king.

pic: modekungen.

- - - -

Idag är jag riktigt sliten. Huvudet dunkar och jag har cravings efter allt från pannkakor till couscous. Försöker även bestämma mig för om jag ska iväg nått ikväll men det lutar nog mest åt att jag stannar hemma hela kvällen och tittar på Jersey Shore maratonet på mtv.
KISSES

tro och tvivel.

Dagen blev inte alls som jag trodde. Vädret höll i sig och regnet öste ner, men istället för att ligga och ruttna i sängen drog jag på mig stövlarna och åkte in till Linköping med John och Rille. Vi vandrade runt i lite olika affärer och jag agerade smakråd åt John. Sen åkte vi hem till Simon och tittade på How I meet your mother och 2 and a half men.
Imorgon ska jag upp tidigt för att gå ner till arbetsförmedlingen. Efter det blir det en tripp till systemet och sen fix oxh trix hemma för en helkväll på stan. Första anhalten blir Olle, sen drar vi oss till Malins lägenhet för att sist men inte minst göra ågatan osäker. Kommer dock sakna ihjäl mig efter min partner in crime Matildis som nu är i Spanien.
KISSES

I´m all messed up I´m so out of line.

Dagen spenderar jag nog i sängen. Det regnar och är jobbigt ute så jag har varken lust eller ork till att göra något. Dock tjatar mamma på mig att jag måste packa upp så jag får väl ta och göra det iaf. Ser nu att det är made marathon på mtv, perfect med andra ord.
KISSES

snälla sluta aldrig le.

Har träffat Matildis finis på stan idag. Vi traskade runt i olika affärer och fikade på Steve´s. Vi tog sen ett jobbigt farväl av varandra eftersom att hon åker iväg till Spanien. Visserligen är det bara en vecka men det kommer kännas som en evighet och jag kommer sakna ihjäl mig.
Efter vårt farväl tog jag en snabbtur till gymmet där jag körde lite kondition och efter det åkte jag med John för att titta på lite longboarding vid Ånestad. Riktigt grymma killar måste jag säga. Sen åkte vi raka vägen hem till Simon där jag har spenderat kvällen med film.
Nu tänkte jag att jag skulle ta och sova, känns som att jag kommer decka när som helst.
PUSS

big city life.

Sätter mig snart på bussen in till Linköping. Ses senare.

inspiration.

You looked happy and that´s gret. I just miss you, that´s all.

king.

modekungen.

he lives in you.

BABES. Jag har precis pratat med Matild och vi satt och mobbade folk i studentboken över telefon. Ganska kul faktiskt även om karma bites you in the ass nångång. Har för övrigt vart ute och powerwalkat och lyckats få mig några fina blåsor på fötterna. Great. Längtar tills imorgon då jag får träffa finis och titta in klädutbudet i Linköping. Jag kan också meddela att jag tror att den hör vita en och en halva veckan som jag tänkte ha inte kommer funka så bra. Är så fruktansvärt sugen på att gå ut så att jag nästan spricker, men samtidigt är det inte roligt utan Matild. Gash vad jag älskar mina I-landsproblem.
HUGE KISS

Feather.

Har blivit lite smått kär i den där tatueringen. Vill verkligen ha nått liknande, men orkar aldrig ta fingrarna ur --- och boka en tid. Har för övrigt övningskört lite och jag måste säga att jag är en riktigt naturbegävning. har även plöjt igenom det sista the hills avsnittet med fattar nada?!

they both look pretty good baby but then so do you.

Hemma från London. Ska snart ut och övningsköra lite. har redan plöjt igenom ganska mkt teori vilket känns riktigt gött. Ska söka lite jobb ikväll och vara effektiv med. Imorgon bär det av in till stan för gym och för att träffa Matildis som åker iväg till Palma på torsdag. Har även inlett en vit vecka vilket betyder inget festande förrens Matildis är hemma igen. Kommer bli ett helvete rent ut sagt.
PUSSIS

London.

