sunday.

Segaste söndagen på länge. Vaknade bakis och äcklig med smink nerkladdat i hela ansiktet. Gårdagen var dock kul. Var ute och dansade med mina fina. Tog sen en taxi hem med mörtis och ja, han säger att jag är underbar när jag är full. Eller iaf sakerna jag säger då... Imorgon börjar en ny kurs på uni. Budgetering och kalkylering. Jag ber till gud att kursen är roligare än vad den låter. Det var väl egentligen allt för nu.
PUSS.

orangea.


Jag har gått och kärat ner mig totalt i orangea väskor. Har redan införskaffat mig en mörkgrön liten clutch men känner att en orangea skulle vara nästan snäppet bättre!

Bilderna är från /stockholmstreetstyle/

onsdag.

idag la jag allt åt sidan och hade en elin dag. blev först en snabbis tur på stan, sen träffade jag sanne för lunch, ännu mer stan och sen en fika. efter det var det dags för gym och nu sitter jag här hemma helt död. var ju sisådär ett halv år sedan jag gymmade sist så är helt jävla stel i kroppen och gissar på att jag kommer ha en major träningsvärk imorgon. är förövrigt lite sur då jag förut idag fick värsta suget på att spela the sims, men tydligen så ska ju det jäva fi... spelet inte funka på mac eftersom att det är ett pc. dator som dator tycker ju jag, men det tycker tydligen inte spelet. imorgon blir det nog en runda på stan igen, har egentligen totalt köpstopp då jag måste köpa möbler till mitt och martins nya crib (babe och jag har ju även ett vad om hur mkt pengar jag kan spara tills den 15de) men måste verkligen hitta en ny vinterjacka trots att jag idag letade i ALLA affärer i lkpg utan att hitta ngn..
AJA, that's that. PUSS:

.


tenta.

har iprincip bestämt mig för att hoppa tentan på fredag och ge gärnet på omtentan i januari istället. finns liksom ingen chans what so ever att jag kommer klara den. känns ändå bra att jag har så pass insikt i mitt eget kunnande och av min egen kapacitet så jag kan komma fram till ett sånt här beslut. mår heller inte så bra just nu då jag år pågod väg att få magkatarr igen och då jag börjar få stressutslag. jaa, där har ni en update om mig och mitt iv era jävlar. puss.

saker att längta till.

- den 25. LÖN & STUDEIBIDRAG <3
- 29 oktober. Dagen eter fittentan i externredovisningen. Ska seriöst elda upp de böckerna..
- Julafton, Vem fan längtar inte dit?
- 2 Januari. Flytten till nya lägenheten med babe. Hittade så mycket fint igår med grabben som vi MÅSTE köpa.

Ska förövrigt snart sätta mig att plugga lite. Sen bär det av hem till Matild för mys och snack plus lite vin. Vi sticker nog in till stan och Platå sen för att trakassera babe och tvinga till oss gratis drinkar. Inte helt fel att vara tillsammans med en bartender.

Förövrigt borde jag få cred för att jag är världens bästa flickvän. Gick och handlade imorse och gjorde sen pannkakor till frukost, och nu har jag diskat ALL disk. Råkade även slå sönder en av mörtis finaste tillrikar med, klantig som jag är. Får se om han märker något annars håller vi tyst om det, OK? Men ja, plugg var det. Ska bara se om det inte finns något annat i lägenheten som måste göras... typ tvätta fönstren eller något..
PUSS:

sambo.

Jag och min mört ska flytta ihop. Jag ska med andra ord bli linköpingsbo och vi har fått den finaste tvåan någonsin. Flyttar redan den 1 januari så imorgon åker jag och karln till mio och ikea för att spana in nya soffor. Can´t wait.
PUSS.

life.

Sitter i mörtens kalla lägenhet och dricker te. Har precis varit och pratat med stångåstaden och fått konstaterat och jag och min karl har blivit erbjudna en lägenhet. Nyrenoverat badrum och kök, resten får vi göra sjäva. Inflyttningen sker första januari. Då är bara frågan om man ska tacka ja eller fortsätta leta. Borde verkligen sätta igång att plugga nu, då jag har en tenta om 10 dagar. Första riktiga stora tentan. Borde nog vara nervös men jag har inte ens orkat börja funderar över det en. Ångesten infinner sig nog några dagar innan i alla fall. Vill att mörten ska komma hem nu. Så vi kan sitta i sängen, prata en mass strunt och dricka te. Så han kan lära mig fula ord på polska och jag kan mobba hans uttal. Livet är ganska fint just nu ändå. Trots att det är svinkallt och höst på riktigt.

yey.

