101030,

Har haft en riktigt skön kväll. Tagit en snabb PW runt Kisa och sen tagit det lugnt. Målat om naglarna och pluggat lite tills imorgon då jag har en lektion i stil och färg. Efter morgondagens lektion blir det en tripp på stan med Matild och efter det åker vi hem till henne för en massa fix. Har längtat och peppat till imorgon hela veckan, älskar superfredag.
PUSS & GODNATT.

my new jacket,

Denna goding hängde jag undan idag. Fick tag i den sista 34an och ska köpa den imorgon. Är galet nöjd.

baby how we spoon like no one else,

Sitter på bussen hem från LKPG. Har träffat matild på stan och fikat lite. Vi sprang även runt halva stan för att hitta nått fint tills imorgon. Ingen av oss lyckdes något vidare och jag köpte istället min efterlängtade poncho och hängde undan en skinnfransjacka på HM. Uträttade även lite ärenden på systemet. När jag kommer hem ska jag städa lite och laga mat åt mamma. Hon kommer bara hem en snabbis för att sen dra iväg på möten. Siktar även in på ännu en ganska lugn kväll ikväll. Har ju trots allt skola imorgon + att det är obligatoriska fredags utgången. THAT'S ALL.

Let´s have a toast for the assholes,

Lyssnar på Kanye Wests nya låt Runaway och peppar inför Zumba passet som jag ska gå på ikväll. Har aldrig vart på det förut så det ska bli skapligt kul. Jag hoppas bara inte jag gör bort mig för mycket. Peppar även lite inför imorgon då mina två finisar och jag drar iväg till Norrköping. Peppar även MYCKET inför fredag då vi ska ut på busigheter.
KISSES.

100929,

Idag blir det även en tripp till af. Ska se om jag kan få lite bidrag eller en praktikplats. är så extremt trött på att bara sitta hemma och vill ha något att göra. Ikväll ska jag träffa Simon som har vart ute i Europa i nästan en månad. Har saknat honom. Så vi ska prata en massa strunt och titta på film, just like the good old times. Nu ska jag hoppa i ytterkläderna och bege mig ner till af.
KISSES.

tisdag,

Har varit mer eller mindre död idag. Tror jag har nån infektion i kroppen eller så för jag är så himla trött och hängig. Mår även lite illa så jag har typ sovit bort hela dagen. Om man lägger ihop allt jag sovit de senaste två dagarna så tror jag det blir ungefär 16 timmar vilket är skapligt mycket för mig. Brukar annars sova omkring 6 timmar varje dag. Men aja, orka annalysera mina sömn rytmer. Ska istället hoppa in i duschen och sen sova lite till.
PUSS.

100927,

Imorse hade jag dödsångest. Var så trött så jag funderade på att tejpa upp mina ögonlock. Hade en lektion och stil och färg och drog sen in till Stan för att träffa Matild och Suss. Vi åt kina buffé och jag köpte med mig lite men väldigt välbehövligt smink hem. När jag kom hem runt tre slocknade jag direkt och vaknade vid halv åtta. Så nu sitter jag här, klarvaken och smsar med Matildis och hur peppa vi är tills fredag. Helt galet att det enda jag egentligen ser fram emot i livet är helgen då jag får gå ut. Someone´s got a problem liksom...
PUSS.

mtv,

Jag älskar mtv's tv tablå på söndagar. Först är det hard times of RJ Berger och efter det Valemont. Sen är det dags för my life as Liz och sist men inte minst Jersey Shore. JS är ju ett av mina favoritprogram. Så himla bra och mycket bättre än den svenska verisionen kungarna av Tylösand som bara är äckligt. Tacka vet jag orginalet.
GODNATTPUSSAR.


P.S. Jag längtar redan till nästa helg. It's gonna be AWSOME!

tatuering,

Jag känner att det verkligen är dags för mig att skaffa min tatuering snart. Har velat göra en sedan jag fyllde 18 vilket är mer än två år sedan, men jag har aldrig riktigt orkat ta tag i det. Dessa ovanför är i stil med vad jag tänkt mig.

