ice ice baby.

Säsongsavslutning på Måndagsklubben ikväll. Med andra ord så vet ni nog vad jag gör ikväll. BORTA BRA MEN HELVÄCK BÄST på er allihoppa.

just my luck.

Bestämde mig för att åka longboard i det fina vädret idag. Gick ganska bra i början tills jag ramlar rakt på rumpan och vrickar till hela handleden. Som tur var var det på vänster handen så jag kan fortfarande rocka loss imorgon på sommarens sista måndagsklubb. Nu blir det middag och sen raka vägen ner till solariet.
PUSS.

I´m beyond repair so just give me back my broken parts.

Idag ska jag ha en Elin dag. Allt ska handla om mig och jag ska bara ta hand om mig själv. Ta ett riktigt långt bad, måla naglarna, sola och fixa håret. Känner att jag behöver en nystart efter mina insikter den här helgen.
PUSS.

ni behöver inte ens läsa.

Idag känns inget bra. Jag känner mig inte så förut, jag känner mig förändrad. Jag har äntligen kommit överfund över att jag absolut inte alls vill ha dig, och nu känns det tomt. Har längtat efter den här stunden i snart ett år, och nu när jag väl är här så känns det tomt. Jag har suttit fast i den här berg och dalbanan så länge att det nu känns konstigt. Samtidigt har jag kommit fram till att jag vill vara själv. Jag vill inte ha någon annan. Jag vill inte att någon ska titta på mig. Ingen får röra mig. Jag är min egen och jag är trött på att folk (killar) ska se mig som något slags objekt. Jag vill inte höra hur snygg jag är, vilket fint leende eller vilka fina ögon jag har eller höra frågan "har du kul ikväll då". Jag vill träffa någon som diskuterar välfärdspolitik eller invandrarfrågor. Någon som kan föra ett samtal om något annat än om vilken shot som är godast eller hur bra/dålig låten som spelas är. Ser jag så jävla dum och ytlig ut så att jag inte kan ha något intressant att säga?
Idag är jag inte alls på humör och här blir det bara en massa jävla svammel. Så jag ska istället dricka té och lyssna på regnet. Ett eller annat sex and the city avsnitt blir det nog med.
puss.

together we´ll dance in the dark.



Peppelipeppepp. Dricker cider och lyssnar på my one love Lady Gaga.
PEEEACE.


100827.

Ikväll blir det trots allt som hänt senaste dygnet utgång. Först ska Matildis och jag äta med hennes föräldrar och sen blir det en massa fix och trix. Hoppas på en fin kväll, cause that´s exactly what I need right now.
PUSS.

100826

Det som jag hatar mest med att bo 1694307 mil utanför linköping är att mina bussar går så sällan. Som nu får jag sitta och vänta i typ en timme på min buss som jag sen måste sitta i en och en halv timme på innan jag är hemma. Det enda positiva med idag är att jag har tentat klart italienskan. Förutom det suger allt, till och med vädret. PUSSAR 

100825.

Idag har jag:
Åkt till Linkan och fikat med Matild
Haft körlektion
Vrålpluggat det sista inför mitt slutgiltiga prov i italienska imorgon

Imorgon ska jag:
Åka till Linkan
Göra prov
Gå till Berzan
Träffa Matildis
Gymma

Just nu vill jag:
Ha ett liv
En massa pengar
En tatuerad, snygg kille med pengar, bra jobb, egen lägenhet, bil och körkort samt som kan åka longboard.
En massa nya kläder
Och återigen, ett liv.




100824.

Idag blir jag inte klok på vädret. När jag promenarade ner till arbetsförmedlingen så hann det börja och sluta regna tre gånger samt vara fint väder. Jag kan även tillägga att den promenaden tar tio minuet en kvart ungefär.
Anywho, har som sagt varit på arbetsförmedlingen och slösat bort två timmar av min dyrbara tid på saker som jag redan visste. Ska snart äta lite lunch och plugga italienska för att vid halv tre nångång ta bussen in till Linkan för att möta upp Matild. Vi ska till hjärta till hjärta idag.
Thats all. PUSS.

break bad habbits.

