made me learn a little bit faster, made my skin i little bit thicker.

FJÄRRILAR I MAGEN. Kvällens dejt gick bra. Känns fint på något sätt. Rundar av dagen med mys i sängen med kissen och lite kurslitteratur. GODNATT.

gingers have souls.

somnade sent och vaknade tidigt. låg och sträckläste kurslitteratur tills jag somnade med boken på näsan och en katt på magen. nu är det bara att fortsätta. har vart på latsidan när det gäller skolan i några dagar så måste verkligen läsa ikapp. annarrs blir det en tur på stan med matilda idag. antar att det blir ett besök på vårt favvis ställe wookaway och sen lite presentletande eftersom majsan bjuder in oss på födelsedagskalas imorgon. avslutar dagen med fika/bio med martin. tror eller snarare vet att detta blir en bra dag! PUSSSS. (måste förövrigt färga min utväxt nu med då hela håret har fått ngn ful rödbrun färg... ser ut som en freking weasley typ)

kvällens dilemma.

ska jag gå ner till köket och ta något att äta, trots att jag ligger i en uppvärmd säng med borstade tänder. fördelen är ju att jag ju faktiskt är hungrig och inte kommer kunna somna om jag är det. nackdelen är ju att om jag går ner kommer min säng bli kall och jag är tvungen att borsta om tänderna... alltså shit, varför är mitt liv så komplicerat och jobbigt för? kan inte en vänlig själ bara komma hit med en smörgås? någon? nähee....

what do you do, when you know something's bad for you, but you still just can't let it go.

KÄNNER ATT DENNA BLOGG BLIVIT SOM NÅGON SLAGS KRIGSZON, GANSKA DÖD MED ANDRA ORD. SPENDERAR MEST TID MED ATT PLUGGA OCH JOBBA. HAN DOCK MED EN AFTERWORK I LÖRDAGS OCH EN FILMKVÄLL IGÅR. JUST NU SITTER JAG PÅ BUSSEN HEM OCH KOMMER TROLIGTVIS DÄCKA I SÄNGEN DIREKT. PISSVÄDER IDAG MED, FAST DET GÖR INTE MIG SÅ MYCKET. GANSKA SKÖNT ATT MAN KÄNNER ATT HÖSTEN ÄR PÅ VÄG. THAT'S ALL. PUSS.

Imma be.


Torsdag.

Nu: Seminarium på LiU
Sen: Lunch med Majsan och Matilda samt shopping
Senare: Avslutningsfest på Platå med jobbet

Ha en fin dag! XX

23-08-11

Första dagen på LiU och sem universitetsbrud är här med avklarad! Är ganska trött nu då jag inte sov mycket inatt och var tvungen att gå upp tidigt. Har dock haft en riktigt kul dag och det är så jävla roligt att få sätta igång att plugga igen. (ge mig en vecka så vill jag säkert skjuta mig själv för att jag skrev det där). Ska förövrigt snart äta och sen läsa en massa kurslitteratur till morgondagens föreläsning.
PUSS:

your so fierce!

 

/imfancy/

 

´Denna kvinna alltså. Finner ingen ord för hur jävla snygg hon är. Verkligen en girlcrush.`


space-nails.

 

/Signe/

 

 

SÅ.JÄVLA.SNYGGT.


18/08/11

Tre ord beskriver min gårkväll: Nollor, en massa skrik och spöregn. X antal nolleklasser koliderade igår utanför mitt jobb och stod och skrek på varandra mitt i spöregnet. Släng till en springtävling genom city också med ungefär 500 deltagare så börjar vi närma oss. Känner mig även otroligt gammal när jag vet att det är 95or som börjat ettan idag. Med andra ord är det fyra år sedan jag nollades första gången...

Idag blir det också jobb (suuuuprise!) men först en liten shoppingtur/fika med Matilda och Sanne på stan. Måste köpa en kalender och ska även hitta något annat fint för mina drickpengar som jag fick igår. Jag måste ju liksom ge mig själv en liten morot när jag jobbar så hårt :)

That´s all.

university chick.

Idag är det ju för fasen exakt en vecka kvar tills jag börjar universitetet! Jag är galet pepp men även riktigt nervös. Ska gå på jakt efter någon slags kalender imorgon plus en ny väska. Blir även ett besök hos optikern och sen troligtvis jobb.
GODNATTPUSSAR.