 


söndag,

HEY BABY I`M A ROCKSTAR. Tog en riktig sovmorgon idag och små tittat nu på life of ryan. Stör mig dock på att de alltid har det som marathon på mtv, det är alltid samma avsnitt och aldrig nått annat. Idag ska det btw städas här hemma och sen blir det nog lite övningskörning.
That´s all.

since you've been gone my life has moved on quite nicely actually,

The Pretty Reckless debutskiva släpptes för ett tag sen och det är vad jag lyssnar på ikväll. Taylor Momsen från Gossip Girl är ju sångerskan och jag måste säga att hon gör ett riktigt bra jobb. Så ikväll rockar jag här hemma i min ensamhet, men det är sånt som behövs ibland även om jag egentligen är ett jävla sällskapsdjur.
PUSS.

Länk HÄR!

full,

... och inte på alkohol utan på mat. Har käkat både vegetarisk wok och hemgjorda hamburgare idag så jag är helt död verkligen. Och nu ska jag försöka trycka i mig en munk med. Haha, tjockis Elin har svullo kväll gånger tusen. Ska ta en dusch snart med, känner mig sådär lägom fräsh just nu.
PUSS.

change,

Har blivit lite förändringar här på bloggen idag. Ny header och en tjusig ram runt. Känner jag mig rätt så har jag väl ändrat det snart igen, gillar ju som sagt förändring. Har även sökt lite jobb och lagat lite mat. Inte mycket som händer idag med andra ord.
PUSS.

jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din,

Idag har jag nog vaknat på fel sida, eller rättare sagt har min kropp gjort det. Känner mig helt svullen eller typ full av vatten. Mams blir självklart orolig och tror det är mitt hjärta som spökar trots att alla läkare vi har träffat säger att min lilla åkomma inte är så farlig. Har fruktansvärt ont i handleden idag med, trots att det är mer än en månad sen som jag ramlade på longboarden och slog till den. Huvudvärk har jag med OCH en jätte jobbig blåsa på tungan. Får alltid såna när jag håller på att bli förkyld så jag bara går runt och väntar på att den ska bryta ut. Så idag är det jag som tar det lugnt. Fick inte så mycket sömn inatt heller då alla tror att jag alltid är ute på helgen (I don´t blame them, för det är jag nästan jämt). Efter X antal sms och telefonsamtal fick jag stänga av mobilen helt.
Nu ska jag dricka tè, tycka synd om mig själv och titta på Max som sover.
PUSS.

this it the time for bravery,

Blir mysis hemma ikväll och istället peppar jag inför en så kallad reunion nästa fredag. Blir nog en massa folk från gymnasieklassen. Ligger förövrgit hemma och gosar med min håriga herre och ska nog gå ner och poppa lite popcorn. Ha en fin kväll. PUSS.


fredag,

Idag har jag mått som jag förtjänar. Gåarkvällen var jättekul även om den där öppna baren på Solo nu i efterhand inte känns lika bra som igår. Kvällens planer är ännu oklara. Det ligger mellan hemma kväll eller en ganska nykter (iaf för min del) utgång med ett par killkompisar. PUUSSS.

torsdag,

GODDAGENS. Sittter på bussen hem från Linkan. Har vart på riskettan och efter det blev det pannkakslunch hos Suss. Nu ska ja bara hem en snabbis och duscha+sminka mig för att sen åka hem till Suss igen. Vi ska förfesta lite och sen gå på Solos öppningsfest. Blir även plarå ikväll. PUUUUSS.

you are not yoy when your hungry,

Sitter och bölar efter att ha tittat på cityakuten. Det var avsnittet när Mark dör och det är så fint. Att jag i princip är bedövad i halva ansiktet gör inte saken bättre plus att jag mår illa av bedövningen. Har alltså varit hos tandläkaren nu och rotfyllt min tand. På grund av det har jag fått avboka allt idag så istället får jag ligga inomhus och dregla medans det får en gångs skull är fint väder ute. Funderar dock på att dra ut på en ordentlig PW. Känner nämligen för att röra på mig.
PUSS.

andI'mlikeyeahfuckyou,

Ska baka en kladdkaka och gotta mig med. Imorgon börjar allvaret igen med träningen och på torsdag drar jag och Suss på en nyöppning av en butik i Linköping. Jag har även sett till att vi är välkommna på efterfesten på Platå. Kommer bli redigt kul och förhoppningsvis får något nytt och fint följa med hem då de har en massa fina erbjudanden.
KISSES.