Nu är snart hösten här och det sker alltså en major förändring. Det är inte bara kvällarna som blir mörkare och vädret som blir dåligare utan även jag ska nu förändras. Jag känner att jag måste bryta mina dåliga vanor som jag har skaffat under sommarlovet. Jag måste sluta äta en massa gott 24/7 och sluta dricka mig stupfull X antal gånger i veckan. Jag kan inte längre sitta uppe till tre och titta på sex and the city eller låta gymkortet ligga och ruttna i plånboken. Nu jävlar ska jag ta tag i mig själv.

Jag ska:
1. Börja träna två/tre gånger i veckan och powerwalka med mamma. (yes, jag är inte den enda i familjen som behöver röra på fläsket).
2. Vända tillbaka dygnet. Klarar inte av att vara helt borta om dagarna.
3. Sluta dricka extremt mycket alldeles för ofta (kanske utmanar ödet på den punkten).
4. Sluta feströka. (utmanar ödet extremt mycket på den punkten).
5. Endast, ENDAST, dricka coola på helgerna. (Gud hjälp mig).
6. Äta nyttigt.
7. Skaffa jobb.

När jag ändå inte har nått att göra kan jag ju liksom iaf försöka göra något vettigt av min tid. Undra hur länge det här håller...
PUSS

opposite of adults.

Pluggar italienska verb idag och är ganska upptagen. Så jag bjussar på denna istället.
PUSS.


Chiddy Bang - Opposite of adults.

bla bla bla.

Killar är som blandfärs, hälften nöt hälften gris.
Killar är som bin, de sticker när man minst anar det.
Killar är som fysik, omöjliga att förstå och jävligt krångliga.

Tittar förövrigt på sagan om de två tornen och har inte så mycket att säga om livet.
GODNATT.

let´s get wasted.

Sitter hemma hos Kron på förpepp. Senare ikväll drar vi oss in mot staden för att göra ågatan osäker. PUSS

friday night.

Sitter hemma hos Matild och lyssnar på musik. Ska snart börja fixa oss och sen hitta på en massa bus.  Ha en fin kväll.
PUSS

hurry hurry.

Är lagom stressad just nu. Läser italienska, kokar pasta och packar inför kvällen samtidigt. Kan verkligen inte bestämma mig för vad jag ska ha på mig ikväll så halva garderoben får följa med hem till Matilda. Måste även hinna till systemet. Gash, varförvarförvarför är jag aldrig ute i god tid?
PUSS

det var inte såhär det skulle bli.

Fyfan vad jag saknar dig. 

keep on rocking in the free world.

Trots att mitt liv är kaos just nu så kom jag på mig själv med att vara så jävla glad. Jag är arbetslös, har en massa att tenta av, inga pengar, ingen pojkvän och bor i en jävla håla men fyfan vad glad jag är i alla fall. Jag VET att Matild och jag kommer ha världens bästa och roligaste höst och bara tanken på allt roligt bus som vi ska göra gör att jag blir helt pirrig i hela kroppen. Hon är bäst min finis.

Suss, jag och Matildis för nästan exakt ett år sen.


I know that it is raining but i think we have to walk.