Snygga tjejer och snygga kläder från /stockholmstreetstyle/. Den sista tjejen är ju även Linköpingsbruden Madelene de la motte, vilket är lite sådär lagom coolt.

punkt

alltid lika roligt när man upptäcker att man glömt laddaren hemma hos mörten och mobilen ligger och blinkar och har sig för att den dör any minute. även lika kul att upptäcka att den där uppgiften på typ 468436739847643 sidor som man har planerat att börja med i två veckor ska vara inlämnad om en vecka. # fuckingshitylife&fuckingstupidgirl.

we're sure a cute for two ugly people.

Hinner inte vara hemma i en timme innan helvetet bryter loss igen. Stänger in mig på rummet med min håriga prins och drömmer mig bort. Pallar inte vara kvar här, så sticker väl in till Linköping ikväll igen. Känns bättre så.

puss.

Flydde ångesten och stressen för några dagar och bosatte mig hemma hos Martin. Skönt att slippa tänka och låta det värsta tänkabara senariot vara att man får frysa på natten eftersom att karln alltid snor täcket. Sitter (borde) iaf och pluggar medans han är iväg och kännar pengar på Platå. Är ensam tills halv fyra någon gång och jag ska tamefan sitta uppe hela tiden och plugga ifatt allt jag är efter. Thats all. PUSS:

. .


GO FUCKING RIGHT.

Just nu är allt fel. Totallt jävla fucked up fel. Eller det känns så i alla fall. Lugnar mina äckliga nerver och dämpar prestationsångesten med ett glas vin, på en måndag.. Känns så där halvt okej att det enda som får mig på någorlunda bra humör just nu är alkohol, liksom hej alkolist på det liksom. Annars suger skolan som vanligt, det är fett kallt ute och jag får min vanliga höstdepression. Sådär lagom lägligt då jag egentligen borde sitta och plugga 24/7. Men istället konstaterar jag att livet suger och går och gömmer mig i sängen. Det funkar då fan inte bättre, men är galet mycket enklare. Det var allt. PUSS PÅ ER FÖR FAN.

elin-ryck.

Igår när jag satt och fikade med Martin fick jag ett sånt där Elin ryck. Vart helt besatt av att jag just i denna stund ville tatuera mig. Tyvärr stängde tatueraren fem min efter att jag just kom på det, men vi bestämde att vi sticker dit på fredag på hans drop in tid och hoppas på det bästa. Jag ska alltså tatuera mig igen. Can´t wait! Annars hänger jag mest i skolan där jag i princip ändå inte gör någonting. På fredag åker jag maybe porbably yes till Malmö.
PUSS:

I came to win.

Get ready for it.

kanelbullens dag.

Lite typiskt sådär att det idag är helt okej att trycka i sig hur många bullar som helst, när jag började min no sugar challange igår. Den går förövrigt ut på att inte äta något socker på två veckor. Jag ska alltså hålla mig borta från godis, kakor, läsk, oboy, choklad, fika, drinkar och chips i tåv veckor. Vi får väl se hur det går, men fytusan vad jag vet att jag kommer må bra av det. Idag sitter jag förövrigt (som alla dagar) och pluggar.
THAT`S ALL.
PUSS.

d e a d .

Idag känner jag helt ärligt för att gå och dö. Uni tar seriöst fucking livet ur mig. Fritid och stressfri vardag, vad är det liksom? Hinner ju förfan knappt äta eller gå och kissa och än mindre sova. Har egentligen just nu lust att hoppa av skiten, men det tänker jag inte. Ligger så äckligt efter bara och fattar inget.. Blä. Klagoinlägg gånger tusen här men seriöst, FUCK EXTERNREDOVISNING. Saknar nästan min äckliga gamla bitterfitta till lärare i organisering. Liksom hellre henne än det här..

be mine.

Jag har verkligen förälskat mig i denna väska från /zara/. Total kärlek på den.

SÖNDAG.

Detta är en söndag från helvetet. Har inte riktigt prioriterat rätt denna vecka så har EXTRAMT mycket att plugga ifatt. Fuck it alltså, när det är fint väder och allt...

girlsnight.

Gårkvällen vart riktigt lyckad! Det var jättetrevligt och kul att lära känna en massa nytt folk särskilt då alla är från lite överallt i Sverige. Det blev en massa god mat, världens godaste efterätt (gini <3) och vin. Mycket skratt, prat om framtidsplaner och en massa allmänt babbel. Kvällen slutade runt tolv då jag var dödstrött och somnade som ett litet barn. Jag hade ju egentligen planerat in utgång med efter denna vecka förtjänade jag lite sömn. Ikväll blir det en lugn kväll. Ska plugga ifatt lite, äta middag med familjen och sova hehe.
PUSSPUSS:

RSS 2.0