Sitter p[ hotellet och segar. Ska snart ut och ata lite lunch innan vi far ivag till Heatrow for hemfard. Aker hem inatt om inte planet blir forsenat eller natt eftersom att det har borjat regna. Vi har haft jattetur med vadret sa det ar lite kul att bara for att vi aker hem sa borjar det regna. Har handlat en del grejer men kande att jag hellre kor pa kvalitet ist for kvantitet sa jag la de mesta pengarna pa ett par apsnygga peptoe skor i mocka fran topshop som jag har velat ha hela varen. En massa nya ringar fick ocksa folja med hem. Men som sagt, lunch var det.
KISSES

stockholm - arlanda - london.

Slänger i det sista i resväskan och ska sen sova. Åker till London inatt.
PEACE & PUSS.

topshop.



Något liknande ska jag se om jag hittar i London. Från topshop. Nu traskar jag ner till station för att bege mig mot Linköping.


jerk it out.

Onsdag idag vilket innebär att jag inatt åker iväg till London. Ska bli så himla roligt, men jag börjar panika lite över att jag inte har packat klart och inte köpt en adapter till min plattång än.
Snart tänkte jag gå ut och lägga mig i solen för att bättre på färgen och sen blir det nog troligtvis en tripp in till staden.
KISSES

king.

modekungen.

Hold up just a second I got something on my dirty mind.

Åker snart iväg på lite fika hos mina gudförädrar. Har inte sett dem sen min födelsedag så det blir mys.
PUSS

let go you're killing me.

Har tittat på mtv stora delar av dagen. Har kommit in i nått slags mode där jag inte orkar göra något allt. Vill bara ligga ner och göra inget. Dock kan jag säga att en liten del av mig är grymt partysugen (bara för att jag inte var på måndagsklubben igår) men det kan jag inte göra något åt förens jag kommer hem från London. Annars har jag inte så mycket mer än att säga än att ni kan klicka här och lyssna och njuta.
KISSES

There´s a soulmate for everyone.

Det finns ingen vän som är bättre eller finare än dig. Love you finis <3

mavericks.

bra.
bättre.
bäst.

- - - -

Ibland undrar jag om jag inte är adopterad. Hela min familj (mamma, pappa & bror) sitter klistrade framför Discovery channel och tittar på nått "hur man lagar det här och kan spränga det här i tusen bitar" program som enligt min mening inte är mycket att hänga i julgranen. Själv sitter jag instängd på mitt rum och tittar på the Hills för där kära vänner, där har ni riktig underhållning.
PUSSIS




Ursäkta för allt det här totalt meningslösa bloggandet men jag dör av tristess här hemma när jag vet att de flesta andra är på måndagsklubben eller iaf gör nått vettigt med sin tid. Får liksom kli i fingrarna. Men jag ska sluta nu. Eller nej. Eller kanske. Eller vi får se.

ndotter.




En av mina favorit bloggare. Skapligt snygga kläder. Du hittar henne här.


Monday.

Jag älskar måndagar tv mässigt. Annars brukar jag aldrig kunna titta på alla serier som går nu eftersom jag brukar hänga på måndagsklubben, men ikväll har jag bunkrat upp för en helkväll framför tvn. Först ut är generation fett, sen är det danska hollywoodfruar och sist men inte minst supersize vs superskinny. Känns jättebra att jag tittar på det idag med tanke på att jag till lunch åt kinabuffé och alldeles nyss tryckte i mig en halv kebabb. Bra Elin, bra.
PUSS.

I love the way you lie.

Idag tog jag ännu ett stort steg in i vuxenvärlden och skrev in mig på körskolan. Min första körlektion är i början av Augusti men jag har redan börjat läsa lite teori. Känner att jag bara vill ta körkortet så fort som möjligt. Ska även göra en massa annat sånt där "nödvändigt" idag. Måste ju fixa ett jobb och städa. Annars har jag inte så mycket mer att berätta än att jag längtar sjukt mycket tills torsdag då jag drar iväg till London. Känner att jag vill komma iväg lite.
KISSES

that's hot.


run to the hills.