Ciao bellas. Italienskan idag gick faktiskt ganska bra så nu hoppas jag att det går lika bra imorgon då jag har ett muntligt prov plus en bokrecension att göra. Efter det blir det en sväng till gymmet och solariet för att sen åka hem till Matild för peppande till kvällen.
Nu tänkte jag äta lite och sen läsa den där freakin' italienska boken.
PUSS

100819

Internet här hemma har fuckat ur totalt de senaste dagarna vilket har resulterat i X antal damputbrott från min sida. Men nu äntligen har det börjat fungera igen. Tur det annars hade jag fasen ringt till Telia och bett dom köra upp det här jävla modemet i röven. Förövrigt spenderade jag gårdagen med att vrålplugga italienska. Håller på att tenta av den nu och idag har jag en hör och läs förståelse. Känner att det kommer gå åt fanders då jag inte har läst italienska på typ ett och ett halvt år, men det får gå som det går helt enkelt. Det är upp till Gud som en sån där super religiös skulle sagt och det känns fasen som det är så.
Nu ska jag dricka upp mitt thé och plugga lite till.
PUSSPUSS

tisdag.

Blev en snabb sväng på stan idag med Matildis innan vi tog bussen hem till henne. Vi har nu käkat en massa chips och druckit thè samt snackat en massa skit. Vi har ju inte setts på ett tag så vi har ju en del att ta igen. Peppar lite inför fredag också då vi hoppas på fint väder.
PUSS

I´m so gonna get this.

Två underbaringar från Monki.


Friends, tell me that I´m crazy. Cause I´m wasting time on you. You will never be mine.

Är numera brunett. Brunett med lite inslag av rött, så ni kan kalla mig Ron Weasley nu framöver. Sitter förövrigt och smaskar på godis remmar och förbannar mig över vädret som är piss dåligt. Pga det (och för att både jag och Matild ska till arbetsförmedlingen tidigt imorgon) så blir det ingen måndagsklubben för vår del. Lite synd då det är EASTFM som spelar skivor där ikväll. Men Matildis och jag kör all in på fredag istället. Hoppas på bättre väder tills dess :)
KISSES

varje gång du möter min blick blir min värld något större.

Blir mysis kväll hemma istället. Ska se om jag inte kan få mamma att åka ner och köpa lite ostbågar och hårfärg. Vill bli brunett ikväll. Vill ha förändring. Är så extremt trött på min nuvarande hårfärg. Är extremt trött på livet i allmänthet faktiskt. Hela tiden dessa jävla upp och nergångar. Varför kan livet inte bara hålla sig på en jämn och bra nivå istället. Hela tiden ska det ta oss på sängen och kasta in oss i sitautioner som vi inte klarar av och bara vill ta oss ur. Aldrig helt kunna släppa och gå vidare. Alltid tänka tillbaka. Vad kunde jag gjort annorlunda? Vad skulle jag sagt? Är allt mitt fel?
Nej, det här skulle handla om att jag vill färga håret. Så ja, jag vill färga håret helt enkelt.
over and out.

I´ve got a pocket full of sunshine.




100815

Söndag. Dagen i veckan som jag alltid tänker att "nu ska jag göra det och det och det" men som alltid slutar med att jag ligger i sängen hela dagen och äter godis. Dock har jag bestämt mig för att idag verkligen städa rummet och gå ut och powerwalka. Måste även skriva CV. Senare ikväll blir det nog gottis och mysis kväll med Matild.
PUSS

fight the power.

Puss på livet och allt vad det nu innebär. Orkar inte bry mig om att jag just nu mår sämre än en överkörd grävling på e4an, pallar inte tycka synd om mig själv längre. Bara att rycka sig själv i kragen och gå vidare. Nu ska vi vara positiva.

Keep it louder.

Vart en sväng till Linkan med mamma. Hittade äntligen en jumpsuit som snällt fick följa med hem men tyvärr vara alla skor jag ville ha helt slut. Så det får väl bli ett par riktiga acne pistols istället trots att dom är liiite väl dyra. Ikväll blir det kräftis hemma så jag sittet och letar pajrecept. Hittade ett som lät smaskigt med lax och broccoli.
Ses. PUSS.

Dagens plagg.

Såg att Emma hade lagt upp denna på minoutfit som dagens plagg och fytusan vad snygg den var. 299 riksdaler tror jag den gick på och är från Cubus.