100921,

Glad tjej här! Orkar inte berätta varför men låt oss bara säga att jag har medvind just nu. Har spenderat stora delar av dagen vid datorn/tvn. Såna dagar behövs ibland även om tv tablån inte är den bästa. Nu tänkte jag äta lite och sen blir det övningskörning. Körkortet ska bli mitt innan jul.
PUSS,

+ + +

 


what have I become,

Blev ingen fotografering idag då den skulle ägt rum ute och vädret i princip suger. Vi försöker nu istället boka om den så att den ska passa allas scheman, men det är lättare sagt än gjort. Ska till tandläkaren, af och körskolan imorgon och på torsdag har jag riskettan. På fredag har jag lektion i stil & färgning plus att jag ska hinna med tre tränningar också. Fullspäckat med andra ord. Samtidigt håller jag på att bli sjuk med. Antar att en PW igår i spöregnet inte riktigt var vad mitt immunförsvar orkade med. Längtar efter helgen även fast jag inte har något direkt inplanerat. Det har pratats om bio eller filmkväll, men känner jag mig själv rätt så blir det väl ändå utgång.
KISSES,

100920,

Måndag och jag planerar inför morgondagens fotografering. Ska bli riktigt kul faktiskt. Har förövrigt övningskört runt med mamma i hela Kisa och har städat lite på rummet. Nu tittar jag på top model och tänkte hänga upp mina nya gardiner. Intressant va.
PUSS.

say your feeling it like me,




make a wish,

Idag fyller min finaste finis och bästaste bästis 19 år. Grattis Matild och hoppas du får precis vad du vill idag, för du förtjänar allt guld och glitter i hela världen (plus lite till).
Och nu till något helt annat. Ska rösta idag och alla bloggare skriver ju att de är så stolta moderater och blablabla. Jag kan då istället säga att jag är en stolt sosse och miljöpartist så det är på det blocket som min röst hamnar idag. Och om nu någon har något negativt att säga om det så bring it on, är redan irriterad så det räcker.
That´s all. PUSS.

Två bilder på Matild och jag. En från Rom och den andra från en av alla våra utgångar.

bang bang,

Blir.Så.Irriterad.
Vissa personer går mig alltid mer på nerverna än andra, men jag antar att det är en del av livets naturliga gång eller nått.

afterlife,

Idag vaknade vi alla upp hemma hos Suss. Var riktigt mysigt och igår var totalt lyckat. Mycket skratt och en aning för mycket av det goda för mig. Centerpartiet delade ut bakis tabletter på stan och vi stannade inte på nått ställe i mer än en halvtimme innan vi gick vidare till nästa.
Har övningskört i Stan idag och det gick helt okej. Mamma och pappa är mer nervösa än vad jag är. Tittar förövrgit på teen mom maraton och ska snart äta.
PUUSS.

we dance to the beat,


Den här veckan är det somsagt tvp födelsedags tjejer som ska firas. Det betyder girl gone wild gpnger två och crasier then ever. Vi ses imorgon, om jag lever.
PUSS.

vuxenpoäng,

Jag har sökt en helfarts kurs i nationalekonomi på Linköpings Universitet till våren. Så nu håller jag båda tummarna och tårna för att jag kommer in, vilket jag är 99% säker på att jag gör.
KISSES.

VAR TYPISK SVENSK!

Riktigt bra film med ett bra budksap, för vi vill verkligen inte ha in rasism i riksdagen.


100917,

Idag ska jag vara typiskt svensk och klaga på vädret. Det är grått och äckligt ute plus jätte tung luft som alltid gör så att jag får ont i huvudet, och idag är inte en bra dag för sånt. Vi har ju nämligen två födelsedagstjejer den här veckan så ikväll kör vi på födelsedagsmiddag följt av utgång med dom bästa ever. Kommer bli galet kul nu när Suss är hemma också, har inte festat med henne på hela sommaren.
Vid tolv ska jag förövrigt sätta mig på bussen int till Linköping för att först åka till gymmet och sen hem till Suss mammas lägenhet i stan. Sen ska vi handla allt och hämta upp Sanne och Matildis.
KISSES.