Fytusan vad uttråkad jag är just nu. Har övningskört och råkade köra upp på trottoaren två gången. Rummet är och städat, eller typ iaf. Det är bara allt jävla småplock och sen damsugningen kvar vilket jag anser är det tråkigaste, så jag försöker dra ut på det så mycket som möjligt. Annars så sitter jag och tittar på mtv och lyssnar på musik.
KISSES

fri som en jäkla fågel.

Tittar på Paris Hiltons new BFF. Ska snart hoppa i lite kläder och slänga på mig lite smink för att övningsköra. Ska även städa rummet idag som lär ta X antal timmar. Igår hade jag nog värsta bakisdagen denna sommar. Var i princip helt död och då tog vi det ändå ganska lugnt i fredags. Matilda och jag hittade iaf ett par trevliga killar (en spansk och en fransk) som vi övade våra språkkunskaper med. Fransken tyckte typ att jag var störtskön eftersom att det enda jag kommer ihåg efter 6 års franska lektioner är hur man säger hej jag heter elin och sug min kuk.
Men jaa, övningsköra var det.
PUSS

It´s gettin' late but I don´t mind.



Rullar snart in mot staden med Matildis för att träffa lite folk på stan. Just nu sitter vi och smuttar vin och lyssnar på musik. Kvällens motto: BORTA BRA MEN HELVÄCK BÄST. SKÅÅÅÅL.


flickan som pratar med fåglar.

En fågel sa till mig idag, eller sa och sa, han snarare viskade, att dom här otroligt fina ringarna ska trilla in hos JC dom kommande veckorna. Och jag kan ju inte annat än att bli helt jävla överförjust, ringkåt som jag är.




Ibland kommer jag på mig själv med att sakna dig.

Har haft en helt freain' underbar dag på Kolmården med Matilda, Klara och deras pappa. Vi tittade på alla djur, tog en massa kort, åkte berg och dalbana + linbana, klappade jätter och tog en tur i safari parken. Vädret var också jätte bra även om det vart lite varmt då och då. Det var iaf riktigt kul att se alla djur, animal lover som jag är, och en del är bara så jävla fula så man kan knappt hålla sig för skratt. Roligast var nog nästan på vägen hem i bilen när Matild och jag var extremt trötta och satt och lekte med ett gosedjur som vi döpte till Kenneth. Orkar inte ens försöka förklara men kul som fasiken var det. Nu tänkte jag vila lite och titta på tv och sen sova.
KISSES

I´m not your toy.

Ihhh, har lite panik här hemma nu. Simon sa precis att han är klar att åka om 30 minuter och här sitter jag, nyduschad och med en inpackning i håret. Vi ska ju somsagt in till staden för dinner and a movie. Vi ska se Eclipse så hoppas den är så bra som alla har sagt att den är. Men nu är det som sagt lite bråttom så see yaa don´t wanna be ya.



You don´t like me, you just want the attention.
And I´m not your toy.

she´s moved on.

Nyvaken, hungrig och morgontrött. Det är tre ord som beskriver mig just nu. Frågan är vad som vinner. Tröttheten eller hungern? Ska jag somna om eller gå ner och äta? We´ll just have to wait and see.

break old habits.