Den vinner som är trägen, den förlorar som ger upp.

Och så var det lördag igen. Mår skapligt bra trots konsekvenserna. Vet inte riktigt vad som händer idag. Mamsi och jag tar kanske en sväng till stan för att bara strosa runt och titta på fina saker. Behöver en mamma dag. Ikväll har Matild och jag pratat lite om att titta på film och gotta oss, men vi får se vad som händer. Dock så vet jag att det blir lite kräftor här hemma, vilket ska bli supergott. Hatar dom när dom är levande, men älskar dom när dom är döda. Dock så är det ju egentligen ganska ovärt att man gör sig mödan med att öppna dom och allt det där, för det är ändå typ inget kött i dom. Haha, ofta jag snackar kräftor. Inget mer svammel nu istället blir det en dusch för man kan inte lukta usch när man står högt i kurs.
PUSS

Utkast: Aug. 14, 2010

Den vinner som är trägen, den förlorar som ger upp.
Drömmarna och vindarna hjälps åt!
Och så fort man tittar neråt så vänder dom hitåt och sjunger:
Vart tog den där elden vägen, vart tog elden vägen?





memento vivere.

Sätter mig snart på bussen in till Linköping och sen bär det av hem till Olle. Det blir lite grill och vin mys där ikväll med lite mysigt folk. Ha en fin fredag allihoppa :)                                                                                                                                                      
Ändrade planer. Vi kör klackarna i taket på platens ist.

kvällens.

Inviger mitt nya linne från topshop ikväll.


fredagen den 13 e.

Det sägs att fredagen den 13 e ska vara en otursdag och jag måste nog inte annat än att hålla med. Kvällens planer sprack men nya håller redan på att smidas. Verkar som att det blir en chill grill kväll med några öl och fint sällskap istället för en massa röj. Men det är lika kul det. Nu ska det ätas lite här hemma för fytusan vad hungrig jag är.
PUSS

Not fair.

Den här låten med Lily Allen gick jag och sjöng på hela dagen igår och tro det eller ej men mamma gav mig många konstiga blickar när jag kom till refrängen. Wonder why?


Friday.

Godmorgon. Är galet trött men måste verkligen försöka vända tillbaka dygnet. Somnar inte förrens vid tre-fyra på nätterna och går upp jätte sent. Inte bra inte. Idag har jag en del saker som måste hinnas med. Lovade pappa att fixa kräftorna som han kommer hem med på lunchen också, trots att jag verkligen hatar det. Gillar inte att se dom plågas och krypa på varandra. Är lite som Bosse i Bullerbyn, "de ser ju så ledsna ut i ögonen". Men gott är det, det kan jag ju inte förneka.
Hoppas alla har en fin dag.

Dear Jessica.

En tjej vid namn Jessica kommenterade mitt inlägg om mitt nya linne från topshop och undrade var någonstans jag hade köpt det. Och som du skrev så skickade jag efter det från topshop.com och då låg det under flicken studio brands men när jag går in för att försöka hitta det så att jag kan länka så verkar det tyvärr vara slut. Förhoppningsvis så kommer det nog in på lager snart så det är bara att hålla ögonen öppna. :)
Nu tänkte jag ta och sova.
GODNATTPUSSAR

hold me closer and I feel no pain.

Du heter: Elin

Smeknamn: Bara Elin. Tråkigt, jag vet.

Låt som när du är ledsen sörjer till: Något med Coldplay eller Johnny Cash.

Beroende av: Datorn helt klart.

Vad tror folk om dig? Ganska mycket tror jag. Men får oftast höra dryg och bitchig.

Stämmer det? Jag tycker inte det och inte personer som verkligen känner mig heller.

Vad får du oftast komplimanger för? Kanske lite pinsamt men faktiskt mina bröst. Sen mina ögon också.