100916,

GODDAGENS. Var ganska seg imorse så det blev inget Linköping idag och Suss och jag kör på gym imorgon istället. Väntar på att mamma ska komma hem så att vi kan åka ut och övningsköra lite. Har förövrigt en mega träningsvärk i armarna sen igår, de typ skakar och har sig så fort jag lyfter dem över huvudet.
PUSS.

onepiece?

Alltså jag förstår inte den här hela hypen över den så kallade onepiecen. Jag gillar inte mjukisbyxor och sånt där överhuvudtaget, men vem fasen vill gå runt och se ut som en förvuxen bebis frivillgt? Såg en tjej på station som helt seriöst gick runt med en sån där för några dagar sedan, och det såg inte riktigt klokt ut. Hoppas denna "trend" försvinner lika snabbt som den kom, för det ser ju helt förjävligt ut.

Dagens damp var härmed avklarat och med det säger jag godnatt.

15 September,

Vart i Linköping idag. Träffat Matild och lämnat cv'n på stan. Gymmet med Suss som även fyller år idag (grattis). Övningskört och sitter just nu hemma. Livet flyter på, jag längtar tills fredag och mitt största problem just nu är att min nagel precis gick av.

PUSS.


I´m fine.

I know the feeling så att säga.


I don´t wanna wake up knowing that I don´t have a future,

Sitter och dricker té, suprise suprsie på det liksom. Försöker få ihop nånting bra till fredag, då både Suss och Matild fyller år den här veckan så var det tänkt att det skulle bli rejält med pangpang och smällkarameller tills utgången då, men allt bara rinner ut i sanden. Hade dött för en egen lägenhet just nu så att vi alltid hade kunnat vara där och strunta i dumma föräldrar. Lyssnar på denna också och funderar på vad jag ska ha på mig imorgon då jag ska traska runt på stan och lämna ut cv'n. Vill ju ge ett bra första intryck liksom.
KISSES.

Rebecca Stella,

Lite Lady Gaga aktig, och jag älskar ju Lady gaga så jag måste ju i princip gilla den här med.


100914,

Idag var jag på ett strålande humör trots att jag råkade försova mig och inte hann iväg till Lkpg. Jag hittade nämligen en massa bra jobb nere på af men nu när jag ska skicka iväg mina ansökningar så väljer min dator att totalt laga ihop. Den vägrar samarbeta. Nu är frågan om jag,
1. PMS dampar loss på den och börjar gråta
2, PMS dampar loss på den och kastar ut den genom fönstret eller
3, PMS dampar loss på den men vägrar ge mig och startar om den tills den funkar.

To be continued.

I´ve got my swag in a bag.

Fytusan vilken fin dag jag har haft idag! Började dagen tidigt med ett prov för att sedan åka hem till Suss för att fika. Vi tog sen bilen in till stan och strosade runt i affärer och gick efter det till gymmet/simhallen där vi busade runt. Efter det blev det en svängom i Mjärdevi där Suss skulle byta bil med sin mamma och sedan stan igen. Vi åt lite och pratade om allt mellan himmel och jord. Har verkligen saknat henne i sommar.
Imorgon blir det en tur till arbetsförmedlingen och sedan en tripp in till stan. Ska möta Matildis för en fika och lämna ut lite cv´n.
Just nu sitter jag förövrigt och väntar på att min BUS ska torka så att jag kan gå och lägga mig.
PUSS & GODNATT.

100912,

Idag är jag på sjukt dåligt humör. Skulle egentligen övningskört in till Linköping med mamma, men sen i en korsning får jag motorstopp och då helt plötsligt går en säkring i bilen. Så nu är pappa nere i garaget och försöker fixa det samtidigt som jag är fast här hemma i Kisa. Har verkligen ingen aning om vad jag ska göra idag. Borde plugga då jag har prov imorgon, men det kan vänta. Var ju sugen på att traska runt i affärer och titta på en massa kläder. Mtv har även slutat funka på min tv och det kunde inte komma mindre lägligt då det är jersey shore ikväll, vilket man inte kan missa.
Trevlig söndag.
PUSS.


UPDATE:
Tänkte ta ut min ilska på mitt ostädade rum och göra det skinande rent, men det funkade mindre bra. Istället råkade jag se till att min fina, vita lampa åkte i golvet och gick sönder. Så nu har jag ett halvstädat rum och är argare än innan. Hur fasiken ska den här dagen sluta?