I want your drama, the touch of your hand.

FÄRDIGJOBBAD FÖR IDAG OCH SITTER NU PÅ BUSSEN HEM. DISSADE FILMKVÄLL DÅ SÄLLSLAPET FÖRLORAT EN MATCH MOT HATLAGET. INGETT BRA TILLFÄLLE MED ANDRA ORD. ANNARS HAR JAG SPENDERAT DAGEN HOS MATILDA DÄR JAG ÄVEN SOV. HON, MAJSAN OCH JAG KÖRDE VIN/TACOKVÄLL INNAN VI DROG IVÄG TILL MÅNDAGSKLUBBEN. INTE VART DÄR PÅ ÅR OCH DAR. FÖRUNDRAS ÄVEN ÖVER HUR MÄNNISKOR SOM JAG TKR ÄR ASSMÅ NU TYDLIGEN FÖR GÅ IN PÅ KROGEN. DEN ENDA VETTIGA FÖRKLARINGEN ÄR VÄL ATT JAG HAR BLIVIT GAMMAL... TACK FÖR IDAG. PUSS.

tough love.

Känner mig sådär lagom cool när jag sitter här hemma i PJ och nördar Tough Love med Steve Ward. Tittar samtidigt på en massa kurslitteratur som jag måste beställa hemma och letar lägenhet som en galning. Nästa punkten på schemat är att ringa csn med de har tydligen inte öppet på helgen. Skönt med en sån här dag förövrigt. Har vart så mycket stress och jobb hit och dit så väldigt skönt att bara få sitta hemma och skita i allt. Ikväll blir det nog dock en film/myskväll.
PUSS.

crazyness.

galen dag/kväll på jobbet så nu blir det skönt att få åka hem och sova. innan jobbet blev det en snabb shoppingrunda och jag fick med min älskade jacka hem plus ett par nya jeans och en skjorta. väldigt välbehövligt. imorgon släpper jag förövrigt en bomb här på min välbesökta blogg. något som kommer förändra aaaallas liv föralltid typ. puuuuuuuss.

CSN.

Har suttit hemma hela dagen och räknat fram och tillbaka. Hur mycket kan jag ge i hyra? Hur mycket har jag att röra mig med? Hur mycket studiemedel får jag? Har även fått hem boklistor och välkomstbrev nu så nu känns det verkligen att det är på allvar. Pirrar lite i magen faktiskt. Måste upp till IKEA snart igen och fortsätta shoppingen. Behöver gardiner, kuddar och annat sånt där smått och gott. En ny säng skulle ju inte sitta helt fel heller. Kunde knappt sova något inatt bara för att jag låg och tänkt på allt. Gash, om mindre än två veckor så bor jag i Örebro.
PUSS.

remember all the sadness and frustration and then let it go.

Sov över i stan igårnatt och var ledig från jobbet idag så blev en dag på stan med först Maja och sedan Matilda. Skönt att få en paus och hinna med livetb lite, blir lätt lite för mycket jobb annars. Annars leker livet. Planerar inför Örebro och hösten.
PUSS.

Simplicity.

 

//knightcat//

 

`Gick och beställde mig två sådana fina, tunna ringar i silver igår. Till reducerat pris med och måtten är gjorda efter mina egna fingrar. Ibland är det allt bra att ha en guldsmed inom familjen.´


freaking happy.

Har precis fått bilderna på tvåan i Örebro mejlade till mig av brodera mi. Den var riktigt jävla najs alltså. Kaklat badrum, ett stort och ljust vardagsrum med trägolv, fint kök och en klädkammare. Vad mer kan jag önska liksom?!? Så imorgon blir det en tripp till IKEA med mamma innan jobbet för att börja handla en massa köksgrejer och handdukar etc. Älskar sånt där alltså. Att få inreda helt själv och bestämma hur allt ska se ut. Happy Elin med andra ord.
PUSS.

bara ben.

 

//carolinesmode//


trött brud.