Hur imponerar man på dig? Genom att vara sig själv. Jag tycker också att man ska kunna driva med sig själv. Jag tycker att super seriösa personer är ganska osexigt.

Brukar du skratta för dig själv? Haha, always!

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Sounds perfect :D mm, ska med ta det ganska lugnt. Puss<3". Från Matild.

Var bor du? Kisa, 6 mil ifrån Linköping.

Trivs du där? Nej, verkligen inte. Vill flytta så snabbt som möjligt.

Har du haft sex idag? Har jag det? vem vet ... ;)

Hur svarar du i mobilen? Beror på vem det är men oftast typ heeeeeeej.

Vem ringde du senast? Mamma.

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Det var Simon som frågade om jag skulle med ut ikväll.

Antal timmar sömn inatt: Typ 8 kanske?

Sov du ensam: Nej, med en hårig herre vid namn Max.

Brukar du komma i tid: Oftast.

Hur känner du dig nu: Uttråkad och förväntansfull tills imorgon.

Vanligaste färg på dina kläder: Svart eller vitt. Är inte så mycket för färgglada kläder.

Vad tycker du om fötter: Beror på vems fötter det är och hur dom ser ut. Så länge dom inte ser ut som typ Frodos i sagan om ringen så är det väl ingen big deal.

Vad saknar du: Många saker.

Hade du en bra kväll igår: Gjorde inget särskillt.

Favorit dryck på morgonen: Vatten.

När brukar du oftast gå och lägga dig: Beror på men runt två någon gång.

Är du blyg? Haha, jag är raka motsatsen till blyg.

Sysslar du med någon idrott: Njae, gymmar.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Vet inte. Tror mer på attraktion vid första ögonkastet.

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Haha, kissa och ha sex.

Är du nöjd med ditt liv: Kunde vart bättre, kunde vart sämre.

Är du bortskämd: Njaee. Vet inte.

Vad gör du i morgon: Sover, vaknar, äter, åker till stan, träffar Matild, åker på fest och super hela natten. I stora drag.

Vad är det värsta du vet? Grävlingar. Och ormar. Sen gillar jag inte typ krig, lögnare och skitkillar.

Har du bra vänner och äkta vänskap? Jaa det har jag verkligen.

Vad är det finaste du fått? Resan till Kreta när jag fyllde 18 var väldigt kul samt resan till London.

En speciell dag du minns: Dagen jag fyllde elva. Samma dag som pappa åkte in till sjukhuset för att operera hjärtat.

Du samlar på: Fina minnen.

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Arg - Matilda. Ledsen - Mamma.

När grät du senast: Kommer inte ihåg. Det var ganska länge sen jag grät.

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Köpa en lägenhet, shoppa, resa och spara.

Vill du gifta dig: Jag vet inte.

Vill du ha barn: Om jag träffar en person som jag känner att jag skulle kunna tillbringa resten av mitt liv med, annars inte.

Är du musikalisk? HAHAHAHA. Jag skulle säga att jag är otroligt musikalisk men alla som har hört mig sjunga skulle säga att jag total ljuger. Mitt ex kallade mig tondöv.

Vad dricker du helst när du är törstig: Min älskade coca cola. Eller vatten.

Bor dina föräldrar tillsammans: Yes they do.

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja, det har jag allt.

Biter du på naglarna: Det går lite i perioder.

I will love and have no fear.


Är galet trött idag. Har powerwalkat och lagat mat här hemma. Börjar bli så sjukt rastlös av att bara gå hemma och vara sjuk så det är skönt att min förkylning äntligen har börjat släppa. Skönt också att Matild också börjar bli frisk så vi kan göra en massa bus i helgen. Hoppas bara att allt löser sig.

PUSS


American Made.

Sämsta bilkvalitet men orka bry sig. Har fått hem mitt linne från topshop nu och fytusan vad jag gillar det. Kommer ha mycket kul i det och det invigs nog redan imorgon. Nu tänkte jag dra ut på en liten powerwalk, det är nu ändå (för en gång skull) fint väder.
PUSS.