I keep dancing on my own,

Friheten jag känner nu har även en baksida. Ingen att spendera en tråkig lördagskväll med. Ingens arm att somna på. Ingen att bråka med över vilken film man ska hyra. Ingen som snarkar alldeles för högt och sover för länge.

Ändå vill jag inte ha vem som helst. Jag vill inte bara hitta någon. Inte vill jag ha dig tillbaka dig heller. Jag vill hitta den rätta. Den som får magen att pirra och kinderna att rodna. Det spelar ingen roll hur lång tid det tar eller om jag är för kräsen. För jag kan skippa armen att sova på och att bli väckt av snarkningar på natten, så länge jag vet att dig är dig jag väntar på så är det för de rätta skälen.

You know that love kills.

monki.


I wanna run with the wild horses.

Lyssnar på Bon Iver och filisoferar lite över kurser till våren. Blir en lung kväll igen. Behövs verkligen.


100911,

11 September. Läskigt att det redan har gått nio år sedan planen krashade i WTC. Kommer ihåg den dagen väldigt tydligen faktiskt. Hade precis kommit hem från skolan och både mamma och pappa hade slutat tidigt och var båda hemma framför tv´n. Förstod egentligen inte så mycket just då vad som hade hänt, men det gjorde väl ingen. Dagen efter var det ett stort möte i gympasalen och alla höll en tyst minut. Det är läskigt hur livet för så otroligt många människor kan förändras så snabbt och vilka konsekvenser det sedan fick. Muslimer har i princip alltid blivit attackerade och påhoppade för vad de tror och tycker, men efter den 11 September har det vart helt insane. Jag tycker själv att det är välidgt fel. Man kan inte klandra ett helt folk för vad några personer som hade samma religion gjorde. Al quida är extremister och sådana finns inom alla religioner, även kristendomen, men det är USA inte så noggrana med att säga. Liksom, Adolf Hitler var kristen men ingen har anklagat kristendomen för förintelsen. Jag vet dock att han gjorde som han gjorde utan att skylla på bibeln eller sin religion, men på något sätt så tycker jag ändå att det är lite lika. Häromdagen läste jag i tidningen att det var några super kristna personer i USA som skulle bränna koraner för att "hedra" dom som dog idag för nio år sedan. Genom att kränka och förnedra en annan religion skulle de alltså minnas dom som dog då. Genom att kränka kommer man ingenvart, snarare genom att förstå och acceptera, och det är något som USA som land borde ta lärdom av.

Med detta säger jag trevlig lördag. Jag själv är upptagen på annat håll men skola, övningskörning och en massa måsten.
PUSS.

Friday I´m in love.

Sitter hemma i myskläder och tittar på Criminal Minds. Första fredagen på jag vet inte hur länge som jag inte är ute och busar. Orkade inte helt enkelt, då jag har haft en väldigt lång dag. Dubbelpass i toning 13.45-17-45 och innan det gym i två timmar. På dubbelpasset passade jag på att tona mitt hår så nu är jag mörkmörk brunett. Lite som en blek och svensk Pocahontas ungefär. Slocknar när som känner jag så nu slänger jag in handuken.
PUUSSS

100910.

MOBILBLOGG. Sitter på bussen påväg till Lkpg. Första anhalten är gymmet och sen blir det dubbelpass med toning. PUSS.

I´m in love ...

With a Sweater. Galet att jag aldrig lyckas hitta rätt karl att falla för, men kläder faller jag för som furor. Denna gång är det en riktigt sköning från Monki men jag visar den inte förrens jag har den i mina ägor.
Med det säger jag godnatt.

It´s a big, black cloud over my town

Hemkommen från Ulrikamarknad med mamma. Fick med mig två drömfångare hem, en som ska upp ovanför sängen och en mindre som ska få hängra runt halsen. Fick även med mig en hemsk huvudvärk så nu knaprar jag ipren och hoppas på att den är borta tills imorgon. Då är det nämligen en tur på stan och gymmet som gäller för att sedan åka till skolan och tona håret igen på ett dubbelpass i hår & frisör. Nu tänkte jag plugga lite inför ett prov om hårtyper och dricka mängder med té.
KISSES.