Känner att jag inte var ute igår. Jag är så van att gå ut och festa på måndagar så att när jag inte gör det så blir det fel. Jag är van att kunna dansa av mig, supa ner mig totalt och röka sönder min hals. Det är då jag känner att jag lever. Det är då jag får ut allt ur mitt system Förövrigt längtar jag otroooligt mycket till London nu. Och förövrigt igen så har dagen varit riktigt bra. Hängde först lite med Simon, John och Rille innan jag tog bussen upp till Staden. Träffade Matilda + hennes syster och pappa i gamla stan där vi klappade hästar och tittade på getter. Sen åkte vi hem till Matilda och spelade spel och Matild och jag lyckades skrämma skiten ur Klara när vi spelade tecknet. Vi han även med att titta på the Village (sääämst) och äta chips. Imorgon blir det middag och biomys med Simon och sen raka vägen hem till Matilda. På torsdag ska vi nämligen göra Kolmården. Can´t wait!

KISSES


summerbreeze.

Äter frukost och lyssnar på Johnossi. Läser massa bloggar och känner att jag mår riktigt bra idag. På nått sätt är det som att jag har gått vidare. Jag vet inte när det hände eller hur, det bara känns så. Tror det kan ha nått att göra med vänner avsnittet jag såg igår. När Pheobes pojkvän Mike hade friat till henne och Pheobe berättade det för tjejen han dejtade. Tjejen vart helt förkrossad. Visste inte vad hon skulle göra eller hur hon skulle klara sig nu. Pheobes svar på det hela var, " skaffa dig lite värdighet" och pang vad det träffade mig. Värdighet. Det är något jag inte har känt på länge. Förut var jag stark och stod på mig, men den senaste tiden har jag krypit efter dig som en jävla hund. Det är slut på det nu. Den här leken och jävla jakten är slut. Vi är slut. Totalt och helt och hållet, för jag vill faktiskt inte ha dig längre. Det finns inget hos dig som jag saknar. Eller joo, där ljög jag. Jag saknar ditt akvarium och att sitta och mobba dom fula fiskarna för att dom är rädda. Men annars så neej, inget av det du hade att erbjuda är något som jag vill ha just nu.

Fan vad långt det här blev nu. Jag tänkte ju bara berätta att jag äter frukost och lyssnar på Johnossi samt att jag ska åka in till staden idag för att träffa Matild. Jag har saknat henne.
PUSS.

if it makes you happy, then why the hell are you so sad?

klick.

Försöker tänka på annat. Försöker aktivera mig. Titta på tv. Åka longboard. Måla naglarna. Men tankarna kryper ändå på. Var är du ikväll? Vem är du med? Och viktigast av allt, tänker du på mig?

sail away with me honey.

Pratade precis med Suss som sitter nere på Åstol i Göteborgs skärgård. Vi pratade om när jag och Matild kunde komma ner och hälsa på. Saknar henne faktiskt nått förskräckligt om jag ska vara ärlig. Är så van att träffa henne flera gången i veckan så det känns konstigt när man inte gör det. Men det är så här det kommer bli när vi alla åker till oliak städer och pluggar.

Förövrigt sitter jag och skriver på ett cv. Känner att jag behöver förändring igen. Och jag kom faktiskt till och med på mig själv förut med att känna att jag nog faktiskt inte vill ha dig. Det som har lockat mig till dig förut har varit jakten, att inte veta men samtidigt har det vart det som har brytit ner mig totalt. Varför kan inte mr jävla prefect bara komma och ta mig med storm
PUSS.

why is it so complicated.

Hatar att jag lämnar ut mig såhär. Att du aldrig tar kontakt med mig. Att jag ständigt hör av mig och låter dig trampa på mig. Det är som att jag lever för att du ska prata med mig eller bara se mig. Fyfan vad jag hatar det här.

boys. rings. longboard. kitty.


vart är det här påväg?

Jag dör idag. Dördördör. Värmen är outhärlig, och det säger jag som brukar älska när det är varmt. Dagen har spenderats i solstolen och sen med Simon i Pinnarp. Det var riktigt skönt i vattnet och jag ville knappt gå upp. Ikväll tänkte jag ta en chill kväll med min mamma och äta grönsaker med dipp.
PUSSISAR


Och här skulle jag bara vilja skriva värsta långa texten om exakt hur jag känner mig men sanningen är att jag faktiskt inte vet det. Jag försöker glömma, försöker gå vidare med det går inte.