It´s not fair and I think your really mean.

Körlektionen igår gick riktigt bra och jag längtar redan tills nästa onsdag då jag ska dit igen och köra. Efter körlektionen igår så träffade jag Olle och arvid och vi planerade lite inför fredag och lördag. Kommer bli najs. Idag hade jag tänkt att plugga lite teori och sen fortsätta skriva olika cv´n. Är så sjukt trött på att sitta hemma och inte ha nått jobb (eller pengar).
KISSES

I was once a loyal lover.

Idag är en sån där då jag har en massa måsten att göra. Ska åka in till Linköping och ha min första körlektion, gå runt på stan och lämna en massa cv'n och hitta nya höstskor. Ska även träffa Olle en snabbis. Nu är det dags för frukost.
KISSES

London i bilder.

1. Jag blev kär i de röda, söta bussarna... 2. Och i de söta, indiska tanterna i fina kläder. 3. Pubarna var så himla gulliga. 4. Jag i telefonkiosk. 5. Ett kapell som det var något särskillt med (kommer ej ihåg). 6. Jag framför Big Ben. 7. Tyckte deras övergångstryckar saker var mycket sötare än våra.


perfect haircolour.

Det där är precis den bruna färgen jag vill ha i mitt hår. Mörkt, men ändå lite chokladbrunt. Måste fasen färga det snart för jag dör på råttfärgen jag har på mitt hår just nu. Det är inte fint någonstans. Förövrigt lyssnar jag på the Killers och upptäckte precis att mitt busskort har gått ut.
PUSS

bored.

Att vara hemma såhär är inte bra för mig. Jag har inga pengar alls men jag går ändå in på alla olika klädsidor jag vet och lägger en massa beställningar. Mami kommer hata mig när jag kommer hem, så jag får gottgöra det genom att laga mat idag igen. Tänkte tom. göra efterätt. Annars kan jag säga att jag hatar funniest pets eller vad det heter på 3an. Programmet är inte roligt någonstans.
PUSS.

no headline.

Fortfarande sjuk så det blir inget Linköping idag. Istället blir det en till dag hemma i sängen med en massa dötid och thé. Börjar bli väldigt trött på det här nu, att bara ligga och inte orka göra något. Har vart sjuk i mer än en vecka nu och jag har prövat allt för att bli frisk. Imorgon har jag förresten min första körlektion så jag hoppas i alla fall att jag blir lite bättre tills dess.
PUUSS

Please, let me get what I want this time. Lord knows it would be for the first time.

Att bo i den här hålan håller sakta men säkert på att ta kol på mig. Människorna, nyfikenhet och tendensen till att alltid viska och sprida rykten äcklar mig. Att veta namnet på tjejen i kassans samtliga familjemedlemmar och tidigare pojkvänner är sånt jag inte bryr mig om. Jag är trött på att känna mig uttittad och utstött bara för att jag vägrar passa in i den jävla mallen som gäller här. Enligt mig finns det mer i livet än att sitta hemma och titta på på spåret på fredagar, åka volvo eller hänga på den "coola bänken" utanför Hemköp. Enligt mig är det inte roande att sitta i köksfönstret stora delar av dagen och spionera på grannarna eller ha sisådär hundratusen kaffe pauser med kakor om dagen. Jag är trött på livet här, livet i denna håla. Jag vet att det finns så mycket mer därute. Jag vet bara inte hur fan jag ska ta mig dit och få känna på det.

Monday.

Fortfarande sjuk så det blir ingen måndagsklubben för mig ikväll. Trots att jag är sjuk så har jag ändå vart väldigt effektiv här hemma, lagade bland annat mat idag (två gånger!!!). Först var det en wok lunch till mig själv och sen hemmagjorda köttbullar med stuvade makaroner till hela familjen. Blir fasen riktigt stolt över mig själv, och känner att jag kanske kommer klara mig trots allt när jag flyttar.
Imorgon så blir det nog en tur till stan för att titta på skor och träffa Matildis. Vi tar nog en sväng till hjärta till hjärta med.
KISSES

3 bilder från i fredags.