Förresten, glömde säga att jag nog har hittat kursen jag ska läsa i vår. Franska steg ett. Dock på halvfart men det passar nog mig bäst.

100909.

Väntar på mamma som ska komma hem lite tidigare från ett möte. Ska försöka tvinga med henne på Ulrikamarknad så att jag hinner övningsköra lite med. Sitter förövrigt och väntar på att alla mina grejer ska komma hem, men det tar hundra år.
Nu är det dags att göra det bästa av den här dagen.
PUSS

100908.

HOLA GUOPAS. Jag måste säga att jag är riktigt förbannat glad just nu. Hösten är så fin, allt är fint och Suss är hemma igen. Livet rullar på och allt är tametusan bra. Har inte känts så här bra på flera veckor. Idag tog jag mig förövrigt en sväng på stan efter min körlektion och jag hittade ett och annat plagg som ska få följa med mig hem på fredag. Har även lyssnat på Robyns nya: body talk pt 2 och jag måste säga att den är riktigt bra, men dock så berör den inte lika mycket som den förra. Låtarna här är mer disco och på den förra var det texterna som verkligen fastnade och fick en mening. Nu längtar jag spänt efter den sista delen.
KISSES

this pain is killing me.

Fuck visdomständer. Har så ont att jag i princip är bortdomnad i min vänstra ansiktshalva och smärtan har gjort att jag nu börjar må illa. Snart tar jag tamefasen fram borrmaskinen och tar bort den själv, för tandläkaren kan ju inget göra än säger han. Nu slänger jag mig i sängen igen.
Puss.

If your for real and not pretend, then I guess you can hang with me.

Nu när jag är igång lite halvt med skolan så är jag riktigt sugen på att läsa någon kurs i vår. Eftersom att jag ändå inte har något att göra och hatar att bara gå omkring så kan jag lika gärna läsa något kul. Funderar på webbdesign eller historia, eller kanske något med ekonomi. Får se helt enkelt. Hur eller hur ska jag boka in en tid med syon på arbetsförmedlingen så ska hon få äran att hjälpa mig lite.
Sitter förövrigt och funderar på kvällens stora fråga: vad fasen ska jag ta på mig imorgon?
Med det så slänger jag in handduken och säger godnatt.

run to the hills.

Dricker té och läser på lite om animal farm. Dampar också lite på lägenhetsutbudet i Linköping. Det märks att det är en student stad så att säga för det finns nada av intresse just nu. Och de lägenheter som låter bra är bara sådana som man byter med varandra, och vad har jag att byta med? Ett rum i mina föräldrars hus i Kisa. Liksom vem fasen nappar på det?
Anywhoo, kanske ska återgå till pluggandet. Sammanlagt har jag väl läst i si så där tio minuter...
PUSS.

100907.

Igår fick jag äntligen träffa Suss som har vart borta i princip hela sommaren. Hon, jag och Matild tog en fika och åkte sen hem till hennes mammas nya lägenhet och pratade om hur jäkla kul vi ska ha nu när hon är hemma igen. Vi börjar allt med en hejdundrande utgång nästa helg då vi går all in och tar igen allt hon missat i sommar. Längtar redan. Igår hann jag även med att färga ögonbrynen och köra ett två timmars pass på gymmet.

Idag hade jag tänkt klicka hem lite grejer från internet och sen ta en powerwalk med moder. Måsta även plugga lite inför ett engelska prov imorrn.
PUSS.

100905.

Har inte så mycket att säga idag. Känner mig fri och glad för första gången på väldigt länge och hösten känns inte så hemsk. Nu ska jag duscha och sen blir det bones.

PUSS


tips från coachen.

När jag var på gymmet i fredags så var det runt den tidpunkten då biggest loser gick på tv. Jag måste säga att det var faktiskt förbannat peppande att köra 45 minuters kondition samtidigt som man tittade på det, för jag kände verkligen att jag inte vill se ut så eller vad jag ska säga. Jag tänkte liksom "elin för fan träna på så svetten bara rinner för du vill väl inte bli sådär fet och fläskig". (överviktiga personer behöver ej ta illa upp). Det fungerade som en slags väckarklocka så att säga. Så nästa gång ni gymmar: titta på biggest loser.

my drinkin' is killing me.