DÖD ÄR BARA FÖRNAMNET. HOPPADES PÅ EN LUGN KVÄLL PÅ MÖRNERS MED SATAN I GATAN VAD FULLA MÄNNISKOR KAN VARA JOBBIGA OCH RESPEKTLÖSA. EN SAK ÄR SÄKER, DET HÄR JOBBET ÄR INTE BRA FÖR MITT UTELIV. EFTER ATT SE HUR VISSA BETER SIG PÅ FYLLAN SÅ FÅR DET MIG ATT VÄLJA BLI NYKTERIST PÅ HELTID. NU ÄR DET SÄNGEN SOM GÄLLER. PUUUUSSS. 

jag blir så dum av dig.

känner att min blogg i stort sätt berstår av att jag berättar att jag ska jobba, så varför göra ett undantag idag? jag ska med andra ord jobba kvällspasset. ha en bra lördag och dansa/shotta lite åt mig med. pusspuss.

la work.

Ska snart hoppa in i duschen och sen sticka iväg till jobbet. Ska försöka slänga i mig något att äta innan med. Känner att det blir en stressig dag, fredagar på Mörners när det är fint väder är allt annat än lugnt. Fast hey, hellre mycket att göra än folktomt. Har förövrigt lyckats hitta några fina lägenheter i Örebro nu. Pirrar i magen på mig bara av att tänka på hur kul jag kommer ha och hur jag ska inreda den.
PUSS:

i-n-s-p-o

//Ellen C/Stockholmstreetstyle//

 

´ Måste införskaffa mig ett par svarta converse. `


nattsvammel.

Kom hem från jobbet för ett tag sedan och ligger nu i sängen och försker att bli trött. Nackdelen med mitt jobb är ju att jag dricker cola hela tiden för att inte bli så varm, och för er som inte vet det (ironi) så innehåller ju cola en hel del koffein. Så ja, pigg Elin nu helt enkelt. Har även lyckats gå och dra på mig någon slags förkylning + halsont vilket är väldigt tyspiskt mig när det är fint väder och sådär. Förövrigt så har jag min fina håriga, lilla bebis jämte mig som i stort sett har tagit över större delen av min säng. Det är fan en sensation att han som inte ens är en halv meter kan fläska ut sig så mycket. Det var allt för mig. PUSS.

565

sitter och väntar på bussen som ska ta mig till sture f, sturefors med andra ord. liksom, alla andra hänger på sture p men jag som är mkt coolare än alla andra kör på sture f.. där blir det en chill-grill kväll hos majsan med en massa gott och lite öl. känner på mig att det blir en fin kvällq! puss.

.

Stop bringing me down like this. You are making my heart heavy and my mind blue. Just let me be happy.

you had my heart inside your hand, but you played it to the beet.

Satan i gatan vad najs väder det har varit de senaste dagarna! Tycker synd om de som började jobba den här veckan och går miste om detta. Dagen har förövrigt spenderats med min mor. Vi åkte iväg och la oss på stranden och stekte lite, och nu blir det snart käk. Blir en lugn kväll då jag inte orkar ta min någonstans överhuvudtaget. Dör ju lite halvt när jag bara förflyttar mig från nedervåningen och upp till mitt rum. Ska även börja ta tag i det här med körkort nu med. Känner att det är ganska lame att vara 21 år och fortfarande visa legget som jag skaffade när jag var 15 när jag ska ut. Annars är ju det där med att faktiskt kunna köra bil också ganska najs.. That´s all. PUSS.

just say fuck it,

blev visst en vinkväll på 55an med matild + en massa andra. inte helt fel faktiskt..

det är fest hos mig ikväll och du är välkommen in.

KLOCKAN ÄR 12.:10 OCH JAG HAR PRECIS VAKNAT. BORDE GÅ UPP DIREKT OCH STÄDA BORT KINAMATS KAOSET I VARDAGSRUMMET INNAN DET FLOCKAS EN MASSA MYSIGA FLUGOR.. GÅRKVÄLLEN VAR FÖRÖVRIGT MYS. MITT KVÄLLSSÄLLSKAP VAR SÅDÄR LAGOM BAKIS SÅ VI TITTADE PÅ FILM OCH LA OSS TIDIGT. DET VAR VÄL UNGEFÄR ALLT JAG HAR PÅ HJÄRTAT JUST NU. PUSSPUSS.

RSS 2.0