1. Jag är full och glad och olle tröstäter för att han skulle köra. 2. Puss på vin. 3. Matild är full och glad.

I think it meens I love you.

Hur lång tid tar det innan man kommer över något som inte ens var något?

diss.

Jag är på diss humör och det är tre saker som retar mig just nu.

1. Jag är FORTFARANDE sjuk och inte fan har det blivit bättre, snarare tvärtom. Har en jävla hosta som gör så att jag knappt kan andas och jag är extremt nära på att ringa sjukhuset och be dem skicka hit lustgas eller nått.
2. Blue man group reklamen. Jag vet inte hur länge den har gått på tv och hur många gånger jag har sett den. Lovar att dom visar den minst 30 gånger varje dag på varenda jävla tv kanal. Fattar liksom inte ens vad som är grejen med dem. Dom är blåa och bankar på rör....
3. Crowned. Det är inte just tv programet som stör mig (jag finner det ganska roande) utan två jävla mammor och deras äckliga döttrar som har så jävla dålig självkänsla så att de enbart trycker ner andra. En av döttrarna kan vara den mest bitchiga personen som jag någonsin sett, och hon trycker ner sin mamma hela tiden. Visa respekt för fan! Ett annat par var dem som jag hatade mest. Och när de väl åkte ut så gjorde de bort sig och gjorde en sån där hand grej som alla "coola" svarta tjejer gör i luften och sprang av scenen. Liksom HEJ HEJ bortgjord.

Det var allt.

Jessica Hart.



you can´t change me.

Lyssnar på musik och tittar på tv. Laddar om och försöker få ny energi. Har haft en riktigt äcklig bakfylla idag men Matildis förgyllde min dag. Igår var det kräftskiva hos en kompis till Arvid ute i skogen och efter det trog vi allihoppa in till stan. Vid tre tog Matild och jag sista nattbussen hem och sloknade i hennes säng runt fyra. Riktigt fin kväll faktiskt.
PUSS

mine for life.

Antingen så är jag världens segaste människa annars är jag alltid klar för tidigt och sitter och väntar. Idag är det det andra alternativet som gäller. Är färdigsminkad, har valt kläder och fixat håret, men min buss går inte förrens om typ 70 min. Har ingen aning om vad jag ska göra nu mer än att äta nått snabbt och peppa till Barbados låt Rosalita. Hatar att vara klar så här tidigt. Får alltid känslan av att typ håret blir förstört, frisit och fettigt och att sminket typ rinner av mig. I lands problem HEJ HEJ.
PUSS.

I can´t tell you what it really is I can only tell you what it feels like.


 


Äntligen!!!

Idag kommer Matilda äntligen hem. Har längtat ihjäl mig men för att ta igen allt vi missat så kör vi en hejdundrande utgång imorgon. Jag hoppas bara att min förkylning släpper tills imorgon.
KISSES

just gonna stand there and watch me burn but thats alright because I like the way it hurts. Just gonna stand there and watch me cry but thats alright because I love the way you lie.




movie time.

Åker hem till Simon för att titta på film och äta en massa gottit. Har laddad upp en massa bilder på facebook som det tog hundra år att göra. Alltså jag vet inte vad det är med den sidan och bilder, men det går alltid så jäkla segt. Annars är det väl bara min dator som är damp. Aja, nu kommer Simon när som helst och hämtar mig så vi ses.

inspiration.



 


klick.

Beställde hem denna från Topshop idag. Ska komma om ca fem dagar så jag hoppas på att ha den till måndagsklubben nästa vecka.
PUSS.

onsdag.