♥ ♥ ♥


All you have to do is call, and I´ll be there on the next train.


om du aldrig prövat hur kan du då vara säker.




Älskar tamefan fina bilder. Dessa är härifrån.


från och med du.

Gårdagen var faktiskt riktigt kul och vi firade in Bizze i vuxenvärlden rikitigt ordentligt. Dock förstår jag inte varför jag inte bara kan släppa, gå vidare och låta vara. Antar att det är den där jobbiga och envisa sidan i mig själv som inte ger sig förens jag har fått vad jag vill ha. Ikväll tänkte jag ta en ganska lugn kväll som verkligen behövs. Känns nästan som att jag måste åka på rehab eller nått. Ska iaf äta tacos och popcorn och titta på tv hela kvällen, så bered er på värdelöst tråk bloggande.

Och Matilda älskling, du är bäst. Det här räknas inte och vi raderar det nu. Du vet att jag finns här och så fort du bara vill nått så ring. Finns här 24/7 365 dagar om året för dig. <3

. . .


Inget gym för mig idag inte. Har fuckat up min absolut underbara vad som jag haft problem med ett bra tag. Kan bero på longboarden, eller på att den bara älskar att göra ont ibland. Hoppas bara på att den bli bättre tills ikväll då jag och mina fina kör på en all in utgång. Kommer bli kulkulkul men först av allt ska jag cruisa runt lite på longboarden.

SEE YA.


pretty good.

Idag mina damer och herrar så gjorde jag och min fina vän Matilda sommarens bästa köp. Vo köpte nämligen var sin longboard som vi nu cruisar runt på och ser coola ut med. Måste faktiskt säga att för att vara relativa nybörjare så är vi fan grymma och jag tror nog nästan att vi lyckades övertala Klara till att köpa en med, för man såg suget hon hade i blicken när hon prövade våra.
Imorgon beger jag mig nog in skapligt tidigt in till stan för att köra ett konditionspass på gymmet. Känner att det börjar dallra lite fööör mycket om mina ben nu när jag går. Efter det blir det fix inför kvällen då vi kör dunderutgång för att fira Bizze som fyller 20. Sånt gillas mycket kan jag säga.
KISSES

ballad från en loftsäng.

Jag är så trött idag. Trött på mig själv, trött på att känna. Jag skulle vilja stänga av helt. Glömma och gå vidare. Men det går inte, inte helt i alla fall. Jag är en bit påväg, men jag kan inte sluta hoppas. Trots att du har behandlat mig som en jävla loppa som sitter på en äcklig duva på stan och aldrig har vart snäll mot mig så kan jag inte gå vidare helt. Varför kan jag aldrig vilja ha det som är bra för mig? När killar som är snälla, killar som vill mig väl kommer så drar jag illa kvikt. Jag dras till dom dumma, dom som behandlar mig som skit. Varför måste jag vara så hä? Varför måste jag vara så komplicerad? Så idag är jag trött. Trött på mig själv, trött på att känna. Jag skulle vilja stänga av. Glömma och gå vidare. Men det går inte, inte helt i alla fall.

resan är slut sen länge sen.

Gårkvällen var kul. Middag med min bästa på Thai Coconut och sen Måndagsklubben/ladies night med mina fina. Var riktigt värt faktiskt och fyfan vad skönt det kändes när jag vandrade in på systemet igår. När Matild och jag började bli lite för trötta åkte vi hem till John och somnade som två stockar. Vaknade sen sent och för en gångs skull var det Matild som var morgonpigg och låg och försökte väcka mig.
Imorgon ska vi träffas tidigt på stan, gå och köpa våra longboarder (ÄNTLIGEN) och sen åka iväg till hennes land där vi ska spendera natten. På fredag blir det utgång igen och då för att fira Bizze som fyller 20. Can´t wait.
KISSES

it´s my birthday!