Klockan är halv tio och jag är lite halvt tipsy. Hade tänkt lägga in en super cool bild. men jag orkar inte så ni får stå ut med bara teeeeext. Snart ska vi in till stan och dance our asses of, flörta med lite dj's och bara ha kul liksom. Sånt som vi alltid gör en fredag. Enda skillnaden, NO BOYS ALLOWED. Och jag har inte rökt på tre veckor, plus i kanten på det. (och om jag mot förmodan bryter det ikväll så räknas det inte, det är mitt lördagsgodis)
PUUUUUSSS


glömde säga detta:
Just gonna stand there and watch my swag, because I know how much it makes you mad. Makes you mad. Sug på den du.

100903.

Idag är det fredag och fredag betyder för min del fest. Den traditionella och obligatoriska fredags utgången. Jag och Matild har planerat en tjejkväll men känner jag oss rätt (vilket jag gör) så slutar det annorlunda. Vi får helt enkelt se vad denna september kväll har att erbjuda oss.

dalai lama.


Seeing people change isn´t what hurts. What hurts is remembering who they used to be.

Inatt smsade jag och Suss med varandra. Vi pratade om allt roligt som ska hända när hon kommer hem och att man ska ta vara på livet. Sen kom vi in på andra saker. Förändring. Hon frågade mig om jag hade förändrats nått nu i sommar, då vi inte har träffats på nästan tre månader. Jag sa nej, jag är fortfarande samma gamla vanliga Elin fast med en annan hårfärg. Suss sa då något väldigt klokt för hon är klok min fina vän. Hon sa att vi nog själva faktiskt inte märker när vi förändras och blir något annat, vare sig det är till det bättre eller sämre. Vi lever nog vidare, med insikten att det är alla runt omkring som ändrar sig. Samtidigt sa hon att hon tyckte att det var bra att jag inte har förändrats något, för hon gillar den gamla vanliga Elin. Imorse när jag vaknade tänkte jag på det här, och dessa tankar har sedan följt med mig hela dagen. Är jag samma gamla vanliga Elin? Har jag trots allt denna sommar har inneburit inte förändrats något alls? Svaret på detta är både ja och nej. Samtidigt som jag har förändrats så har jag lyckats hålla kvar vid vissa delar av mig själv. Det komiska i det hela är att delarna jag gillade är de som är borta, och istället har de osäkra tankarna krypit närmare ytan och lever nu i princip i hela mig. Hela jag är som en minusladdad, negativ atom som så fort den stöter ihop med något åker iväg åt andra hållet. Jag är på något sätt gått in i mig själv och sakta men säkert har allt detta negativa ätit upp mig innifrån och ut. Det är som om att ett svart hål bor i bröstet och suger åt sig allt positivt och mina försök till att skratta och vara glad. Jag känner mig som ett skal, en yta. Jag vet inte riktigt när det blev så här och hur jag kunde låta det gå så långt och på något sätt skulle jag vilja säga att allt är ditt fel, men jag kan inte. Jag har faktiskt ingen annan än mig själv att skylla för detta, för jag hade inte behövt stanna så länge. Jag kunde släppt taget och låtit dig gå men istället beslöt jag mig för att kämpa och försöka. Jag gav allt och när det inte fungerade visste jag inte vad jag skulle göra så jag lät allt stanna inombords. Fyllde mig själv med alla ord, tankar och hat. Just nu önskar jag att jag kunde göra som den stora, svarta killen i the green mile, han som kan suga ut det onda, och bara spy ut allt. Bara ta allt jag känner innuti och få ut det. För jag är trött på det här. Jag orkar inte må så här och jag vill ha tillbaka den gamla Elin. För det är inte bara du Suss som gillar henne. Det gör jag med. Och om man kan förändras till något annat, kan man då inte också förändras tillbaka?
Over and out.

jag har glömt hur man andas.

Idag är en riktig fin höstdag, men det känns inte som att jag inte kan suga in allt det fina ordentligt. De senaste veckorna har verkligen tagit hårt på mig och sakta men säkert brytit ner mig. Känner mig inte som mig själv längre och jag vet inte vad jag ska göra för att hitta tillbaka.

100901.

Inget känns bra just nu. Tankarna bara far runt i huvudet och det är bara en massa saker jag vill ha hela tiden. Får inte ut det jag vill av livet. Ses.

RSS 2.0