Fortfarande äckel tråk sjuk. Orkar bara ligga i sängen och tycka synd om mig själv. Ropar efter mamma lite då och då så att hon ska komma in i mitt rum och förtydliga att det faktiskt ÄR synd om mig som ligger här med dödsångest över att jag har så tråkigt. Går inget vettigt på tvn heller. MEN imorgon kommer faktiskt Matilda hem, och då jäklar börjar livet leka igen, även om jag är sjuk eller ej.
PUSS

om du aldrig prövar hur ska du då kunna veta?

När pappa tycker att mitt rum är för stökigt och han redan har försökt att få mig att städa det i två veckors tid genom att ständigt (STÄNDIGT) tjata på mig om att städa det så tar han till en metod som jag tycker om väldigt mycket, nämligen övertalningsmetoden. Idag var tydligen dagen då han inte stod ut med mitt rum såg ut som det gjorde (tredje världskriget plus tre tornados) längre så då var det dags. Jag satt med spända öron och väntade på hur erbjudandet kunde låta och jag måste säga att det var riktigt förbaskat bra. Jag får nu eftersom att jag har städat iordning hela mitt rum (tog tre timmar) klicka hem valfri vara från topshop och jag har siktet inställt på en riktig godsak som ni får se senare. Det roliga med allt det här är att denna metod alltid kommer fram förr eller senare, man måste bara vänta. Nått som är ännu roligare är att pappa inte förstår att jag vet det, och alltså skiter i att göra allt han ber mig om tills jag får nått för det. Detta är vad jag kallar en riktigt buisness women, eller som Simon skulle sagt: en riktigt bortskämd jävel.
THAT`S ALL.

häng i säng X 2



En serie som jag kan titta på hur mycket som helst förutom the hills är daddy´s girls. Älskar att dom är så högljudda, lite för mycket och helt underbara. Lite som mig så att säga. Dricker förövrigt banansmothie och väntar på bättre tider.
PUSSAR

häng i säng.

Ligger nerbäddad i sängen idag med Max. Tittar på serier på datorn och har allmänt tråkigt. Pillar lite hit och dit med bloggdesignen. Har extremt tråkigt också. Vädret suger, dagen suger jaaa allt suger idag. Kanske beror på att jag gick och la mig runt fem inatt? Hade världens problem med att sova inatt så jag städade rummet och fixade runt i min garderob. Har inte mycket att säga alls faktiskt.
KISSES

jag behöver ljudet av ett annat hjärta.

Kan inte sova. Saknar något som jag inte kan sätta fingret på.
Närhet, kärlek. Att sova jämte någon. Höra någons andetag tätt intill örat och sakta andas i samma takt.
En mjuk och beskydande arm som skrämmer bort alla dumma drömmar.
Den fina känslan. Det nervösa pirret. Glädjen.
Att vara betydelsefull. Få göra en skillnad. Vara någons allt. Någons orsak till att gå upp på morgonen.
Göra någon osäker, glad. Väcka lustar. Väcka känslor.
Tvåsamhet.
Jag kan inte sova. Jag saknar något som jag inte kan sätta fingret på.






you wanna be on top.

Jag har gått och blivit sjuk! Rejält förkyld och snorig med ett dunkande huvud. Men vet ni, det ska då fasen inte stoppa mig. Mami och jag ska nämligen in till Linköping idag för at köpa skor, klarar nämligen inte av att ligga hemma längre. Förövrigt är det måndagsklubben heinken kväll men jag tror jag skippar det och kör igen på fredag då finis Matild är hemma.
KISSES

1 Augusti.

Sjukt seg dag. Vaknade runt tolv och drog ut på en liten powerwalk. Har legat i sängen ända sen dess och tittat på Jersey Shore. Finns nog nästan inget så underhållande program som det. Är förövrigt sjukt godissugen. Annars har jag inte så mycket att säga om livet.
PUSS

RSS 2.0