Idag mina kära vänner så träder jag in i en ny värld. Jag lämnar livet som tonåring och kliver in i den nya eran där jag är vuxen. Med andra ord fyller jag 20 år. Samtidigt som jag är riktigt jävla glad (systemet here I come) så har jag även samtidigt värsta feta ålderskrisen. Nu måste jag bli seriös ju, börja plugga, hitta man och skaffa barn och villa. Men för att dämpa denna känsla ska jag ikväll med mina fina slå klackarna i taket och festa som vi aldrig har festat förr. Måndagsklubben har ladies night ikväll och en fågel viskade i mitt öra om manliga strippor så jag ska då fan se till att få den bästa 20 års presenten ever, nämligen en privat lapdance! High five på det liksom.
PUSSS.

nastygal.




love it.


my heart is like an open highway.

Dagen har spenderats med mor och far på stranden. Vi solade och badade och jag spanade även in utbudet. Fanns dock inte mycket att titta på. Mår bättre idag, på det emotionela planet så att säga. Känner att jag orkar inte, vill inte och det finns andra saker och personer som jag kan lägga min tid på. Insåg det när Agnes låt realse me och bon jovis it´s my life spelades efter varann på radion i bilen.

Imorgon är det min födelsedag, hela 20 år blir jag. Det jag längtar mest efter är kvällen, då blir det fest med mina fina vänner. Stnd dock att inte Suss kan vara med, men vi firar nere på Åstol istället när jag och Matilda kommer och hälsar på henne.
KISSES

fan.

Vad jag bryr mig om nu
är att du kommer nära mig
även om det är försent att älska dig

Vad jag bryr mig om nu
är att från samma säng
lyssna till samma regn


Vad jag bryr mig om nu
är att få ut dig ur skallen
är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen

den tar slut från kyss till kyss
Vad jag bryr mig om nu
är att aldrig ge hjärtat rakt ut



Och vad jag bryr mig om nu
är att se din blick så sårad
när alla löften klingar falskt
nästa gång du lovar någon allt
Vad jag bryr mig om nu
i dina armar om mig
även om jag vet att jag måste glömma dig



Vad jag bryr mig om är att se dig gråta
för jag har gråtit
och du ringde aldrig
Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig


Vad jag bryr mig om är att se som i slow-motion
när du går sönder inuti
så som jag gjorde nyss
Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaka till dig


Vad jag bryr mig om
är att höra dig andas
veta att du är nära
förlåt, nu slutar jag


Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om inte kommer tillbaks till dig


säg nånting
säg nånting

Vad jag bryr mig är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig


Det gör så jävla ont. Varför gör det så jävla ont?


mobilblogg.

SITTER PÅ STATION HEMMA I KISA OCH VÄNTAR PÅ BUSSEN SOM SKA TA MIG UPP TILL STAN. DÄR SKA JAG MÖTA MATILD OCH VI SKA HITTA PÅ EN MASSA BUS SOM VANLIGT. IKVÄLL BLIR DET UTGÅNG, SOM VANLIGT DET MED. OJSAN HOPPSAN VAD STORT DET BLEV NU MEN DET FÅR NI LEVA MED, FÖR JAG ORKAR INTE ÄNDRA. PUSSS.

why don´t you love me?


...eller nej, det där stämmer inte. Du bryter det ständigt och jag låter dig göra det. När ska jag inse fakta? När ska jag sluta hoppas att du nog faktiskt kommer ändra dig och börja behandla mig rätt? När ska jag sluta vara så jävla blåst och blåögd? Ibland bara stämmer allt, allt är bra och jag mår prima men sen vänder allt och jag kan sitta i timmar och känna mig värdelös. Det var länge sen jag kände så här och jag bara önskar att du kände detsamma.


RSS 2.0