idag. Det var tänkt att jag skulle plugga, men så blev det inte.
Senare ikväll blir det nog tv mys med lite glass och sånt gott, måste ju lägga på mig lite fett nu när det är så JÄVLA kallt ute som man tror att man ska fröfrysa bara man sticket ut fötterna.
Snart ska jag hjälpa mina päron att slänga ut granen. Äntligen säger jag. Jag är trött på jul, snö och allt som hör till. ge mig vår, sommar och vämre.
Thats all.
KISSES

Jag ger långfingret på kärleken.

Just nu vill jag ha vår, värme, sol, glass, converse, shorts, kavaj, fina vänner på en trappa utanför skolan och bra musik. Jag vill skolka från tråkiga lektioner och dansa mig igenom svettige sommarnänner på ett dansgolv nånstans. Jag vill ha lycka, glädje och kärlek som Matild skrev.
Men 2010 har bara börjat, och jag känner på mig att det kommer ha mycket att bjuda på.



If the lies don´t touch you then the truth will.

Idag har jag haft en äckligt bra dag om jag får säga så.
Den började redan igår, med en mys och film kväll hemma hos Olle med Suss och Renee. Vi tittade på Eden Lake (värdelös och vidrig skräckfilm. De den inte) och efter att Suss och Renne tagit bussen hem efter lite snöbollskrig så gick Olle och jag in igen för att titta på jiddra inte med Zohan. Vi somnade framåt fem någongång och gick inte uåå förrens vid halv tre. Då bestämde vi oss för att baka scones och sedan ta en sväng på stan.
Nu är jag hemma och sitter och gosar med en katt som tydligen tycker att jag har vart hemifrån för länge. Han är för mysig och fin.
Snart tänkte jag ta och fixa lite med de nya grejerna som mami och jag köpte på Ikea och efter det blir det dusch och nagelfix. Jag tänkte satsa på en stark rosa sommar färg bara för att protestera mot den här förbannade äckel vintern. Blir ju halvt ihjäl frusen så fort jag sticker ut fötterna genom dörren.
PUSS

3 Januari

Idag har jag vart på Ikea och handlat med mami hela dagen. Efter det släppte hon av mig hemma hos Olle och vi har tittat på film med lite folk. Nu tänkte vi spela lite spel och vaa lite sociala. Imorgon blir det nog mer shopping och plugg framåt kvällen.
KISSES

I forgotten about you.
Your officially erased.


it´s not confidential, I got potential.

Jag är en sådan person som lätt blir uttråkad. Här hade jag planerat en hemma kväll med chips och film, men redan nu börjar det krypa i fingrarna på mig. När mina vänner frågar vad fasen jag gör inne på msn nu (jag är ute i princip varje helg och slår klackarna i taket) så känner jag hur gött det skulle vara att stå mitt på dansgolvet och skrika till musiken. Eller hur kul det skulle vara att shota med mina tjejer eller leka lekar med bartenden på plaza. Och det är en vecka kvar tills nästa helg. Suck.
Tur att det är lov lite till så jag hinner ta igen det med vin och filmkväll hemma hos Lina. Mycket mys på det.
KISSES

weird.

Bloggen ser cp ut och det kommer den göra tills jag orkar fixa det.




















The seventh thing I hate the most about you,
you make me love you.

Dagens Elin.

Ibland tänker jag rätt men gör fel. Som idag när jag skulle laga middag till min familj.
Baconinlindad kycklingfilé med klyftpotatis och beasås var det meningen att det skulle bli.
Så jag traskar in på affären och köper allt, tror jag.
När jag dock ska sätta igång och laga mat märker jag att det är nått konstigt med kycklingen.
Det är nämligen inte fileér utan lite här och var sticker det fram ben och sånt.
Jag har alltså lyckats få tag på en påse med lår och klubbor.
Nu får inte jag vara i köket längre, för mamma skulle klura ut nått sätt för hur fasen vi ska lyckas linda in kycklingklubbor i bacon.
Jag säger i alla fall att det är tanken som räknas.

I keep dancing in the moonlight.

Idag är det andra dagen på det nya året. Det är lördag och jag hade planerat en utgång, men nej. Jag känner att jag orkar inte. Istället ska jag köra en hel Elin-dag. Jag ska kolla på filmer, ta hand om mig själv och dricka cola med en massa is.
Olle som är i Kisa har idag bombat mig med sms om hur tråkigt och jobbigt det är att vara här. Jag skrev at han då borde tycka synd om mig, jag bor här 24/7. Han är här i nån dag för att åka skidor.
Idag tänkte jag också fortsätta på min ansökan till FIDM. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer dock, och jag vet inte riktigt om jag ens vågar skicka iväg den. En termin kostar 30 000 dollar, och fy fan vad förbannad jag skulle bli om jag kom in, men sen inte skulle kunna gå där för att jag inte har råd. Men på nått sätt ska jag iväg, det handlar bara om att ta lite genvägar som mamma brukar säga.
Nej nu hörrni ska jag nog klä på mig och borsta tänderna. Det vankas helg fika.
Over and Out / ek'

1 Januari 2010.

Idag har jag raderat alla mina gamla inlägg. Jag vill börja om på nytt. Det är ett nytt år och jag vill lämna det gamla bakom mig. Jag orkade inte med alla de gamla depp inläggen som när allt kom till kritan handlade om samma saker. Dig.
År 2010 tänker jag göra till ett bra år. Jag tänker sluta falla för svin, ha det riktigt jävla kul och umgås så mycket jag kan med mina vänner. Jag ska göra det bästa jag kan utifrån mina förutsättningar och jag ska göra det riktigt jävligt bra också.

No matter how hard it is,
im gonna be fine without you.

Over and out / ek'

RSS 2.0